Auronic Bluetooth Speaker Draadloos

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Auronic Bluetooth Speaker Draadloos - Box - Tot 20 uur Batterij - Base+ mode - Spat Waterdicht - Zwart kopen voor slechts €29,99
  • De laagste prijs van Auronic Bluetooth Speaker Draadloos - Box - Tot 20 uur Batterij - Base+ mode - Spat Waterdicht - Zwart werd verkregen op 19 juni 2024 07:27.

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Auronic Bluetooth Speaker Draadloos - Box - Tot 20 uur Batterij - Base+ mode - Spat Waterdicht - Zwart - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Auronic Bluetooth Speaker Draadloos - Box - Tot 20 uur Batterij - Base+ mode - Spat Waterdicht - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 5 april 2024
  • €32,99 - 1 april 2024
  • €29,49 - 25 maart 2024
  • €32,99 - 1 februari 2024
  • €29,50 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €32,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €29,49 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:14
Auronic Bluetooth Speaker Draadloos

 29,99

Beschrijving

Review van de Auronic Bluetooth Speaker: De ultieme draagbare geluidsoplossing

In een wereld waar muziek een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, is de keuze voor de juiste Bluetooth-luidspreker van cruciaal belang. De Auronic Bluetooth Speaker, uitgerust met indrukwekkende functies zoals Bluetooth 5.0 connectiviteit, krachtige speakers met Bass+ Mode en een duurzame batterij die tot 20 uur meegaat, belooft een audio-ervaring van topkwaliteit. In dit uitgebreide review duiken we dieper in de details van deze speaker en ontdekken we waarom het een must-have is voor muziekliefhebbers en avonturiers.

Indrukwekkend Geluid met Dual 7W High-Performance Power Drivers

Een van de meest opvallende kenmerken van de Auronic Bluetooth Speaker is het geluid. Met de Dual 7W High-Performance Power Drivers levert deze speaker een indrukwekkend geluid met kraakheldere high en midrange tonen. Of je nu van rock, pop, klassiek of elektronische muziek houdt, deze speaker is geschikt voor verschillende muziekgenres. De geluidskwaliteit is consistent en helder, zelfs op hoog volume, wat een teken is van de hoogwaardige audiocomponenten die in deze speaker zijn ingebouwd.

Bass+ Mode voor Diepe Baservaring

Als je een liefhebber bent van diepe bas, dan zal de Bass+ Mode van de Auronic Bluetooth Speaker je zeker bekoren. Met deze modus kun je de basversterking inschakelen voor een krachtige en diepe basweergave. Het is alsof je een subwoofer in een compacte behuizing hebt, waardoor je muziek een extra dimensie krijgt. Deze functie is geweldig voor nummers met een sterke beat en kan je feestjes en luisterervaring naar een hoger niveau tillen.

Bluetooth 5.0: Snel, Stabiel en Draadloos

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je favoriete muziek af te spelen op een Bluetooth-luidspreker. De Auronic Bluetooth Speaker maakt gebruik van Bluetooth 5.0-technologie, waardoor het koppelen met je smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat snel en probleemloos verloopt. Met een bereik tot 10 meter kun je je apparaat gemakkelijk neerzetten en genieten van draadloze vrijheid terwijl je muziek streamt met behoud van een stabiele verbinding en zonder kwaliteitsverlies.

Veelzijdige Connectiviteitsopties

Naast Bluetooth-connectiviteit biedt de Auronic Bluetooth Speaker ook veelzijdige bedrade opties. Met een 3,5 mm AUX-ingang en een TF-kaartslot kun je muziek afspelen van apparaten zonder Bluetooth-functionaliteit. Sluit gewoon een apparaat aan met een mini-jackaansluiting of plaats een geheugenkaart (maximaal 32 GB in .mp3- of .wav-formaat) en je kunt direct genieten van je favoriete nummers. Dit maakt de speaker geschikt voor een breed scala aan apparaten en situaties.

Duurzame Batterij voor Urenlang Luisterplezier

Een van de grootste zorgen bij het gebruik van draagbare Bluetooth-luidsprekers is de batterijduur. Niemand wil halverwege een feestje of een dagje uit zonder muziek komen te zitten. De Auronic Bluetooth Speaker lost dit probleem op met een efficiënte 2200 mAh-batterij die tot wel 20 uur meegaat op een enkele lading. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken over het opladen. Het is ook handig voor lange reizen, kampeeruitstapjes en outdoor-avonturen.

Robuust en Spatwaterbestendig Ontwerp (IPX6)

De Auronic Bluetooth Speaker is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Het compacte formaat en het lichte gewicht van slechts 365 gram maken het gemakkelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen. Bovendien is de speaker spatwaterdicht met een IPX6-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen waterstralen en lichte regen. Dit maakt hem ideaal voor buitenactiviteiten, zoals kamperen, wandelen, stranduitstapjes en zelfs zwembadfeestjes. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de speaker bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Koppelbaar voor een Verbeterde Luisterervaring

Een interessante functie van de Auronic Bluetooth Speaker is de mogelijkheid om twee speakers eenvoudig aan elkaar te koppelen voor een verbeterde luisterervaring. Hiermee kun je een stereogeluid creëren en een breder geluidsveld bereiken. Dit is vooral handig als je een groter feest wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een meeslepende luisterervaring in je woonkamer. Het koppelen van de speakers is moeiteloos en biedt de flexibiliteit om je muziek naar wens aan te passen.

Conclusie

De Auronic Bluetooth Speaker is een indrukwekkende draagbare geluidsoplossing die de verwachtingen overtreft. Met krachtige speakers, een diepe basweergave, veelzijdige connectiviteitsopties en een duurzame batterij is deze speaker geschikt voor allerlei situaties, van feestjes en reizen tot outdoor-avonturen. Het robuuste en spatwaterbestendige ontwerp voegt een extra laag duurzaamheid toe, terwijl de mogelijkheid om twee speakers aan elkaar te koppelen de luisterervaring verbetert. Kortom, de Auronic Bluetooth Speaker biedt waar voor je geld en levert een hoogwaardige audio-ervaring die elke muziekliefhebber zal waarderen. Dus waar wacht je nog op? Haal deze speaker in huis en geniet van je favoriete muziek zoals nooit tevoren. Met de Auronic Bluetooth Speaker ben je klaar voor een geluidservaring van topkwaliteit, waar je ook bent.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.2Expert Score
Review van de Auronic Bluetooth Speaker: De ultieme draagbare geluidsoplossing In een wereld waar muziek een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, is de keuze voor de juiste Bluetooth-luidspreker van cruciaal belang. De Auronic Bluetooth Speaker, uitgerust met indrukwekkende functies zoals Bluetooth 5.0 connectiviteit, krachtige speakers met Bass+ Mode en een duurzame batterij […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend geluid met Dual 7W High-Performance Power Drivers.
  • Bass+ Mode voor diepe baservaring.
  • Snel en stabiel dankzij Bluetooth 5.0-connectiviteit.
  • Veelzijdige connectiviteitsopties met AUX en TF-kaartslot.
  • Duurzame batterij met een levensduur tot 20 uur.
  • Robuust en spatwaterbestendig ontwerp (IPX6).
  • Mogelijkheid om twee speakers aan elkaar te koppelen voor een verbeterde luisterervaring.
- Minpunten
  • Beperkt tot een bereik van 10 meter voor Bluetooth-connectiviteit.
  • Geen ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.
  • Vereist een extra kabel voor bedrade verbindingen via AUX-ingang.
  • Het opladen duurt 3,5 uur, wat relatief lang kan zijn in geval van een lege batterij.

Extra informatie

Specificaties: Auronic Bluetooth Speaker Draadloos

Merk

Auronic

Model

AU3128

MPN (Manufacturer Part Number)

AU3128

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

365

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

7

Minimale frequentie (Hz)

100

Maximale frequentie (Hz)

18000

Koppelbaar

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Ja

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

20

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IP06 (Geen bescherming tegen aanraking en Waterbestendig)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Ja

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Bluetooth speaker – 1x Manual – 1x AUX cable (3.5mm) – 1x Oplaadkabel – 1x Touw

Gewicht (g)

505

Verpakking breedte (mm)

99

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

198

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Product breedte (cm)

5

Product hoogte (cm)

6

Product lengte (cm)

18

Voedingstype

Adapter, lichtnet, Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Auronic Bluetooth Speaker Draadloos - Box - Tot 20 uur Batterij - Base+ mode - Spat Waterdicht - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 5 april 2024
  • €32,99 - 1 april 2024
  • €29,49 - 25 maart 2024
  • €32,99 - 1 februari 2024
  • €29,50 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €32,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €29,49 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Auronic Bluetooth Speaker Draadloos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart