Apple iPhone SE (2022)

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Expert.
  • Bij bol.com kun je Apple iPhone SE (2022) - 64GB - Zwart kopen voor slechts €439,98 , wat 6% lager is dan de prijs opExpert (€469,00).
  • De laagste prijs van Apple iPhone SE 64GB (2022) Smartphone Zwart werd verkregen op 13 juli 2024 16:52.

 439,98

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Apple iPhone SE (2022) - 64GB - Zwart - €439,98
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Apple iPhone SE (2022) - 64GB - Zwart
Laatste updates:
  • €439,98 - 30 april 2024
  • €465,99 - 29 april 2024
  • €437,00 - 27 april 2024
  • €449,99 - 24 april 2024
  • €459,99 - 23 april 2024
  • €462,99 - 21 april 2024
  • €475,99 - 20 april 2024
  • €492,99 - 19 april 2024
Sinds: 20 januari 2024
  • Hoogste prijs: €496,99 - 18 april 2024
  • Laagste prijs: €435,00 - 13 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 09:11

Beschrijving

Apple iPhone SE (2022) – Een Krachtige en Compacte Smartphone

De Apple iPhone SE (2022) is een indrukwekkende smartphone die gebruikmaakt van de snelle A15-chip, dezelfde chip die te vinden is in de iPhone 13-serie. Met een compact formaat en krachtige prestaties is dit toestel ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een handzame smartphone zonder concessies te doen aan functionaliteit. In dit uitgebreide review zullen we verschillende aspecten van de iPhone SE (2022) bespreken, waaronder de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software, en voor wie deze smartphone geschikt is.

Accu – Langdurig Gebruik zonder Opladen

De iPhone SE (2022) is uitgerust met een verbeterde batterij die in combinatie met de efficiënte A15-chip en iOS 15 zorgt voor een indrukwekkende accuduur. Je kunt de hele dag genieten van je iPhone zonder je zorgen te maken over het opladen ervan. Bovendien ondersteunt de iPhone SE (2022) draadloos opladen, waardoor je hem eenvoudig kunt opladen met een draadloze oplader. Als je snel wat extra power nodig hebt, kun je gebruikmaken van een adapter van 20 W of meer om je iPhone binnen 30 minuten tot 50 procent op te laden. Dit is vooral handig voor gebruikers die veel onderweg zijn en geen tijd hebben om langdurig op te laden.

Camera – Leg Prachtige Momenten Vast

De camera van de iPhone SE (2022) is van hoge kwaliteit en biedt verschillende functies om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. De A15 Bionic-chip zorgt voor slimme berekeningen achter de schermen, waardoor je foto’s nog mooier worden, zelfs bij weinig licht. De Deep Fusion-functie zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details, texturen en patronen worden vastgelegd. Met de Portretmodus kun je de achtergrond vervagen, waardoor het onderwerp van je foto echt opvalt. Of je nu een amateurfotograaf bent die graag herinneringen vastlegt of gewoon mooie foto’s wilt maken, de camera van de iPhone SE (2022) zal je niet teleurstellen.

Display – Levendige Beelden en Scherpe Details

Het 4.7-inch IPS-LCD display van de iPhone SE (2022) levert levendige kleuren en scherpe details. Met een resolutie van 1334 x 750 pixels kun je genieten van een heldere en gedetailleerde kijkervaring. Hoewel het display geen OLED-technologie heeft zoals sommige andere iPhones, is het nog steeds van hoge kwaliteit en biedt het een uitstekende weergave van foto’s, video’s en andere media.

Speakers – Kristalhelder Geluid

De speakers van de iPhone SE (2022) leveren een indrukwekkende geluidskwaliteit. Of je nu naar muziek luistert, video’s bekijkt of handsfree wilt bellen, de speakers produceren helder en vol geluid. De positionering van de speakers zorgt ervoor dat het geluid naar je toe wordt gericht, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt.

Kenmerken – Compact en Toch Krachtig

De iPhone SE (2022) is een compacte smartphone met krachtige specificaties. Met zijn 4.7-inch formaat ligt hij comfortabel in de hand en is hij gemakkelijk te bedienen met één hand. Het toestel maakt gebruik van iOS 15, het nieuwste besturingssysteem van Apple, waardoor je kunt genieten van de nieuwste functies en verbeteringen. Bovendien is de iPhone SE (2022) uitgerust met Touch ID, waarmee je je telefoon snel en veilig kunt ontgrendelen met je vingerafdruk. Touch ID kan ook worden gebruikt voor Apple Pay, waardoor je veilig kunt betalen in winkels en online zonder je pinpas te gebruiken.

Prestaties – Snel en Responsief

Met de A15 Bionic-chip aan boord biedt de iPhone SE (2022) uitstekende prestaties. Apps openen snel en soepel, en multitasking is geen enkel probleem. Of je nu games speelt, video’s bewerkt of gewoon door je apps bladert, de iPhone SE (2022) levert een vlotte en responsieve ervaring. Dankzij de krachtige hardware en software-integratie biedt de iPhone SE (2022) een betrouwbare prestatie voor dagelijks gebruik.

Bouwkwaliteit – Duurzaam en Stijlvol

De iPhone SE (2022) heeft een duurzame behuizing van aluminium, die zorgt voor een premium uitstraling en een solide gevoel in de hand. Het toestel is goed gebouwd en kan tegen een stootje, waardoor het bestand is tegen alledaagse slijtage. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is de iPhone SE (2022) een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een degelijk en mooi vormgegeven toestel.

Voor Wie is de iPhone SE (2022) Geschikt?

De iPhone SE (2022) is een veelzijdige smartphone die geschikt is voor verschillende gebruikers. Door zijn compacte formaat en handige Touch ID-functie is het een ideale keuze voor mensen die de voorkeur geven aan een kleinere telefoon. Daarnaast is het een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige smartphone met up-to-date specificaties, maar niet het budget hebben voor de nieuwste iPhone-modellen. Met zijn goede camera, sterke prestaties en duurzame bouwkwaliteit zal de iPhone SE (2022) voldoen aan de eisen van de meeste gebruikers.

Conclusie – Een Krachtige Compacte Smartphone

De Apple iPhone SE (2022) biedt een indrukwekkende combinatie van kracht en compactheid. Met zijn A15 Bionic-chip, verbeterde batterijduur en iOS 15 presteert hij op hoog niveau. De camera levert prachtige foto’s en het 4.7-inch display zorgt voor een levendige kijkervaring. De bouwkwaliteit is duurzaam en de speakers leveren helder geluid. Met zijn kenmerken zoals Touch ID en ondersteuning voor draadloos opladen, is de iPhone SE (2022) een handige en veelzijdige smartphone. Of je nu een liefhebber van compacte telefoons bent, een budget hebt of gewoon op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare smartphone, de iPhone SE (2022) is een uitstekende keuze.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

8.8Expert Score
Apple iPhone SE (2022) – Een Krachtige en Compacte Smartphone De Apple iPhone SE (2022) is een indrukwekkende smartphone die gebruikmaakt van de snelle A15-chip, dezelfde chip die te vinden is in de iPhone 13-serie. Met een compact formaat en krachtige prestaties is dit toestel ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een handzame […]
Pluspunten
  • Krachtige A15-chip voor snelle prestaties
  • Verbeterde batterijduur en ondersteuning voor draadloos opladen
  • Hoge kwaliteit camera met slimme functies zoals Deep Fusion en Portretmodus
  • Levendig 4.7-inch display met scherpe details
  • Kristalhelder geluid uit de speakers
  • Compact formaat en handige Touch ID-functie
  • Duurzame bouwkwaliteit met een premium uitstraling
- Minpunten
  • Geen OLED-display zoals sommige andere iPhones
  • Beperkte schermgrootte voor gebruikers die de voorkeur geven aan grotere displays
  • Geen gezichtsherkenningstechnologie aanwezig

Extra informatie

Specificaties: Apple iPhone SE (2022)

Merk

Apple

Model

Apple iPhone SE (2022)

MPN (Manufacturer Part Number)

MMXF3ZD/A

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Standaard fabrieksgarantie

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

283

Materiaal behuizing

Aluminium

Verpakkingsinhoud smartphones

Handleiding, Oplaadkabel, Simkaartpin, Smartphone

Soort SIMkaart

eSIM, Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

1 simkaart (geen geheugenkaart)

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Provider

Geen provider

Type Dual-sim

E-sim

Operatingsysteem

iOS 15

Scherm afmetingen (in)

4.7

Beeldschermresolutie

1334 x 750

Type scherm

IPS-LCD

Opslagcapaciteit (GB)

64

Extern geheugenslot

N

Maximum card capaciteit

Geen kaart

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

7

Camera opties

Flitser, Portretmodus

Megapixels (Megapixel)

12

Aantal camera's achterzijde

1

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Hexa core (6)

RAM geheugen (GB)

4

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

1821

Draadloos opladen

Ja

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Geschikt voor onderwater

Ja

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

5

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Inclusief NFC

Ja

Stralings indicatie

C (0.8 < 1.2 W/kg)

Type input/output

Apple Lightning

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Niet bekend

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

85

Verpakking hoogte (mm)

27

Verpakking lengte (mm)

158

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Apple iPhone SE (2022) - 64GB - Zwart
Laatste updates:
  • €439,98 - 30 april 2024
  • €465,99 - 29 april 2024
  • €437,00 - 27 april 2024
  • €449,99 - 24 april 2024
  • €459,99 - 23 april 2024
  • €462,99 - 21 april 2024
  • €475,99 - 20 april 2024
  • €492,99 - 19 april 2024
Sinds: 20 januari 2024
  • Hoogste prijs: €496,99 - 18 april 2024
  • Laagste prijs: €435,00 - 13 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Apple iPhone SE (2022)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart