ASUS ZenWiFi XD5

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Alternate.
  • Bij proshop.nl kun je ASUS ZenWiFi XD5 1 pack Wit - Mesh router kopen voor slechts €108,17 , wat 16% lager is dan de prijs opAlternate (€128,90).
  • De laagste prijs van ASUS ZenWiFi XD5 router mesh Wi-Fi werd verkregen op 18 april 2024 18:21.

 108,17

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ASUS ZenWiFi XD5 1 pack Wit - Mesh router - €108,17
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ASUS ZenWiFi XD5 1 pack Wit - Mesh router
Laatste updates:
  • €108,17 - 12 april 2024
  • €108,19 - 23 maart 2024
  • €122,63 - 21 maart 2024
  • €122,65 - 20 maart 2024
  • €122,63 - 18 maart 2024
  • €115,95 - 17 maart 2024
  • €122,65 - 11 maart 2024
  • €115,95 - 10 maart 2024
Sinds: 21 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €134,71 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €108,17 - 12 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 18:21

Beschrijving

ASUS ZenWiFi XD5 Review: Ultrasnelle Wifi 6 met Ouderlijk Toezicht en Meer

In de steeds meer verbonden wereld van vandaag is het hebben van een krachtig en betrouwbaar wifi-netwerk van cruciaal belang. De ASUS ZenWiFi XD5 is een van de nieuwste toevoegingen aan de ASUS-routerfamilie en belooft indrukwekkende prestaties met zijn wifi 6-technologie. In dit uitgebreide review bespreken we de kenmerken, prestaties en voordelen van de ASUS ZenWiFi XD5, inclusief zijn draadloze snelheden, beveiligingsfuncties en gebruiksgemak.

Ultrasnelle Wifi 6-technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de ASUS ZenWiFi XD5 is zijn gebruik van wifi 6-technologie. Met een totale wifi-snelheid van 3000 Mbps en ondersteuning voor de nieuwste Wireless AX-standaard, is deze router klaar om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende netwerktoepassingen. Of je nu aan het streamen, gamen of thuiswerken bent, de ASUS ZenWiFi XD5 biedt een ultrasnelle en stabiele verbinding.

Dual-Band Snelheid voor Maximale Flexibiliteit

De ZenWiFi XD5 biedt dual-band snelheid, wat betekent dat het zowel 2,4 GHz als 5 GHz frequentiebanden ondersteunt. Met een snelheid van 574 Mbps op 2,4 GHz en een indrukwekkende 2402 Mbps op 5 GHz, kun je erop vertrouwen dat dit systeem voldoet aan de eisen van al je draadloze apparaten. Of het nu gaat om smartphones, laptops, smart home-apparaten of zelfs 4K-streaming, deze router levert consistente prestaties.

Eenvoudige Installatie en Beheer met ASUS Router App

Het instellen en beheren van de ASUS ZenWiFi XD5 is een fluitje van een cent dankzij de intuïtieve ASUS Router app. Met deze app kun je de router eenvoudig configureren en aanpassen aan je behoeften. Het biedt toegang tot handige functies zoals ouderlijk toezicht, gastnetwerken en Quality of Service (QoS)-instellingen. Hiermee kun je de bandbreedte prioriteren voor specifieke apparaten of toepassingen, waardoor je altijd de best mogelijke prestaties krijgt.

Uitgebreide Beveiliging met ASUS AiProtection Pro

Het waarborgen van de beveiliging van je thuisnetwerk is van het grootste belang, en de ASUS ZenWiFi XD5 maakt dit gemakkelijk met ASUS AiProtection Pro. Deze uitgebreide beveiligingssuite beschermt je netwerk tegen online bedreigingen en indringers. Met functies zoals realtime netwerkmonitoring, ouderlijk toezicht en automatische updates, kun je met een gerust hart online gaan, wetende dat je netwerk goed beveiligd is.

Meerdere Aansluitingsmogelijkheden

De ASUS ZenWiFi XD5 biedt verschillende aansluitingsmogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen. Met één WAN-poort en twee ethernetpoorten kun je zowel draadloze als bedrade verbindingen tot stand brengen. Bovendien ondersteunt deze router Gigabit-snelheden tot 1000 Mbps, waardoor het ideaal is voor snelle internetverbindingen en het delen van bestanden binnen je thuisnetwerk.

Geavanceerde Routerfuncties voor Optimaal Gebruiksgemak

De ASUS ZenWiFi XD5 zit boordevol geavanceerde routerfuncties die je netwerkbeheer vereenvoudigen. Met Beamforming-technologie wordt het wifi-signaal gericht naar je apparaten, waardoor je een betere dekking en prestaties krijgt. Ook ondersteunt deze router MU-MIMO, wat betekent dat hij meerdere apparaten tegelijkertijd kan bedienen zonder snelheid te verliezen.

Naadloze Roaming en Smart Connect

Dankzij de naadloze roamingfunctie van de ZenWiFi XD5 kun je vrij bewegen door je huis zonder je zorgen te maken over verbroken verbindingen. Het systeem zorgt automatisch voor een soepele overgang tussen de verschillende units, waardoor je altijd verbonden blijft. Bovendien biedt Smart Connect slimme apparaattoewijzing, zodat je altijd de beste beschikbare bandbreedte krijgt, zelfs als je meerdere apparaten hebt die verbinding maken.

Uitbreidbaar met Meerdere Stations

Als je een groot huis hebt of extra dekking nodig hebt, kun je de ZenWiFi XD5 eenvoudig uitbreiden met meerdere stations. Dit zorgt ervoor dat je overal in huis een sterke wifi-verbinding hebt, zonder dode zones. Dit maakt het systeem uiterst schaalbaar en geschikt voor verschillende woninggroottes.

Ouderlijk Toezicht en Gastnetwerken

De ASUS ZenWiFi XD5 biedt uitgebreide ouderlijke controlefuncties waarmee ouders de internettoegang voor hun kinderen kunnen beheren. Je kunt schema’s instellen, bepaalde websites blokkeren en zelfs rapporten ontvangen over het internetgebruik van je kinderen. Daarnaast kun je eenvoudig gastnetwerken instellen, zodat je gasten veilig en gescheiden van je hoofdnetwerk kunnen surfen.

Conclusie: De ASUS ZenWiFi XD5 is een Topkeuze voor Supersnelle Wifi

Met indrukwekkende wifi 6-technologie, dual-band snelheid, uitgebreide beveiliging en geavanceerde routerfuncties, is de ASUS ZenWiFi XD5 een topkeuze voor wie op zoek is naar supersnelle en betrouwbare wifi-prestaties. Het gebruiksgemak van de ASUS Router app en de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden met meerdere stations maken het een veelzijdige oplossing voor zowel kleine als grote huishoudens. Voeg daarbij de ouderlijke controlefuncties en gastnetwerkmogelijkheden toe, en je hebt een router die aan al je behoeften voldoet. Kortom, de ASUS ZenWiFi XD5 is een uitstekende investering in de toekomst van je thuisnetwerk.

Bekijk meer routers op bol.com

9.6Expert Score
ASUS ZenWiFi XD5 Review: Ultrasnelle Wifi 6 met Ouderlijk Toezicht en Meer In de steeds meer verbonden wereld van vandaag is het hebben van een krachtig en betrouwbaar wifi-netwerk van cruciaal belang. De ASUS ZenWiFi XD5 is een van de nieuwste toevoegingen aan de ASUS-routerfamilie en belooft indrukwekkende prestaties met zijn wifi 6-technologie. In dit […]
Pluspunten
  • Ultrasnelle Wifi 6
  • Dual-band voor flexibele prestaties
  • Eenvoudige installatie met ASUS Router app
  • Uitgebreide beveiliging met AiProtection Pro
  • Geavanceerde routerfuncties voor optimale prestaties
  • Naadloze roaming en Smart Connect
  • Uitbreidbaar met extra stations
  • Ouderlijk toezicht en gastnetwerken
- Minpunten
  • Slechts twee Ethernet-poorten
  • Geen USB-poorten

Extra informatie

Specificaties: ASUS ZenWiFi XD5

Type draadloze verbinding

Wireless AX

Type WIFI netwerk

Dual-band

WiFi Snelheid Totaal

3000 Mbps

WiFi Snelheid 2,4 GHz

574 Mbps

WiFi Snelheid 5 GHz

2402 Mbps

WiFi Snelheid 6 GHz

Geen wifi

Aantal WAN-poorten

1

Aantal ethernet poorten

2

Bedrade snelheid

Gigabit (Tot 1000 Mbps)

PoE ondersteuning

Nee

Beamforming

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dynamic DNS-client

Ja

Gastnetwerk

Ja

MU-MIMO

Ja

Ingebouwde Powerline verbinding

Ja

IPv6 ondersteuning

Ja

Netwerk beveiliging opties

WPA, WPA2, WPA3

NitroQAM

Nee

Ouderlijke controle

Ja

QoS

Ja

Type QoS

QoS per apparaat

Seamless Roaming

Ja

Smart Connect

Ja

Uitbreidbaar met meerdere stations

Ja

UPnP

Ja

WiFi Aan/Uit knop

Nee

Aanvullende functies

Support Alexa skill

Aantal USB 2.0 poorten

0

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Printerserver

Nee

Kleur

Overig

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Verpakking breedte (mm)

154

Verpakking lengte (mm)

207

Verpakking hoogte (mm)

105

Gewicht (g)

726

Merk

ASUS

Model

AX3000

MPN (Manufacturer Part Number)

90IG0750-MO3B60

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Reparatie type

Carry-in

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Met exact hetzelfde apparaat

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Universeel

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ASUS ZenWiFi XD5 1 pack Wit - Mesh router
Laatste updates:
  • €108,17 - 12 april 2024
  • €108,19 - 23 maart 2024
  • €122,63 - 21 maart 2024
  • €122,65 - 20 maart 2024
  • €122,63 - 18 maart 2024
  • €115,95 - 17 maart 2024
  • €122,65 - 11 maart 2024
  • €115,95 - 10 maart 2024
Sinds: 21 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €134,71 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €108,17 - 12 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ASUS ZenWiFi XD5”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart