ASUS TUF Gaming AX4200 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je ASUS TUF-AX4200 - Wifi 6 Gaming Router - Router Wi-Fi 6 kopen voor slechts €139,62 , wat 3% lager is dan de prijs opBol (€144,00).
  • De laagste prijs van ASUS TUF Gaming AX4200 - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 werd verkregen op 19 juni 2024 04:13.

 139,62

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ASUS TUF-AX4200 - Wifi 6 Gaming Router - Router Wi-Fi 6 - €139,62
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ASUS TUF-AX4200 - Wifi 6 Gaming Router - Router Wi-Fi 6
Laatste updates:
  • €139,62 - 19 juni 2024
  • €140,32 - 18 juni 2024
  • €141,03 - 17 juni 2024
  • €141,73 - 16 juni 2024
  • €142,44 - 15 juni 2024
  • €143,16 - 14 juni 2024
  • €143,88 - 13 juni 2024
  • €145,33 - 28 mei 2024
Sinds: 29 december 2023
  • Hoogste prijs: €208,13 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €139,62 - 19 juni 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 juni 2024 04:13
ASUS TUF Gaming AX4200 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6
ASUS TUF Gaming AX4200 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6

 139,62

Beschrijving

ASUS TUF Gaming AX4200 Review: Ultieme Gaming Router met Wi-Fi 6 Technologie

De ASUS TUF Gaming AX4200 is een krachtige gaming router die de lat hoog legt voor online gaming, videostreaming en downloads. Met een indrukwekkende totale wifi-snelheid van 4200 Mbps en geavanceerde Wi-Fi 6-technologie belooft deze router een soepele en stabiele internetervaring, zelfs wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd verbonden zijn. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de specificaties, functies en prestaties van de ASUS TUF Gaming AX4200.

Supersnelle Wi-Fi 6 Prestaties

De ASUS TUF Gaming AX4200 maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi 6-technologie, ook wel bekend als AX Wi-Fi. Dit betekent dat je kunt genieten van supersnelle draadloze verbindingen met een totale snelheid van 4200 Mbps. Met een snelheid van 574 Mbps op de 2,4 GHz band en maar liefst 3600 Mbps op de 5 GHz band, is deze router klaar voor de meest veeleisende online activiteiten, waaronder gaming en 4K-streaming. Bovendien biedt de router geen ondersteuning voor 60 GHz, maar met deze indrukwekkende snelheden zul je dit nauwelijks missen.

Uitgebreide Dekking met Meerdere Antennes

Een van de meest opvallende kenmerken van de ASUS TUF Gaming AX4200 is de uitgebreide dekking die het biedt. Met vier krachtige wifi-antennes zorgt deze router voor een brede en consistente signaalsterkte in je hele huis. Dit betekent dat je overal kunt genieten van een sterke en betrouwbare wifi-verbinding, zelfs in grote huizen of huizen met meerdere verdiepingen. Voor gamers is dit van onschatbare waarde, omdat een stabiele verbinding cruciaal is voor een competitieve spelervaring.

Prioriteit voor Gaming met Geavanceerde QoS

Voor gamers is het hebben van lage latentie en minimale onderbrekingen van vitaal belang. De ASUS TUF Gaming AX4200 begrijpt dit en is uitgerust met een geavanceerde Quality of Service (QoS)-functie. Hiermee kun je prioriteit geven aan je favoriete games, zodat ze altijd soepel en zonder haperingen draaien, zelfs als andere apparaten in huis intensief gebruik maken van het internet. Dit is een functie die elke serieuze gamer zal waarderen en die je een concurrentievoordeel kan geven.

Veelzijdige Bedrade Connectiviteit

Naast zijn indrukwekkende draadloze prestaties biedt de ASUS TUF Gaming AX4200 ook uitstekende bedrade connectiviteit. Met één WAN-poort en vier Ethernet-poorten met gigabitsnelheden (tot 1000 Mbps) heb je voldoende mogelijkheden om bekabelde apparaten aan te sluiten, zoals pc’s, gameconsoles en smart-tv’s. Bovendien ondersteunt de router link aggregatie en Power over Ethernet (PoE), wat handig kan zijn voor geavanceerde netwerkconfiguraties.

Robuuste Beveiliging en Ouderlijke Controle

Veiligheid is een topprioriteit bij ASUS, en de TUF Gaming AX4200 stelt niet teleur. Deze router biedt verschillende beveiligingsopties, waaronder WPA, WPA2 en WPA3, om ervoor te zorgen dat je wifi-netwerk goed beschermd is tegen indringers. Bovendien is er ouderlijke controle beschikbaar, waarmee je de online activiteiten van je kinderen kunt beheren en beperken. Hiermee kun je ervoor zorgen dat ze veilig en verantwoord online kunnen zijn.

Gebruiksvriendelijke Functies

De ASUS TUF Gaming AX4200 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De router ondersteunt naadloos roaming, wat betekent dat je kunt overschakelen naar het sterkste wifi-signaal terwijl je door je huis beweegt, zonder dat je handmatig van netwerk hoeft te wisselen. De Smart Connect-functie zorgt ervoor dat apparaten automatisch verbinding maken met het beste beschikbare wifi-netwerk. Bovendien is er een WiFi aan/uit-knop voor eenvoudige bediening, en de router kan via een app worden beheerd, compatibel met zowel Android als iOS.

Uitgebreide Fysieke Kenmerken

De ASUS TUF Gaming AX4200 heeft niet alleen indrukwekkende specificaties, maar ook een stevige en duurzame bouwkwaliteit. Met een productafmeting van 26,50 cm in de breedte, 18,60 cm in de hoogte en 17,80 cm in de lengte past hij gemakkelijk in elk hoekje van je huis. Met een gewicht van 547,4 g is hij ook niet te zwaar om te verplaatsen. Bovendien wordt hij geleverd met een muurbeugel, hoewel deze niet in de verpakking is inbegrepen.

Conclusie: De Ultieme Gaming Router

De ASUS TUF Gaming AX4200 is zonder twijfel een van de krachtigste gaming routers op de markt. Met zijn indrukwekkende Wi-Fi 6-prestaties, uitgebreide dekking, geavanceerde QoS-functies en robuuste beveiliging, biedt hij alles wat een gamer nodig heeft voor een optimale online ervaring. De router is ook gebruiksvriendelijk en biedt handige functies zoals naadloos roaming en Smart Connect. Of je nu een fervente gamer bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare router voor al je internetbehoeften, de ASUS TUF Gaming AX4200 heeft het allemaal. Met een fabrieksgarantie van 3 jaar en langdurige ondersteuning met updates is deze router een investering in de toekomst van je thuisnetwerk. Kortom, de ASUS TUF Gaming AX4200 is de ultieme gaming router die zijn beloften waarmaakt en elke cent waard is.

Bekijk meer routers op bol.com

8.8Expert Score
ASUS TUF Gaming AX4200 Review: Ultieme Gaming Router met Wi-Fi 6 Technologie De ASUS TUF Gaming AX4200 is een krachtige gaming router die de lat hoog legt voor online gaming, videostreaming en downloads. Met een indrukwekkende totale wifi-snelheid van 4200 Mbps en geavanceerde Wi-Fi 6-technologie belooft deze router een soepele en stabiele internetervaring, zelfs wanneer […]
Pluspunten
  • Supersnelle Wi-Fi 6 met 4200 Mbps.
  • Uitgebreide dekking met meerdere antennes.
  • Prioriteit voor gaming met geavanceerde QoS.
  • Veelzijdige bedrade connectiviteit.
  • Robuuste beveiliging en ouderlijke controle.
  • Gebruiksvriendelijke functies.
  • Solide bouwkwaliteit met muurbeugeloptie.
- Minpunten
  • Geen 60 GHz ondersteuning.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ASUS TUF-AX4200 - Wifi 6 Gaming Router - Router Wi-Fi 6
Laatste updates:
  • €139,62 - 19 juni 2024
  • €140,32 - 18 juni 2024
  • €141,03 - 17 juni 2024
  • €141,73 - 16 juni 2024
  • €142,44 - 15 juni 2024
  • €143,16 - 14 juni 2024
  • €143,88 - 13 juni 2024
  • €145,33 - 28 mei 2024
Sinds: 29 december 2023
  • Hoogste prijs: €208,13 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €139,62 - 19 juni 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ASUS TUF Gaming AX4200 – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart