AOC 24G2SPU – Full HD IPS Gaming Monitor – G-Sync Compatible – Verstelbaar – 24 inch – 165hz

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Coolblue, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je AOC 24" Scherm Gaming 24G2SPU/BK 165Hz USB hub Speakers - Rood - 4 ms AMD FreeSync Premium kopen voor slechts €168,65 , wat 11% lager is dan de prijs opBol (€190,00).
  • De laagste prijs van AOC 24G2SPU - Full HD IPS Gaming Monitor - G-Sync Compatible - Verstelbaar - 24 inch - 165hz werd verkregen op 20 april 2024 22:03.

 168,65

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AOC 24" Scherm Gaming 24G2SPU/BK 165Hz USB hub Speakers - Rood - 4 ms AMD FreeSync Premium - €168,65
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AOC 24" Scherm Gaming 24G2SPU/BK 165Hz USB hub Speakers - Rood - 4 ms AMD FreeSync Premium
Laatste updates:
  • €168,65 - 20 april 2024
  • €168,60 - 17 april 2024
  • €168,65 - 16 april 2024
  • €168,60 - 15 april 2024
  • €168,65 - 13 april 2024
  • €168,60 - 12 april 2024
  • €172,56 - 10 april 2024
  • €173,82 - 9 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €175,98 - 16 maart 2024
  • Laagste prijs: €148,01 - 24 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 22:03
AOC 24G2SPU – Full HD IPS Gaming Monitor – G-Sync Compatible – Verstelbaar – 24 inch – 165hz
AOC 24G2SPU – Full HD IPS Gaming Monitor – G-Sync Compatible – Verstelbaar – 24 inch – 165hz

 168,65

Beschrijving

AOC 24G2SPU Gaming Monitor Review: Ontdek de Ultieme Gaming Ervaring

De wereld van gaming evolueert voortdurend en de AOC Gaming Monitor is er om je gamingervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn indrukwekkende specificaties en functies, zoals de schermgrootte van 24 inch, Full HD-resolutie, IPS-paneel, 165 Hz verversingsfrequentie en 1 ms pixelresponstijd, heeft deze monitor alles in huis om gamers te verbluffen en te boeien. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de verschillende aspecten van de AOC Gaming Monitor en ontdekken we hoe het jouw gamingwereld kan transformeren.

Vloeiende Gameplay met 165 Hz Verversingsfrequentie

Een van de meest opvallende kenmerken van de AOC Gaming Monitor is de indrukwekkende verversingsfrequentie van 165 Hz. Dit is meer dan twee keer de standaard 60 Hz, waardoor games zijdezacht en uiterst vloeiend worden weergegeven. Tijdens snelle actiescènes en intense gevechten biedt de hogere verversingsfrequentie een duidelijk voordeel, waarbij bewegingsonscherpte wordt verminderd en je reflexen perfect samensmelten met de actie. Met een dergelijke verversingsfrequentie realiseer je echt het volledige potentieel van je grafische kaart en vergeet je de frustratie van beeldscheuring en onscherpte.

1 ms Pixelresponstijd voor Ongeëvenaarde Snelheid

Een snelle pixelresponstijd van slechts 1 ms is een essentieel aspect voor elke gamingmonitor en de AOC 24G2SPU stelt niet teleur. Deze extreem korte responstijd zorgt ervoor dat bewegende beelden en snelle overgangen uiterst nauwkeurig en vloeiend worden weergegeven. Het elimineert de hinderlijke effecten van ghosting, waardoor je kunt genieten van een verbeterde en meeslepende gaming-ervaring. Je kunt met vertrouwen het pad naar succes in je favoriete games volgen, zonder gehinderd te worden door een langzame weergave.

Ergonomisch Ontwerp voor Optimaal Comfort

Naast de geweldige gamingprestaties heeft de AOC Gaming Monitor ook gedacht aan je fysieke welzijn. De monitor is voorzien van aanpassingsmogelijkheden in hoogte, zodat je de perfecte kijkpositie kunt vinden, of je nu aan het gamen, werken of video’s kijken bent. Dit ergonomische ontwerp helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan je algehele gezondheid. Door de monitor aan te passen aan je behoeften, kun je niet alleen langer comfortabel blijven, maar ook betere prestaties leveren in alles wat je doet.

Verbluffende Beeldkwaliteit en Kleurweergave

Het 23,8-inch IPS-paneel van de AOC Gaming Monitor biedt een Full HD-resolutie en levert beelden met levensechte kleuren en scherpe details. De kijkhoek van 178 graden zorgt ervoor dat je vanuit vrijwel elke hoek een consistente en nauwkeurige beeldkwaliteit kunt ervaren. Bovendien beschikt de monitor over een contrastverhouding van 3000:1, wat resulteert in diepere zwarttinten en helderdere wittinten voor een dynamisch en meeslepend visueel effect.

Veelzijdige Aansluitingsmogelijkheden en Gaming Features

De AOC Gaming Monitor biedt een scala aan aansluitingsmogelijkheden om aan je behoeften te voldoen. Met 2 HDMI 1.4-poorten en 1 3,5mm mini-jack (AUX) ingang, kun je eenvoudig je gamingconsole, pc en andere apparaten aansluiten. Bovendien is de monitor uitgerust met FreeSync Premium-technologie, wat zorgt voor een naadloze synchronisatie tussen de grafische kaart en het scherm, waardoor tearing en stuttering worden geminimaliseerd.

Energiezuinig en Duurzaam Ontwerp

De AOC Gaming Monitor is niet alleen gericht op prestaties, maar ook op energie-efficiëntie. Met een energieverbruik van slechts 25 W en een stand-by verbruik van 0.5 W draagt deze monitor bij aan een lagere energierekening en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat de monitor wordt geleverd met een kabelbeheersysteem om je bureau netjes en georganiseerd te houden.

Conclusie: De Ultieme Gaming Partner

De AOC Gaming Monitor, met zijn 24-inch Full HD IPS-paneel, 165 Hz verversingsfrequentie en 1 ms pixelresponstijd, belooft een buitengewone gamingervaring voor enthousiaste gamers. De vloeiende gameplay, verbluffende kleurweergave en ergonomische ontwerpelementen maken het tot een uitstekende keuze voor zowel dagelijks gebruik als intensief gamen. Met de AOC Gaming Monitor aan je zijde, kun je je volledig onderdompelen in de virtuele werelden van je favoriete games en genieten van de snelheid en precisie die deze monitor te bieden heeft.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9.2Expert Score
AOC 24G2SPU Gaming Monitor Review: Ontdek de Ultieme Gaming Ervaring De wereld van gaming evolueert voortdurend en de AOC Gaming Monitor is er om je gamingervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn indrukwekkende specificaties en functies, zoals de schermgrootte van 24 inch, Full HD-resolutie, IPS-paneel, 165 Hz verversingsfrequentie en 1 ms pixelresponstijd, heeft deze […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 165 Hz verversingsfrequentie voor zijdezachte gameplay.
  • Snelle 1 ms pixelresponstijd elimineert ghosting en bewegingsonscherpte.
  • Ergonomisch ontwerp met hoogteverstelling voor optimaal comfort.
  • Levendige kleurweergave en scherpe details dankzij het IPS-paneel.
  • Veelzijdige aansluitingsmogelijkheden, inclusief HDMI en 3,5mm mini-jack.
  • FreeSync Premium-technologie minimaliseert tearing en stuttering.
  • Energiezuinig ontwerp draagt bij aan lagere energierekeningen.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor DisplayPort-aansluiting.
  • Beperkte kleurdekking voor professioneel grafisch werk.
  • Geen ingebouwde HDR-ondersteuning voor verbeterde beeldkwaliteit.

Extra informatie

Specificaties: AOC 24G2SPU – Full HD IPS Gaming Monitor – G-Sync Compatible – Verstelbaar – 24 inch – 165hz

Schermgrootte (Inch)

24

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Screen technologie

IPS

Luidsprekers

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Draaibaar scherm

Ja

Kantelbaar

Ja

90 graden kantelbaar

Ja

Ingebouwde webcam

Nee

Touchscreen

Nee

Verpakkingsinhoud

strooomkabel – hdmi-kabel

Gebruiker segment

Dagelijks gebruik, Gaming

HDMI

1

DisplayPort

Geen

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

Geen

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

Aantal USB-C poorten

Geen

USB-C vermogen

N.v.t.

USB hub

Ja

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

4

Aantal USB 2.0 poorten

Geen

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Aantal HDMI 2.1 poorten

Geen

Aantal HDMI 2.0 poorten

Geen

Aantal HDMI 1.4 poorten

2

Thunderbolt

Geen

Scherm responstijd (milliseconde)

1

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

165

FreeSync

Ja

Freesync Premium

Ja

G-Sync

Nee

G-Sync compatible

Ja

G-Sync Ultimate

Nee

Splitscreen

Nee

DCI P-3 Kleurdekking

Geen

sRGB

Geen sRGB ondersteuning

AdobeRGB

Minder dan 99%

Contrast ratio

3000:1

Blauw licht filter

Ja

Helderheid

300

Automatische helderheid

Nee

HDR

Nee

Type HDR

Geen HDR

Kijkhoek

178

Product breedte (cm)

539.05

Product hoogte (cm)

504.61

Product lengte (cm)

227.36

Afmetingen zonder voet

539.05 x 47.2 x 322.1 mm

Product gewicht (kg)

2

Kabelmanagement

Ja

Curved

Ja

UltraWide

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Vermogen (W)

25

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Merk

AOC

Introductie

2022

Taal handleiding

Universeel

Verpakking lengte (mm)

608

Verpakking breedte (mm)

490

Verpakking hoogte (mm)

195

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draagbaar

Nee

Gewicht (g)

6286

Ingebouwde accu

Nee

Kleur

MPN (Manufacturer Part Number)

24G2SPU/BK

Smart

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AOC 24" Scherm Gaming 24G2SPU/BK 165Hz USB hub Speakers - Rood - 4 ms AMD FreeSync Premium
Laatste updates:
  • €168,65 - 20 april 2024
  • €168,60 - 17 april 2024
  • €168,65 - 16 april 2024
  • €168,60 - 15 april 2024
  • €168,65 - 13 april 2024
  • €168,60 - 12 april 2024
  • €172,56 - 10 april 2024
  • €173,82 - 9 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €175,98 - 16 maart 2024
  • Laagste prijs: €148,01 - 24 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AOC 24G2SPU – Full HD IPS Gaming Monitor – G-Sync Compatible – Verstelbaar – 24 inch – 165hz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart