Apple iPhone 11

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Ep, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Apple iPhone 11 - 64GB - Zwart kopen voor slechts €494,27 , wat 11% lager is dan de prijs opCoolblue (€554,00).
  • De laagste prijs van Apple iPhone 11 64GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W werd verkregen op 29 februari 2024 01:31.

 494,27

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Apple iPhone 11 - 64GB - Zwart - €494,27
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Apple iPhone 11 - 64GB - Zwart
Laatste updates:
  • €494,27 - 29 februari 2024
  • €489,38 - 28 februari 2024
  • €495,46 - 22 februari 2024
  • €498,99 - 21 februari 2024
  • €495,46 - 15 februari 2024
  • €495,00 - 14 februari 2024
  • €499,00 - 13 februari 2024
  • €526,99 - 12 februari 2024
Sinds: 4 september 2023
  • Hoogste prijs: €556,00 - 23 september 2023
  • Laagste prijs: €450,00 - 10 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 01:31

Beschrijving

Apple iPhone 11 Review: De Perfecte Smartphone Voor Dagelijks Gebruik

De Apple iPhone 11 is een smartphone die perfect aansluit bij de behoeften en wensen van moderne gebruikers. Met een nieuw dual camera-systeem, de krachtigste chip in een smartphone tot nu toe en een batterij die de hele dag meegaat, biedt de iPhone 11 een ongekende gebruikservaring. In dit uitgebreide review zullen we verschillende aspecten van deze telefoon bespreken, waaronder de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software en voor wie deze telefoon geschikt is. Lees verder om alles te ontdekken over de Apple iPhone 11.

Accu: Ga De Hele Dag Door Zonder Zorgen

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Apple iPhone 11 is de batterijduur. Dankzij de geoptimaliseerde hardware en software gaat de batterij van de iPhone 11 de hele dag mee, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu e-mails beantwoordt, video’s bekijkt of je favoriete apps gebruikt, je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij. En als de batterij toch bijna leeg is, ondersteunt de iPhone 11 ook snelladen, zodat je snel weer volledig opgeladen bent en weer verder kunt.

Camera: Leg De Mooiste Momenten Vast

Met het dual camera-systeem van de Apple iPhone 11 kun je de mooiste momenten vastleggen in haarscherpe kwaliteit. De toevoeging van een ultragroothoeklens stelt je in staat om meer van de omgeving vast te leggen, zodat geen enkel detail verloren gaat. De camera presteert ook uitstekend bij weinig licht dankzij de nachtmodus, waardoor je ook in donkere omstandigheden prachtige foto’s kunt maken. Bovendien kun je met de iPhone 11 eenvoudig professioneel uitziende video’s maken en deze direct bewerken als foto’s.

Display: Een Haarscherp Beeld

Het 6.1-inch Retina-display van de Apple iPhone 11 biedt een haarscherp beeld met levendige kleuren en uitstekende helderheid. Met een resolutie van 1792 x 828 pixels kun je genieten van gedetailleerde en levendige content, of je nu foto’s bekijkt, video’s afspeelt of games speelt. Het display van de iPhone 11 ondersteunt ook True Tone-technologie, waardoor de kleurweergave automatisch wordt aangepast aan het omgevingslicht voor een nog betere kijkervaring.

Speakers: Luister Naar Helder En Krachtig Geluid

De speakers van de Apple iPhone 11 leveren een indrukwekkende geluidservaring. Of je nu naar je favoriete muziek luistert, video’s bekijkt of games speelt, het geluid is helder en krachtig. De stereospeakers produceren een breed geluidsveld, waardoor je volledig kunt opgaan in je multimedia-ervaring. Bovendien ondersteunt de iPhone 11 Dolby Atmos, waardoor het geluid levensecht en meeslepend wordt.

Kenmerken: Geweldige Functionaliteiten

De Apple iPhone 11 zit boordevol geweldige kenmerken die je dagelijks leven gemakkelijker maken. De A13 Bionic-chip, de snelste chip ooit in een smartphone, zorgt voor razendsnelle prestaties en vloeiende multitasking. Met de Face ID-technologie kun je je telefoon veilig ontgrendelen met alleen je gezicht, waardoor je geen gedoe meer hebt met pincodes of wachtwoorden. Bovendien is de iPhone 11 water- en stofbestendig dankzij de IP68-certificering, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes met vloeistoffen of stof.

Prestaties: Krachtig En Energiezuinig

Dankzij de A13 Bionic-chip presteert de Apple iPhone 11 ongeëvenaard. Zware apps worden moeiteloos uitgevoerd en games draaien soepel en zonder haperingen. De chip is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig, wat resulteert in een langere batterijduur. Of je nu multitaskt, grafisch veeleisende apps gebruikt of video’s bewerkt, de iPhone 11 biedt altijd uitstekende prestaties.

Bouwkwaliteit: Duurzaamheid En Elegantie

De bouwkwaliteit van de Apple iPhone 11 is uitstekend. Met een behuizing van aluminium voelt de telefoon stevig en duurzaam aan, terwijl het elegante ontwerp een lust voor het oog is. De iPhone 11 ligt comfortabel in de hand en de afwerking is van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is de telefoon verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kunt kiezen welke het beste bij jouw stijl past.

Hardware En Software: Naadloze Integratie

De Apple iPhone 11 wordt aangedreven door de nieuwste hardware en software van Apple. Met iOS 13 profiteer je van een intuïtieve gebruikersinterface, naadloze integratie met andere Apple-apparaten en een breed scala aan handige functies. De iPhone 11 is ook geschikt voor toekomstige software-updates, waardoor je altijd kunt genieten van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Voor Wie Is De Apple iPhone 11?

De Apple iPhone 11 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare smartphone. Met zijn uitstekende camera, lange batterijduur, vloeiende prestaties en hoogwaardige bouwkwaliteit is de iPhone 11 geschikt voor zowel professionals als casual gebruikers. Of je nu foto’s en video’s wilt maken van hoge kwaliteit, productief wilt zijn met zware apps of gewoon wilt genieten van multimedia-entertainment, de iPhone 11 voldoet aan al je behoeften.

Conclusie: De Perfecte Smartphone Ervaring

De Apple iPhone 11 is zonder twijfel een van de beste smartphones op de markt. Met zijn indrukwekkende camera, lange batterijduur, haarscherpe display, krachtige prestaties en hoogwaardige bouwkwaliteit biedt de iPhone 11 een complete en bevredigende smartphone-ervaring. Of je nu een professional bent die productiviteit eist, een creatieveling die prachtige foto’s en video’s wil maken of een gewone gebruiker die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefoon nodig heeft, de iPhone 11 overtreft alle verwachtingen. Kies vandaag nog voor de Apple iPhone 11 en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en prestaties.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

9.2Expert Score
Apple iPhone 11 Review: De Perfecte Smartphone Voor Dagelijks Gebruik De Apple iPhone 11 is een smartphone die perfect aansluit bij de behoeften en wensen van moderne gebruikers. Met een nieuw dual camera-systeem, de krachtigste chip in een smartphone tot nu toe en een batterij die de hele dag meegaat, biedt de iPhone 11 een […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende batterijduur voor de hele dag
  • Dual camera-systeem voor prachtige foto's en video's
  • Haarscherp 6.1-inch Retina-display met levendige kleuren
  • Krachtige prestaties dankzij de A13 Bionic-chip
  • Stereospeakers met helder en krachtig geluid
  • Water- en stofbestendig ontwerp (IP68-certificering)
  • Uitstekende bouwkwaliteit met een elegante uitstraling
  • Naadloze integratie met andere Apple-apparaten
  • Geschikt voor zowel professionals als casual gebruikers
- Minpunten
  • Geen oortjes en adapter meegeleverd
  • Geen ondersteuning voor externe geheugenkaarten
  • Geen vingerafdrukscanner, alleen Face ID voor ontgrendeling

Extra informatie

Specificaties: Apple iPhone 11

Merk

Apple

Model

Apple iPhone 11

MPN (Manufacturer Part Number)

MHDA3ZD/A

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val-, stoot- en waterschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

371

Materiaal behuizing

Aluminium

Verpakkingsinhoud smartphones

Handleiding, Oplaadkabel, Smartphone

Soort SIMkaart

Nano SIM, eSIM

Inhoud simkaarthouder

1 simkaart (geen geheugenkaart)

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Provider

Geen provider

Type Dual-sim

E-sim

Operatingsysteem

iOS 13

Scherm afmetingen (in)

6.1

Beeldschermresolutie

1792 x 828

Type scherm

Retina

Opslagcapaciteit (GB)

64

Extern geheugenslot

N

Maximum card capaciteit

Geen kaart

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

12

Camera opties

Beeldstabilisatie, Flitser, Nachtmodus, Optische zoom, Portretmodus

Megapixels (Megapixel)

12

Aantal camera's achterzijde

2

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Hexa core (6)

RAM geheugen (GB)

4

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

3110

Draadloos opladen

Ja

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Nee

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Geschikt voor onderwater

Ja

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

4

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Inclusief NFC

Ja

Stralings indicatie

A (< 0,4 W/kg)

Type input/output

Apple Lightning

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Niet bekend

Verwachte laatste beveiligingsupdate

December 2024

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

94

Verpakking hoogte (mm)

30

Verpakking lengte (mm)

172

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Apple iPhone 11 - 64GB - Zwart
Laatste updates:
  • €494,27 - 29 februari 2024
  • €489,38 - 28 februari 2024
  • €495,46 - 22 februari 2024
  • €498,99 - 21 februari 2024
  • €495,46 - 15 februari 2024
  • €495,00 - 14 februari 2024
  • €499,00 - 13 februari 2024
  • €526,99 - 12 februari 2024
Sinds: 4 september 2023
  • Hoogste prijs: €556,00 - 23 september 2023
  • Laagste prijs: €450,00 - 10 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Apple iPhone 11”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart