Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskit - 15-35 m2 kopen voor slechts €279,99
  • De laagste prijs van Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskit - 15-35 m2 werd verkregen op 19 mei 2024 18:42.

 279,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskit - 15-35 m2 - €279,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskit - 15-35 m2
Laatste updates:
  • €279,99 - 29 maart 2024
  • €299,99 - 26 maart 2024
  • €279,99 - 21 maart 2024
  • €299,99 - 26 november 2023
  • €239,99 - 25 november 2023
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €239,99 - 25 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 16:41
Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU
Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU

 279,99

Beschrijving

Review van de Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU: Ultieme Verkoeling voor Jouw Huis

De warme zomerdagen kunnen soms ondraaglijk zijn, maar met de Auronic Mobiele Airco hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze mobiele airconditioner biedt optimale verkoeling en is geschikt voor ruimtes van 15-35 m². Of je nu wilt koelen, ventileren, ontvochtigen of gewoon wilt genieten van een goede nachtrust, deze airco heeft alle functies die je nodig hebt. Met een energieklasse A en een laag geluidsniveau van maximaal 65 dB, is deze airco niet alleen efficiënt, maar ook stil. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Auronic Mobiele Airco.

Wat Reviewers Zeggen over de Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU: De Perfecte Oplossing voor Verkoeling

Reviewers zijn over het algemeen erg tevreden over de Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU. Ze prijzen vooral de effectiviteit van de koeling en de verschillende functies die de airco biedt. Een reviewer merkt op dat de airco hun slaapkwaliteit aanzienlijk heeft verbeterd en betreurt dat ze niet eerder een airco hebben aangeschaft. Het installatieproces wordt als eenvoudig ervaren en de handleiding wordt geprezen voor de duidelijkheid. Het feit dat de airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit wordt als een groot pluspunt gezien, omdat dit zorgt voor een optimale warmte- en waterafvoer. De energiezuinigheid en het lage geluidsniveau worden ook gewaardeerd.

Een andere reviewer is erg te spreken over de snelle levering van de airco en de toebehoren die worden meegeleverd. Ze prijzen de koelcapaciteit van de airco en de eenvoudige bediening via het LED-bedieningspaneel en de afstandsbediening. De mogelijkheid om te ventileren en te ontvochtigen wordt ook als positief ervaren. Het feit dat de airco op wieltjes staat, maakt het gemakkelijk om hem te verplaatsen naar verschillende ruimtes.

Er zijn echter ook enkele negatieve opmerkingen. Een reviewer merkt op dat de airco geen opvangbak heeft voor het gecondenseerde water, waardoor deze regelmatig moet worden geleegd. Dit wordt als een ongemak ervaren. Daarnaast wordt het geluidsniveau van de airco genoemd als een minpunt, vooral ‘s nachts kan het als storend worden ervaren. Een andere reviewer merkt op dat de slang van de airco aan de korte kant is, waardoor de airco niet ver kan worden verplaatst.

Al met al zijn de reviews over de Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU overwegend positief. Reviewers zijn tevreden over de koelcapaciteit, de eenvoudige bediening en de meegeleverde accessoires. Hoewel er enkele minpunten worden genoemd, worden deze over het algemeen overschaduwd door de voordelen van de airco. Het lijkt een goede keuze te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen.

Koelvermogen van 10.000 BTU/h voor Optimale Verkoeling

Met een koelvermogen van 10.000 BTU/h is de Auronic Mobiele Airco in staat om ruimtes van ongeveer 73 m³ effectief te koelen. De British Thermal Unit (BTU) geeft de maximale grootte van een ruimte aan die optimaal gekoeld kan worden. Met dit krachtige koelvermogen ben je verzekerd van verfrissende koelte, zelfs op de heetste dagen.

Vier Verschillende Standen voor Alle Behoeften

De Auronic Mobiele Airco biedt vier verschillende standen om aan al jouw behoeften te voldoen. De koelstand stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen tussen 16-32°C. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de airconditioner automatisch uit. Daarnaast kun je de snelheid van de ventilator aanpassen voor extra comfort. De ventilatiestand is ideaal voor het verspreiden van frisse lucht in de ruimte. Je kunt de snelheid van de ventilator aanpassen en het rooster handmatig in de gewenste hoek zetten. De ontvochtigingsstand kan tot 35 liter water per dag opvangen en is handig voor het verminderen van vochtigheid in de ruimte. Houd er rekening mee dat je de afvoerslang moet aansluiten om deze functie te gebruiken. Ten slotte is er de slaapstand, die je kunt instellen met de afstandsbediening. In deze stand verhoogt de airconditioner elke uur de temperatuur met 1°C, wat ideaal is voor een comfortabele nachtrust.

Timerfunctie voor Langdurig Genieten van Verkoeling

Met de timerfunctie van de Auronic Mobiele Airco kun je de airconditioner instellen om gedurende een bepaalde periode te werken, van 1 tot 24 uur. Je kunt de timer eenvoudig instellen op het LED-bedieningspaneel of met de afstandsbediening. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld wilt dat de airco automatisch uitschakelt nadat je in slaap bent gevallen of wanneer je de ruimte verlaat.

Gemakkelijke Bediening met LED-bedieningspaneel en Afstandsbediening

Zowel het LED-bedieningspaneel als de meegeleverde afstandsbediening maken de bediening van de airconditioner zeer eenvoudig. Het LED-bedieningspaneel heeft een duidelijk en overzichtelijk ontwerp, zodat je gemakkelijk de gewenste instellingen kunt aflezen en aanpassen. De afstandsbediening biedt het extra voordeel dat je de airconditioner vanuit je luie stoel kunt bedienen, zonder op te hoeven staan. Dit is vooral handig als je ‘s nachts in bed ligt en de instellingen wilt aanpassen zonder uit bed te hoeven komen.

Inclusief Raamafdichtingskit voor Optimale Warmte- en Waterafvoer

Om te zorgen voor een optimale warmte- en waterafvoer wordt de Auronic Mobiele Airco geleverd met een raamafdichtingskit. Met deze kit kun je de uitlaatslang eenvoudig naar buiten geleiden. De uitlaatslang heeft een lengte van 30-150 cm en een diameter van 15 cm. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de slang niet wordt gebogen of in rare hoeken wordt geplaatst, omdat dit de warmte- en waterafvoer kan beïnvloeden.

Energieklasse A voor Efficiënt Energieverbruik

Dankzij de energie-efficiëntieverhouding van 2.6 behoort de Auronic Mobiele Airco tot energieklasse A. Dit betekent dat de airconditioner zeer weinig energie verbruikt, wat resulteert in lage energiekosten, zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien maakt de airco gebruik van het milieuvriendelijke R290 koelmiddel en is hij volledig BPA-vrij. Met het IP-nummer IPX1 is hij ook bestand tegen vocht en spatwater.

Eenvoudig te Verplaatsen en Geschikt voor Diverse Ruimtes

De Auronic Mobiele Airco is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Met vier stevige wielen en een stroomsnoer van 180 cm kun je de airconditioner eenvoudig door de ruimte verplaatsen, zelfs wanneer hij is aangesloten. Hij weegt slechts 24 kg en heeft compacte afmetingen van 35 x 34,8 x 70,1 cm. Hierdoor past hij gemakkelijk in verschillende ruimtes en kun je hem gebruiken waar je verkoeling nodig hebt.

Conclusie Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU

De Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU is een veelzijdige en krachtige airconditioner die perfect is voor het koelen, ventileren, ontvochtigen en slapen in ruimtes van 15-35 m². Met zijn gebruiksvriendelijke bediening, timerfunctie en energiezuinige werking biedt deze airco een optimale verkoeling, zonder hoge energiekosten. Bovendien is hij eenvoudig te verplaatsen en wordt hij geleverd met een raamafdichtingskit voor een efficiënte warmte- en waterafvoer. Kortom, de Auronic Mobiele Airco is de ideale oplossing voor een comfortabel en koel huis tijdens de warme zomerdagen.

Bekijk meer mobile airco’s op bol.com

Bekijk de beste ventilatoren

9.2Expert Score
De Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU biedt uitstekende verkoeling en functionaliteit met enkele mogelijke minpunten op het gebied van geluidsniveau en waterafvoer. Het is een veelzijdige en handige optie voor het creëren van een comfortabel en koel binnenklimaat tijdens warme zomerdagen.
Pluspunten
  • Krachtig koelvermogen van 10.000 BTU/h voor effectieve verkoeling
  • Vier verschillende standen: koelen, ventileren, ontvochtigen, slapen
  • Timerfunctie voor geprogrammeerde koeling
  • Energieklasse A voor efficiënt energieverbruik en lage kosten
  • Eenvoudige bediening met LED-bedieningspaneel en afstandsbediening
  • Inclusief raamafdichtingskit voor optimale warmte- en waterafvoer
  • Gemakkelijk te verplaatsen met vier stevige wielen
  • Geschikt voor ruimtes van 15-35 m²
- Minpunten
  • Kan 's nachts als storend ervaren worden door geluidsniveau
  • Geen opvangbak voor gecondenseerd water, regelmatig legen vereist
  • Slanglengte kan beperkt zijn voor sommige verplaatsingsbehoeften

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskit - 15-35 m2
Laatste updates:
  • €279,99 - 29 maart 2024
  • €299,99 - 26 maart 2024
  • €279,99 - 21 maart 2024
  • €299,99 - 26 november 2023
  • €239,99 - 25 november 2023
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €239,99 - 25 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Auronic Mobiele Airco – 10.000 BTU”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart