ASUS ZenWiFi Pro XT12

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Alternate.
  • Bij bol.com kun je ASUS ZenWiFi Pro XT12 - Mesh WiFi - AiMesh - 1-Pack kopen voor slechts €329,00 , wat 18% lager is dan de prijs opAlternate (€399,00).
  • De laagste prijs van ASUS ZenWiFi Pro XT12 AX11000 access point werd verkregen op 18 april 2024 19:21.

 329,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ASUS ZenWiFi Pro XT12 - Mesh WiFi - AiMesh - 1-Pack - €329,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ASUS ZenWiFi Pro XT12 - Mesh WiFi - AiMesh - 1-Pack
Laatste updates:
  • €329,00 - 17 april 2024
  • €319,00 - 11 april 2024
  • €329,00 - 5 april 2024
  • €309,00 - 4 april 2024
  • €305,05 - 1 april 2024
  • €339,00 - 28 maart 2024
  • €349,00 - 26 maart 2024
  • €339,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €395,77 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €298,83 - 28 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:21

Beschrijving

ASUS ZenWiFi Pro XT12 Review: Ultieme Wifi Prestaties voor Thuis

In de moderne wereld, waarin zoveel aspecten van ons leven afhankelijk zijn van een sterke en betrouwbare internetverbinding, is een krachtig wifi-systeem een absolute must. De ASUS ZenWiFi Pro XT12 is een opvallende verschijning in de wereld van mesh wifi-systemen en belooft indrukwekkende prestaties en dekking voor je hele huis. Met een totale wifi-snelheid van 11000 Mbps en tal van geavanceerde functies, is de ASUS ZenWiFi Pro XT12 een serieuze mededinger op de markt. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de belangrijkste kenmerken, prestaties en voordelen van dit multiroom wifi-systeem.

Een Overzicht van de ASUS ZenWiFi Pro XT12

De ASUS ZenWiFi Pro XT12 is een multiroom wifi-oplossing die ontworpen is om je hele huis te voorzien van een snel en betrouwbaar draadloos netwerk. Het systeem is niet alleen krachtig, maar ook stijlvol, en het zal moeiteloos in elke omgeving integreren. Met een totale wifi-snelheid van 11000 Mbps en tri-band technologie biedt de ZenWiFi Pro XT12 de mogelijkheid om gegevens met hoge snelheid naar een groot aantal apparaten tegelijkertijd te verzenden en te ontvangen. Dit maakt het ideaal voor gezinnen of huishoudens met veel verbonden apparaten.

Prestaties die Indruk Maken

Een van de meest opvallende kenmerken van de ASUS ZenWiFi Pro XT12 is de indrukwekkende wifi-snelheid. Met een totale snelheid van 11000 Mbps, verdeeld over de 2,4 GHz, 5 GHz en 6 GHz frequentiebanden, biedt dit systeem een overvloed aan bandbreedte voor veeleisende taken zoals online gamen, 4K-streaming en videobewerking. De 2,4 GHz-band levert een snelheid van 1148 Mbps, terwijl de twee 5 GHz-banden elk een snelheid van 4800 Mbps bieden. Dit betekent dat je apparaten altijd toegang hebben tot de snelst mogelijke verbindingssnelheid, ongeacht waar ze zich in huis bevinden.

Ultieme Connectiviteit met 2.5G LAN en WAN Poorten

Een ander hoogtepunt van de ZenWiFi Pro XT12 is de aanwezigheid van zowel een 2.5G LAN-poort als een 2.5G WAN-poort. Dit betekent dat je apparaten met bekabelde verbindingen kunnen genieten van ultrasnelle snelheden tot 2500 Mbps. Of het nu gaat om een high-end pc, een gameconsole of een netwerkopslagapparaat, deze poorten zorgen ervoor dat je apparaten altijd soepel en snel kunnen werken. Bovendien kun je met de automatische modus van het systeem de beste verbinding selecteren, zodat je altijd de optimale prestaties krijgt.

De Kracht van WiFi 6

De ASUS ZenWiFi Pro XT12 maakt gebruik van de nieuwste WiFi 6-technologie, die tot 4 keer de capaciteit en 2 keer de snelheid biedt in vergelijking met WiFi 5. Dit vertaalt zich in snellere downloads, minder vertragingen en een verbeterde algehele netwerkprestatie. Of je nu aan het streamen, gamen of thuiswerken bent, WiFi 6 zorgt ervoor dat je apparaten moeiteloos kunnen presteren zonder onderbrekingen.

Levenslange Beveiliging met AiProtection Pro

Veiligheid is een belangrijk aspect van elk wifi-systeem, en de ASUS ZenWiFi Pro XT12 stelt hierin niet teleur. Het systeem wordt geleverd met levenslange gratis AiProtection Pro, waarmee je je netwerk kunt beschermen tegen online bedreigingen en malware. Met functies zoals ouderlijke controle en geavanceerde beveiligingsprotocollen, kun je met een gerust hart surfen op het internet, wetende dat je gegevens en privacy beschermd zijn.

Indrukwekkende Dekking voor Grote Woningen

Een ander voordeel van de ZenWiFi Pro XT12 is de dekking. Met een bereik tot wel 280 vierkante meter (geschikt voor 4+ kamers), is dit systeem ideaal voor grote huizen of woningen met meerdere verdiepingen. De krachtige RangeBoost Plus-technologie van ASUS zorgt ervoor dat het wifi-signaal zelfs de moeilijkst bereikbare hoeken van je huis kan bereiken, en dit alles zonder verlies van snelheid of stabiliteit.

Geavanceerde Routerfuncties

De ASUS ZenWiFi Pro XT12 wordt geleverd met een breed scala aan routerfuncties om je netwerkervaring te verbeteren. Enkele van de opvallende functies zijn:

  • Beamforming: Deze technologie richt het wifi-signaal rechtstreeks op je apparaten, wat zorgt voor een sterker en stabieler signaal.
  • MU-MIMO: Hiermee kunnen meerdere apparaten gelijktijdig verbinding maken met de router zonder verlies van snelheid.
  • Ouderlijke Controle: Hiermee kun je de internettoegang voor specifieke apparaten beheren en inhoud filteren op basis van leeftijdscategorieën.
  • QoS (Quality of Service): Hiermee kun je de prioriteit van internetverkeer aanpassen aan je behoeften, waardoor je de best mogelijke prestaties krijgt voor specifieke toepassingen.
  • Smart Connect: Deze functie zorgt ervoor dat elk apparaat altijd verbinding maakt met het meest geschikte wifi-netwerk, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

Uitbreidbaarheid en Handige Functies

Als je een groter huis hebt of gewoon een nog grotere dekking wilt, kun je de ZenWiFi Pro XT12 eenvoudig uitbreiden met meerdere stations. Dit zorgt voor naadloze roaming, waarbij je apparaten automatisch overschakelen naar het dichtstbijzijnde station voor de beste verbinding.

Daarnaast biedt de ASUS ZenWiFi Pro XT12 handige functies zoals een gastnetwerk, UPnP-ondersteuning en de mogelijkheid om firmware-updates uit te voeren voor de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen.

Elegante en Compacte Vormgeving

Naast zijn indrukwekkende prestaties valt de ASUS ZenWiFi Pro XT12 ook op door zijn elegante en compacte ontwerp. Met afmetingen van 11,5 x 11,5 x 24,1 cm en een gewicht van 1500 g past hij discreet in elke omgeving. De zwarte kleur geeft hem een tijdloze uitstraling die bij vrijwel elk interieur past.

Conclusie

De ASUS ZenWiFi Pro XT12 is zonder twijfel een krachtige en indrukwekkende multiroom wifi-oplossing voor thuisgebruik. Met een totale wifi-snelheid van 11000 Mbps, uitstekende dekking, geavanceerde beveiligingsfuncties en handige routeropties, biedt dit systeem alles wat je nodig hebt voor een snel en betrouwbaar draadloos netwerk. Of je nu een groot huis hebt of gewoon de best mogelijke prestaties wilt, de ZenWiFi Pro XT12 zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Met zijn elegante ontwerp past hij moeiteloos in elk interieur en met de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met extra stations, kun je de dekking aanpassen aan je behoeften. Kortom, de ASUS ZenWiFi Pro XT12 is een investering in de toekomst van je thuisnetwerk en zal je internetervaring naar een hoger niveau tillen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige en stijlvolle multiroom wifi-oplossing, hoef je niet verder te kijken dan de ASUS ZenWiFi Pro XT12. Het is de perfecte metgezel voor moderne gezinnen en huishoudens met veel verbonden apparaten, en het zal zeker de manier waarop je thuis online gaat veranderen.

Bekijk meer routers op bol.com

9.2Expert Score
ASUS ZenWiFi Pro XT12 Review: Ultieme Wifi Prestaties voor Thuis In de moderne wereld, waarin zoveel aspecten van ons leven afhankelijk zijn van een sterke en betrouwbare internetverbinding, is een krachtig wifi-systeem een absolute must. De ASUS ZenWiFi Pro XT12 is een opvallende verschijning in de wereld van mesh wifi-systemen en belooft indrukwekkende prestaties en […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende totale wifi-snelheid van 11000 Mbps.
  • Tri-band technologie voor optimale prestaties.
  • 2.5G LAN en WAN poorten voor ultrasnelle bekabelde verbindingen.
  • WiFi 6-technologie voor snellere downloads en minder vertragingen.
  • Levenslange beveiliging met AiProtection Pro.
  • Uitstekende dekking tot 280 vierkante meter.
  • Geavanceerde routerfuncties zoals beamforming en MU-MIMO.
  • Elegant en compact ontwerp past in elk interieur.
  • Mogelijkheid om uit te breiden met extra stations voor naadloze roaming.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde Powerline verbinding.
  • Geen USB-aansluitingen voor het delen van apparaten of printers.
  • Niet geschikt voor mobiele data verbindingen.
  • Iets hogere prijsklasse vergeleken met sommige concurrenten.

Extra informatie

Specificaties: ASUS ZenWiFi Pro XT12

Type draadloze verbinding

Wireless AX

Type WIFI netwerk

Simultaneous tri-band

WiFi Snelheid Totaal

11000 Mbps

WiFi Snelheid 2,4 GHz

1148Mbps

WiFi Snelheid 5 GHz

2x 4800 Mbps

WiFi Snelheid 6 GHz

4800 Mbps

Aantal WAN-poorten

1

Aantal ethernet poorten

3

Bedrade snelheid

Tot 2500 Mbps

PoE ondersteuning

Nee

Beamforming

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dynamic DNS-client

Nee

Gastnetwerk

Ja

MU-MIMO

Ja

Ingebouwde Powerline verbinding

Nee

IPv6 ondersteuning

Ja

Netwerk beveiliging opties

WPA3

NitroQAM

Nee

Ouderlijke controle

Ja

QoS

Ja

Type QoS

QoS per apparaat

Seamless Roaming

Nee

Smart Connect

Ja

Uitbreidbaar met meerdere stations

Ja

UPnP

Ja

WiFi Aan/Uit knop

Ja

Aanvullende functies

Geen

Aantal USB 2.0 poorten

0

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Printerserver

Nee

Product breedte (cm)

11.50

Product lengte (cm)

11.50

Product hoogte (cm)

24.10

Product gewicht (g)

1500

Kleur

Zwart

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Verpakkingsinhoud

ZenWiFi Pro XT12RJ-45 CablePower AdapterQuick Start GuideWarranty Card

Verpakking breedte (mm)

242

Verpakking lengte (mm)

276

Verpakking hoogte (mm)

165

Gewicht (g)

3307

Merk

ASUS

Model

ZenWiFi Pro XT12

MPN (Manufacturer Part Number)

90IG06U0-MO3A30

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Reparatie type

Carry-in

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Compatibel met

Met exact hetzelfde apparaat

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Taal handleiding

Universeel

Smart Home Platform

Alexa Amazon

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ASUS ZenWiFi Pro XT12 - Mesh WiFi - AiMesh - 1-Pack
Laatste updates:
  • €329,00 - 17 april 2024
  • €319,00 - 11 april 2024
  • €329,00 - 5 april 2024
  • €309,00 - 4 april 2024
  • €305,05 - 1 april 2024
  • €339,00 - 28 maart 2024
  • €349,00 - 26 maart 2024
  • €339,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €395,77 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €298,83 - 28 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ASUS ZenWiFi Pro XT12”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart