AYOO Zitbad

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AYOO® Zitbad - Opblaasbaar Bad - Opvouwbaar Bad - IJsbad - Dompelbad - Badkuip - Zitbad Voor Volwassenen - Bathtub - Zitbaden - Bath Bucket - Wim Hof Methode - Inclusief Handpomp - Zwart kopen voor slechts €48,95
  • De laagste prijs van AYOO® Zitbad - Opblaasbaar Bad - Opvouwbaar Bad - IJsbad - Dompelbad - Badkuip - Zitbad Voor Volwassenen - Bathtub - Zitbaden - Bath Bucket - Wim Hof Methode - Inclusief Handpomp - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 05:13.

 48,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AYOO® Zitbad - Opblaasbaar Bad - Opvouwbaar Bad - IJsbad - Dompelbad - Badkuip - Zitbad Voor Volwassenen - Bathtub - Zitbaden - Bath Bucket - Wim Hof Methode - Inclusief Handpomp - Zwart - €48,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AYOO® Zitbad - Opblaasbaar Bad - Opvouwbaar Bad - IJsbad - Dompelbad - Badkuip - Zitbad Voor Volwassenen - Bathtub - Zitbaden - Bath Bucket - Wim Hof Methode - Inclusief Handpomp - Zwart
Laatste updates:
  • €48,95 - 15 maart 2024
  • €59,95 - 1 december 2023
  • €49,45 - 16 november 2023
  • €49,95 - 3 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,95 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €48,95 - 15 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:13

Beschrijving

AYOO Zitbad review: Ultiem genieten en koude-trainingen in één!

Ben je op zoek naar een manier om je immuunsysteem een boost te geven met een verkwikkend ijskoud bad? Of verlang je naar een moment voor jezelf na een lange werkdag, waarbij je kunt genieten van een heerlijk warm bad? Dan is het AYOO Zitbad precies wat je nodig hebt! Met de mogelijkheid om het bad te vullen met zowel warm als koud water, biedt dit zitbad oneindige ontspanningsmogelijkheden.

Eenvoudig in gebruik voor snelle ontspanning

Het AYOO Zitbad wordt geleverd inclusief een handpomp en Nederlandstalige handleiding, waardoor het opzetten een fluitje van een cent is. Volg gewoon de stappen in de handleiding, pomp de opblaasbare rand op met de meegeleverde handpomp, en het zitbad is klaar voor gebruik. Dankzij de twee afvoeren aan de onderkant kun je het bad na gebruik eenvoudig en snel leeg laten lopen. Even laten drogen, opvouwen, en je bent klaar! Geen gedoe, alleen pure ontspanning.

Wim Hof methode en AYOO Zitbad

De Wim Hof methode, ontwikkeld door de bekende Nederlandse Wim Hof, heeft wereldwijd veel bekendheid vergaard dankzij zijn koude trainingen. Wim Hof gelooft dat met de juiste mindset, focus en ademhaling, we de kou kunnen beheersen. Een belangrijk onderdeel van zijn leerproces is het nemen van ijsbaden. En hier komt het AYOO Zitbad goed van pas! Dit bad is uitermate geschikt voor koude trainingen, waardoor je op een veilige manier kunt experimenteren met de kracht van kou. Het zitbad biedt een ideale omgeving om te leren hoe je jouw zenuwstelsel kunt beheersen. Wist je dat Wim Hof houder is van meer dan 20 wereldrecords, waaronder het beklimmen van de Mount Everest in een korte broek en op sandalen?

Hoogwaardige kwaliteit voor duurzaamheid en isolatie

Het AYOO Zitbad is vervaardigd met hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen. De buitenwand is gemaakt van 3 lagen PVC-materiaal, waardoor het bad stevig en duurzaam is. Bovenop de buitenwand is er een opblaasbare ring voor extra comfort en ondersteuning van de nek. Bovendien zorgt de PVC-buitenwand voor uitstekende isolatie, zodat je langer van het warme water kunt genieten. En mocht er onverhoopt een scheurtje ontstaan, dan kun je het gemakkelijk repareren met de meegeleverde reparatiepatch.

Ultiem genieten of het immuunsysteem boosten?

Traditioneel gezien nemen mensen graag een warm bad om te ontspannen, vooral in de drukte van het moderne leven. Tegelijkertijd wint het nemen van koude baden aan populariteit vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Met het AYOO Zitbad hoef je niet te kiezen tussen warmte en koude, want dit bad biedt beide opties. Je kunt genieten van een warm zitbad en jezelf verwennen met ontspanning, of je kunt het bad vullen met koud water en profiteren van de voordelen van koude-trainingen. De keuze is aan jou, en met het AYOO Zitbad zijn de mogelijkheden eindeloos.

AYOO staat voor klanttevredenheid

Bij AYOO streven we altijd naar 100% klanttevredenheid, en dat blijkt uit onze uitstekende winkelbeoordelingen. Als je vragen hebt over het product, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bol Support. We staan altijd klaar om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen of niet naar behoren werken, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos annuleren en retourneren. Bovendien bieden we een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je AYOO Zitbad.

Conclusie AYOO Zitbad

In conclusie is het AYOO Zitbad een veelzijdig product dat voorziet in zowel ontspanning als koude-trainingen. Met zijn hoogwaardige materialen en handige eigenschappen is het bad eenvoudig in gebruik en biedt het ultiem comfort. Of je nu wilt genieten van een warm bad of jezelf wilt uitdagen met een koud bad, het AYOO Zitbad staat voor je klaar. Met de 100% klanttevredenheidsgarantie van AYOO hoef je je geen zorgen te maken over je aankoop. Dompel jezelf onder in een wereld van ontspanning en gezondheid met het AYOO Zitbad!

Bekijk meer ijsbaden op bol.com

9.4Expert Score
AYOO Zitbad review: Ultiem genieten en koude-trainingen in één! Ben je op zoek naar een manier om je immuunsysteem een boost te geven met een verkwikkend ijskoud bad? Of verlang je naar een moment voor jezelf na een lange werkdag, waarbij je kunt genieten van een heerlijk warm bad? Dan is het AYOO Zitbad precies […]
Pluspunten
  • Veelzijdig voor warme en koude baden
  • Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid
  • Opblaasbare ring voor nekondersteuning
  • Eenvoudig op te zetten en af te voeren

Extra informatie

Specificaties: AYOO Zitbad

Merk

Ayoo

Doelgroep

Volwassenen

Geschikt voor aantal personen

1

Gewicht (kg)

3.5

Glansgraad

Halfmat

Inclusief afvoer

Ja

Inclusief kraan

Nee

Met overloop

Nee

Inclusief poten

Ja

Inhoud (l)

180

Kleur

Zwart

Materiaal

PVC

Opblaasbaar

Ja

Opvouwbaar

Ja

Stijl

Modern

Verstelbare poten

Nee

Vorm

Cilinder

Product breedte (cm)

75

Product lengte (cm)

75

Product hoogte (cm)

75

MPN (Manufacturer Part Number)

AY_ZB_01

Product gewicht (kg)

3.5

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (cm)

36

Verpakking hoogte (cm)

12

Verpakking lengte (cm)

68

Verpakkingsinhoud

1x AYOO® Zitbad zwart, 1x Handpomp, 1x Reparatiepatch, 1x Nederlandse handleiding

Verplaatsbaar

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AYOO® Zitbad - Opblaasbaar Bad - Opvouwbaar Bad - IJsbad - Dompelbad - Badkuip - Zitbad Voor Volwassenen - Bathtub - Zitbaden - Bath Bucket - Wim Hof Methode - Inclusief Handpomp - Zwart
Laatste updates:
  • €48,95 - 15 maart 2024
  • €59,95 - 1 december 2023
  • €49,45 - 16 november 2023
  • €49,95 - 3 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,95 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €48,95 - 15 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AYOO Zitbad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart