Apple AirTag

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert, Proshop NL, Alternate.
  • Bij bol.com kun je Apple AirTag - 1 stuk kopen voor slechts €34,99 , wat 10% lager is dan de prijs opProshop NL (€39,00).
  • De laagste prijs van Apple Airtag (1-Pack) werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Apple AirTag - 1 stuk - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Apple AirTag - 1 stuk
Laatste updates:
  • €34,99 - 10 april 2024
  • €32,89 - 9 april 2024
  • €40,07 - 8 april 2024
  • €39,95 - 6 april 2024
  • €34,99 - 4 april 2024
  • €32,89 - 3 april 2024
  • €34,99 - 23 maart 2024
  • €34,17 - 21 maart 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €40,07 - 8 april 2024
  • Laagste prijs: €32,89 - 3 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14

Beschrijving

Apple AirTag review

De Apple AirTag is een langverwachte toevoeging aan Apple’s assortiment. Deze kleine, knoopvormige apparaten zijn ontworpen om je te helpen je verloren spullen terug te vinden. Voor €39 per stuk of €119 voor een vier-pack, bieden de AirTags zowel Bluetooth als ultra-wideband connectiviteit om alles te vinden, van je portemonnee en sleutels tot je rugzak of koffer.

Ontwerp en Accessoires

De AirTags zijn eenvoudig te bevestigen aan een breed scala aan Apple-accessoires. Dit omvat een plastic riem van €29, een leren lus van €39 en een leren sleutelhanger van €35. Maar er zijn ook andere accessoiremakers die meedoen als je niet wilt betalen voor de “Apple-belasting”. Zo beginnen de accessoires van Belkin bijvoorbeeld al bij €12,95. Een leuke bijkomstigheid is dat je het ontwerp van de AirTag kunt personaliseren met gratis gravering, die tot vier letters en verschillende emoji’s omvat.

Installatie en Gebruik

Het beste aan de AirTag is hoe gemakkelijk het is om op te zetten. Je trekt eenvoudigweg het bijgevoegde label dat aan de batterij is bevestigd eraf en plaatst de AirTag in de buurt van je iPhone. Het zal je door het koppelingsproces leiden, wat het benoemen van de AirTag in Apple’s Find My-app en het registreren van de AirTag met je Apple ID omvat. Van daaruit kun je de Find My-app gebruiken om een geluid op de AirTag af te spelen, het op een kaart te vinden of de Precision Finding-functie te gebruiken.

Prestaties en Functies

De AirTag presteert redelijk goed. Het geluid van de AirTag is misschien een beetje te zacht, vooral als het onder een bankkussen verstopt zit. Maar als je dichter bij je item met de AirTag komt, kun je wat plezier hebben met Apple’s Precision Finding-functie. Met behulp van de U1-chip van je iPhone 11 of iPhone 12 zie je een reeks stippen op het scherm en vervolgens de afstand tot je AirTag. Dit proces kan soms lastig zijn, maar het werkt meestal goed.

Batterij en Privacy

De AirTag gebruikt een CR2032-knoopcelbatterij en je kunt ongeveer een jaar sap verwachten. Ze zijn redelijk goedkoop als het tijd is om een nieuwe batterij in te doen. De AirTag bevat ook enkele privacyfuncties die ongewenste tracking en stalking moeten voorkomen. Alle locatiegegevens zijn versleuteld en je iPhone kan je zelfs waarschuwen als een AirTag die niet van jou is met je meereist.

Conclusie

Ondanks enkele kleine nadelen, zoals een ontwerp dat gemakkelijk kan krassen en een geluid dat wat harder zou kunnen, is de Apple AirTag een investering waard. Het gemak van gebruik en de precisie bij het vinden van verlorenitems maken het een waardevolle aanvulling op het Apple-ecosysteem. Het is duidelijk dat Apple veel aandacht heeft besteed aan het ontwerp en de functionaliteit van de AirTag, en het resultaat is een product dat zowel nuttig als gebruiksvriendelijk is.

Compatibiliteit en Alternatieven

Het zou mooi zijn als de AirTag ook Android-telefoons zou ondersteunen, maar het is niet verrassend dat Apple wil dat je bij zijn eigen ecosysteem blijft. Android-telefooneigenaren zijn beter af met de Chipolo One €24,99, die behoorlijk luid is en een bereik van 60 meter heeft. Bovendien heeft de Tile Pro, in tegenstelling tot de AirTag, een ingebouwde knop om je telefoon te vinden. De Samsung Galaxy SmartTag Plus van €45 gaat nog een stap verder met zijn eigen ultra-wideband functionaliteit. Het gebruikt augmented reality om je verloren spullen te vinden en zijn knop kan je verschillende slimme huiscommando’s laten uitvoeren, zoals het uitschakelen van de lichten als je weg bent.

Eindoordeel

Ondanks dat het ontwerp wat duurzamer zou kunnen zijn en het volume wat luider, is de Apple AirTag over het algemeen een waardevolle investering en was het wachten waard. Vanwege het gebruiksgemak en de precisie bij het vinden van items, is de Apple AirTag een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig items kwijtraakt en een betrouwbare manier nodig heeft om ze terug te vinden.

Met de Apple AirTag kun je met een gerust hart de deur uit, wetende dat je je waardevolle spullen altijd terug kunt vinden. Het is een kleine investering die een groot verschil kan maken in je dagelijks leven. Dus als je het zat bent om je sleutels, portemonnee of andere waardevolle spullen te verliezen, dan is de Apple AirTag misschien wel de oplossing voor jou.

Bekijk meer bluetooth trackers op bol.com

Bekijk de beste gps tracker koffer

9.1Expert Score
Apple AirTag review De Apple AirTag is een langverwachte toevoeging aan Apple’s assortiment. Deze kleine, knoopvormige apparaten zijn ontworpen om je te helpen je verloren spullen terug te vinden. Voor €39 per stuk of €119 voor een vier-pack, bieden de AirTags zowel Bluetooth als ultra-wideband connectiviteit om alles te vinden, van je portemonnee en sleutels […]
Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie en gebruik.
  • Bluetooth en ultra-wideband connectiviteit.
  • Personaliseerbare gravering.
  • Gebruiksvriendelijke Find My-app.
  • Precision Finding-functie.
  • Privacyfuncties om ongewenste tracking te voorkomen.
- Minpunten
  • Ontwerp kan gemakkelijk krassen.
  • Geluid kan wat harder zijn.
  • Geen ondersteuning voor Android-telefoons.
  • Accessoires kunnen als duur worden ervaren.
  • Batterij moet na ongeveer een jaar vervangen worden.

Extra informatie

Specificaties: Apple AirTag

Merk

Apple

Indicatie range outdoors (m)

10

Kleur

Wit

Materiaal

Roestvrij staal, Kunststof

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Gewicht (g)

40

Verpakkingsinhoud

1x Apple AirTag

Geschikt voor type apparaat

Fiets, Laptop, Motor, Smartphone, Smartwatch, Tablet, Videocamera, Wearable

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

MPN (Manufacturer Part Number)

MX532ZM/A

Maximale batterijduur (jaar)

1

Taal handleiding

Universeel

Type tracker

Bluetooth tracker

Verpakking breedte (mm)

83

Verpakking hoogte (mm)

12

Verpakking lengte (mm)

88

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Apple AirTag - 1 stuk
Laatste updates:
  • €34,99 - 10 april 2024
  • €32,89 - 9 april 2024
  • €40,07 - 8 april 2024
  • €39,95 - 6 april 2024
  • €34,99 - 4 april 2024
  • €32,89 - 3 april 2024
  • €34,99 - 23 maart 2024
  • €34,17 - 21 maart 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €40,07 - 8 april 2024
  • Laagste prijs: €32,89 - 3 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Apple AirTag”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart