ASUS RT-AX86S – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6 – AX5700

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je ASUS RT-AX86S - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 - AX5700 kopen voor slechts €291,94 , wat 4% lager is dan de prijs opConrad (€305,00).
  • De laagste prijs van Asus RT-AX86S AX5700 AiMesh Router 2.4 GHz, 5 GHz werd verkregen op 18 april 2024 22:01.

 291,94

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ASUS RT-AX86S - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 - AX5700 - €291,94
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ASUS RT-AX86S - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 - AX5700
Laatste updates:
  • €291,94 - 30 maart 2024
  • €263,79 - 15 maart 2024
  • €274,45 - 3 februari 2024
  • €299,00 - 31 januari 2024
  • €274,45 - 24 januari 2024
  • €299,00 - 23 januari 2024
  • €274,45 - 5 januari 2024
  • €299,00 - 4 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 4 januari 2024
  • Laagste prijs: €168,52 - 9 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 22:01
ASUS RT-AX86S – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6 – AX5700
ASUS RT-AX86S – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6 – AX5700

 291,94

Beschrijving

ASUS RT-AX86S Review: Ultiem Gamersparadijs met WiFi 6

In de wereld van gaming en draadloze netwerken staat de ASUS RT-AX86S prominent op het podium. Met zijn geavanceerde technologieën en krachtige prestaties belooft deze router een naadloze online ervaring voor gamers en gebruikers die hoge eisen stellen aan hun netwerkverbinding. In dit uitgebreide review duiken we diep in de kenmerken en voordelen van de ASUS RT-AX86S, die WiFi 6 (AX) ondersteunt en een totale WiFi-snelheid biedt van 5400 Mbps.

Geschikt voor WiFi 6: De Toekomst van Draadloos Internet

Een van de meest opvallende kenmerken van de ASUS RT-AX86S is zijn compatibiliteit met WiFi 6, ook wel bekend als 802.11ax. Deze nieuwe generatie WiFi-standaard levert ongekende snelheden tot 5700 Mbps, waardoor je kunt genieten van ultrasnelle downloads, naadloos streamen en soepel gamen. Dankzij de 160 MHz kanalen in WiFi 6 ben je verzekerd van een stabiele en efficiënte draadloze verbinding, zelfs in drukke netwerkomgevingen.

Mobile Game Mode: Minimaliseer Vertraging en Latentie

Voor gamers is vertraging (ook wel latency genoemd) een nachtmerrie. Met de Mobile Game Mode van de ASUS RT-AX86S kun je vertraging en latentie minimaliseren met slechts een tik op de ASUS Router-app. Hierdoor wordt je gaming-ervaring nog vloeiender, zowel op pc als op mobiele apparaten.

2Gbps Snelheden – Zowel Bedraad als Draadloos

De ASUS RT-AX86S biedt niet alleen indrukwekkende draadloze snelheden, maar levert ook een gecombineerde 2 Gbps WAN-verbinding, een bekabelde 2.5 Gbps-poort en WiFi 6. Dit betekent dat je moeiteloos grote bestanden kunt downloaden, online games kunt spelen en 4K-video’s kunt streamen zonder enige hapering.

ASUS AiMesh Ondersteuning: Naadloze Mesh WiFi voor de Hele Woning

Een ander hoogtepunt van de RT-AX86S is de ondersteuning voor ASUS AiMesh. Met deze functie kun je verschillende ASUS-routermodellen combineren om een naadloos mesh-netwerk voor je hele huis te creëren. Dit betekent dat je overal in huis een sterke wifi-verbinding hebt, zonder onderbrekingen. Apparaten worden automatisch verbonden met het sterkste wifi-signaal, zodat je altijd geniet van de beste prestaties.

Thuisnetwerkbeveiliging van Zakelijk Niveau

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ASUS, en de RT-AX86S is geen uitzondering. De router wordt geleverd met levenslange gratis ASUS AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™. Dit biedt geavanceerde beveiliging tegen online bedreigingen, inclusief WPA3-encryptie en geavanceerde ouderlijke controle om je gezin te beschermen tegen ongewenste inhoud.

Krachtige Hardware voor Maximale Prestaties

Onder de motorkap van de RT-AX86S vinden we een krachtige 1.8 GHz dual-core processor, 256 MB Flash-geheugen en 512 MB RAM. Deze hardware zorgt ervoor dat de router soepel en snel draait, zelfs onder zware belasting. Met 4x Gigabit LAN-poorten en USB 3.1 Gen1-poorten kun je eenvoudig al je bekabelde apparaten aansluiten en externe opslagapparaten delen over het netwerk.

Ingebouwde Bescherming tegen Bedreigingen

Veiligheid is een topprioriteit, en de RT-AX86S stelt niet teleur. Dankzij de ingebouwde ASUS AiProtection, aangedreven door Trend Micro™ Smart Netwerk, worden bedreigingen gedetecteerd en geneutraliseerd voordat ze je netwerk kunnen bereiken. Dit betekent gemoedsrust voor jou en je gezin terwijl je online surft.

ASUS Router App: Eenvoudig Beheer van je Netwerk

De ASUS Router app biedt een intuïtieve interface waarmee je je netwerk kunt instellen, je gebruik kunt monitoren en ouderlijke controle kunt beheren, allemaal vanaf je mobiele apparaat. Dit maakt het beheren van je thuisnetwerk eenvoudiger dan ooit tevoren.

Indrukwekkende Draadloze en Bedrade Snelheden

Met de ASUS RT-AX86S kun je profiteren van snelle en betrouwbare draadloze verbindingen dankzij de nieuwste Wireless AX-technologie. De router biedt een totale WiFi-snelheid van 5400 Mbps, verdeeld over 867 Mbps op de 2.4 GHz band en een indrukwekkende 4800 Mbps op de 5 GHz band. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt streamen, gamen en multitasken zonder enige vertraging.

Veelzijdige Connectiviteitsopties

De ASUS RT-AX86S biedt een scala aan connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen. Met 1 WAN-poort en 5 Gigabit Ethernet-poorten kun je tal van apparaten aansluiten, waaronder gameconsoles, smart tv’s en pc’s. De router ondersteunt ook linkaggregatie, waardoor je meerdere Ethernet-poorten kunt bundelen voor nog hogere snelheden.

Uitgebreide Routerfuncties

De ASUS RT-AX86S biedt een breed scala aan routerfuncties om aan verschillende behoeften te voldoen. Met ondersteuning voor beamforming, dynamische DNS-client, gastnetwerk, IPv6, MU-MIMO, ouderlijke controle, QoS en VPN-pass-through, heb je volledige controle over je netwerk en kun je het aanpassen aan je specifieke wensen.

Stijlvol en Robuust Ontwerp

De RT-AX86S heeft een stijlvol zwart ontwerp dat naadloos in elk interieur past. Met afmetingen van 24.20 x 16.40 x 10 cm en een gewicht van 2 kg is de router compact en eenvoudig te plaatsen. Bovendien is hij voorzien van een aan-uitschakelaar voor extra gemak.

Conclusie: ASUS RT-AX86S – De Perfecte Router voor Gamers en Veeleisende Gebruikers

De ASUS RT-AX86S is zonder twijfel een krachtige en veelzijdige router die aan de eisen van gamers en veeleisende gebruikers voldoet. Met zijn indrukwekkende WiFi 6-prestaties, Mobile Game Mode, uitgebreide beveiligingsfuncties en handige ASUS Router app biedt hij alles wat je nodig hebt voor een eersteklas netwerkervaring. Het enige kleine nadeel is dat hij alleen verkrijgbaar is in het zwart, maar dat zal voor de meeste gebruikers geen dealbreaker zijn. Kortom, de ASUS RT-AX86S is een router die de investering meer dan waard is voor iedereen die op zoek is naar snelheid, stabiliteit en beveiliging in hun draadloze netwerk. Upgrade vandaag nog naar de RT-AX86S en geniet van de ultieme online ervaring!

Bekijk meer routers op bol.com

8.9Expert Score
ASUS RT-AX86S Review: Ultiem Gamersparadijs met WiFi 6 In de wereld van gaming en draadloze netwerken staat de ASUS RT-AX86S prominent op het podium. Met zijn geavanceerde technologieën en krachtige prestaties belooft deze router een naadloze online ervaring voor gamers en gebruikers die hoge eisen stellen aan hun netwerkverbinding. In dit uitgebreide review duiken we […]
Pluspunten
  • Geschikt voor WiFi 6 (802.11ax) voor ultrasnelle draadloze verbindingen.
  • Mobile Game Mode minimaliseert vertraging en latentie voor gamers.
  • Gecombineerde 2 Gbps WAN-verbinding en 2.5 Gbps bekabelde poort voor snelle connectiviteit.
  • Ondersteuning voor ASUS AiMesh voor naadloos mesh-netwerk in je hele huis.
  • Levenslange gratis ASUS AiProtection Pro voor uitstekende thuisnetwerkbeveiliging.
  • Krachtige hardware met een 1.8 GHz dual-core processor en 512 MB RAM.
  • Intuïtieve ASUS Router app voor eenvoudig netwerkbeheer.
  • Indrukwekkende draadloze snelheden tot 5400 Mbps op dual-band WiFi.
  • Veelzijdige connectiviteitsopties met 5 Gigabit Ethernet-poorten.
  • Stijlvol en compact ontwerp met een aan-uitschakelaar voor gemak.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ASUS RT-AX86S - Gaming extendable router - 4G / 5G Router vervanger - WiFi 6 - AX5700
Laatste updates:
  • €291,94 - 30 maart 2024
  • €263,79 - 15 maart 2024
  • €274,45 - 3 februari 2024
  • €299,00 - 31 januari 2024
  • €274,45 - 24 januari 2024
  • €299,00 - 23 januari 2024
  • €274,45 - 5 januari 2024
  • €299,00 - 4 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 4 januari 2024
  • Laagste prijs: €168,52 - 9 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ASUS RT-AX86S – Gaming extendable router – 4G / 5G Router vervanger – WiFi 6 – AX5700”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart