ASUS TUF Gaming AX6000 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Alternate.
  • Bij bol.com kun je ASUS TUF Gaming AX6000 - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 kopen voor slechts €178,28 , wat 10% lager is dan de prijs opAlternate (€199,00).
  • De laagste prijs van ASUS TUF-AX6000 AiMesh router werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 178,28

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ASUS TUF Gaming AX6000 - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 - €178,28
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ASUS TUF Gaming AX6000 - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6
Laatste updates:
  • €178,28 - 29 maart 2024
  • €187,98 - 28 maart 2024
  • €189,00 - 27 maart 2024
  • €208,30 - 23 maart 2024
  • €212,30 - 22 maart 2024
  • €176,70 - 20 maart 2024
  • €181,00 - 19 maart 2024
  • €212,30 - 13 maart 2024
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €212,30 - 1 maart 2024
  • Laagste prijs: €144,00 - 22 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
ASUS TUF Gaming AX6000 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6
ASUS TUF Gaming AX6000 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6

 178,28

Beschrijving

ASUS TUF Gaming AX6000 Review: Ultieme Wi-Fi 6 Gaming Router

De ASUS TUF Gaming AX6000 is een krachtige gaming router die je voorziet van een razendsnelle Wi-Fi 6-verbinding met een indrukwekkende totale snelheid van 6000 Mbps. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor gamers en streamers die hoge eisen stellen aan hun netwerkprestaties. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de specificaties, functies en prestaties van de ASUS TUF Gaming AX6000 en ontdekken waarom het een uitstekende keuze is voor gamers. Lees verder om alles te ontdekken over deze indrukwekkende gaming router.

Indrukwekkende Snelheden met Wi-Fi 6 (AX)

De ASUS TUF Gaming AX6000 wordt geleverd met de nieuwste Wi-Fi 6-technologie, wat betekent dat je kunt genieten van verbluffende draadloze snelheden. Met een totale snelheid van 6000 Mbps wordt online gamen en content streamen een naadloze ervaring zonder haperingen of vertragingen. De router maakt gebruik van dual-band Wi-Fi, met een snelheid van 1148 Mbps op de 2,4 GHz-band en een verbluffende snelheid van 4800 Mbps op de 5 GHz-band. Deze indrukwekkende snelheden zorgen ervoor dat je altijd de beste prestaties krijgt, ongeacht de eisen van je online activiteiten.

Krachtige Hardware voor Optimale Prestaties

De ASUS TUF Gaming AX6000 is uitgerust met hoogwaardige hardware die ervoor zorgt dat je netwerk soepel draait. De router wordt aangedreven door een krachtige 1,8 GHz quad-core processor en beschikt over 1 GB RAM. Dit betekent dat de router moeiteloos meerdere apparaten kan bedienen zonder snelheid te verliezen. Of je nu aan het gamen bent, 4K-video streamt of grote bestanden downloadt, deze router kan het allemaal aan.

Geavanceerde Beveiligingsfuncties

Veiligheid is een topprioriteit bij ASUS, en de TUF Gaming AX6000 is geen uitzondering. De router is uitgerust met AiProtection Pro, een geavanceerde beveiligingsfunctie die je netwerk beschermt tegen virussen en malware. Met de ingebouwde VPN-client kun je bovendien je internetverbinding beveiligen en je online privacy beschermen. ASUS heeft ook ondersteuning toegevoegd voor AiMesh, waarmee je een naadloos mesh-netwerk kunt opzetten voor een betere dekking in je hele huis.

Connectiviteitsopties

De ASUS TUF Gaming AX6000 biedt een scala aan connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen. Met 6 wifi-antennes kun je een sterk en betrouwbaar draadloos signaal verwachten. Voor bedrade verbindingen zijn er maar liefst 6 Ethernet-poorten beschikbaar, allemaal met gigabit-snelheden tot 1000 Mbps. Bovendien ondersteunt de router link aggregatie, waardoor je meerdere poorten kunt combineren voor nog hogere snelheden. Dit maakt de router ideaal voor gaming, 4K-streaming en het aansluiten van meerdere apparaten zoals gamingconsoles, smart tv’s en computers.

Geavanceerde Routerfuncties

De ASUS TUF Gaming AX6000 zit boordevol geavanceerde routerfuncties die je de ultieme controle geven over je netwerk. Met beamforming-technologie wordt het signaal gericht op je apparaten voor een betere dekking en prestaties. De router ondersteunt IPv6, wat essentieel is voor de toekomstige groei van het internet. Bovendien biedt de router ondersteuning voor MU-MIMO, wat betekent dat meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen communiceren zonder prestatieverlies. Met QoS (Quality of Service) kun je de bandbreedte aanpassen aan specifieke apparaten of toepassingen, zodat je altijd een stabiele en responsieve verbinding hebt, zelfs tijdens intense online gaming-sessies.

Eenvoudige Installatie en Bediening

De ASUS TUF Gaming AX6000 is eenvoudig in te stellen en te bedienen. De router wordt geleverd met een intuïtieve app die compatibel is met zowel Android- als iOS-besturingssystemen. Hiermee kun je je netwerkinstellingen beheren en optimaliseren voor de beste prestaties. Bovendien biedt de router de mogelijkheid om een gastnetwerk in te stellen, ouderlijke controle toe te passen en naadloos te roamen tussen verschillende access points als je meerdere ASUS-routers hebt geïnstalleerd.

Fysieke Kenmerken en Duurzaamheid

De ASUS TUF Gaming AX6000 heeft een stevig en duurzaam ontwerp. Met een gewicht van 696 gram is de router compact en gemakkelijk te plaatsen waar je maar wilt. De zwarte kleur geeft het een strakke en moderne uitstraling. Bovendien wordt de router geleverd met een aan-uit schakelaar voor eenvoudige bediening en een USB 3.0-poort voor het delen van bestanden en het aansluiten van randapparatuur zoals printers.

Conclusie: ASUS TUF Gaming AX6000 – Een Krachtige Gaming Router

In dit uitgebreide review hebben we de ASUS TUF Gaming AX6000 grondig onderzocht en zijn we onder de indruk van wat deze gaming router te bieden heeft. Met zijn Wi-Fi 6-technologie, krachtige hardware, geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreide connectiviteitsopties is de ASUS TUF Gaming AX6000 de ideale keuze voor gamers en streamers die streven naar de best mogelijke netwerkprestaties. Met eenvoudige installatie en bediening, evenals duurzame fysieke kenmerken, is deze router een betrouwbare investering voor de toekomst. Kortom, de ASUS TUF Gaming AX6000 biedt alles wat je nodig hebt voor een naadloze en probleemloze online ervaring.

Bekijk meer routers op bol.com

9.3Expert Score
ASUS TUF Gaming AX6000 Review: Ultieme Wi-Fi 6 Gaming Router De ASUS TUF Gaming AX6000 is een krachtige gaming router die je voorziet van een razendsnelle Wi-Fi 6-verbinding met een indrukwekkende totale snelheid van 6000 Mbps. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor gamers en streamers die hoge eisen stellen aan hun netwerkprestaties. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende Wi-Fi 6-snelheden tot 6000 Mbps voor naadloos gamen en streamen.
  • Krachtige hardware met een 1,8 GHz quad-core processor en 1 GB RAM voor soepele prestaties.
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder AiProtection Pro en VPN-ondersteuning.
  • Uitgebreide connectiviteitsopties met 6 wifi-antennes en 6 gigabit Ethernet-poorten.
  • Geavanceerde routerfuncties zoals beamforming, IPv6-ondersteuning en MU-MIMO.
  • Eenvoudige installatie en bediening met een intuïtieve app.
  • Duurzaam ontwerp met aan-uit schakelaar en USB 3.0-poort voor bestandsdeling.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor 6 GHz Wi-Fi.
  • Beperkte USB-connectiviteit met slechts één USB 3.0-poort.
  • Vereist mogelijk wat technische kennis voor geavanceerde instellingen.
  • Relatief hoog gewicht van 696 gram, wat het minder draagbaar maakt.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ASUS TUF Gaming AX6000 - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6
Laatste updates:
  • €178,28 - 29 maart 2024
  • €187,98 - 28 maart 2024
  • €189,00 - 27 maart 2024
  • €208,30 - 23 maart 2024
  • €212,30 - 22 maart 2024
  • €176,70 - 20 maart 2024
  • €181,00 - 19 maart 2024
  • €212,30 - 13 maart 2024
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €212,30 - 1 maart 2024
  • Laagste prijs: €144,00 - 22 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ASUS TUF Gaming AX6000 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart