Anodex Robotstofzuiger – met dweilfunctie

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Anodex Robotstofzuiger - met dweilfunctie - met laadstation - Robotstofzuigers - 3 in 1 - Mat Zwart kopen voor slechts €139,00
  • De laagste prijs van Anodex Robotstofzuiger - met dweilfunctie - met laadstation - Robotstofzuigers - 3 in 1 - Mat Zwart werd verkregen op 12 april 2024 23:51.

 139,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Anodex Robotstofzuiger - met dweilfunctie - met laadstation - Robotstofzuigers - 3 in 1 - Mat Zwart - €139,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Anodex Robotstofzuiger - met dweilfunctie - met laadstation - Robotstofzuigers - 3 in 1 - Mat Zwart
Laatste updates:
  • €139,00 - 11 januari 2024
  • €129,99 - 23 november 2023
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €139,00 - 11 januari 2024
  • Laagste prijs: €129,99 - 23 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 23:51
Anodex Robotstofzuiger – met dweilfunctie
Anodex Robotstofzuiger – met dweilfunctie

 139,00

Beschrijving

Anodex Robotstofzuiger review: Ultieme schoonmaakoplossing

De Anodex robotstofzuiger met dweilfunctie is de ultieme schoonmaakoplossing voor drukke huiseigenaren. Dit innovatieve apparaat is ontworpen om je huis schoon en netjes te houden, zonder dat je er zelf tijd en moeite in hoeft te steken. Met zijn systematische schoonmaakroute en krachtige zuigkracht kan hij gemakkelijk vuil, stof en puin opzuigen van alle soorten vloeren, inclusief tapijt, hardhout en tegels. Bovendien is hij uitgerust met ultramoderne sensoren waarmee hij gemakkelijk door je huis kan navigeren en elk hoekje en gaatje kan bereiken.

Anodex Robotstofzuiger: gemengde reviews

De Anodex Robotstofzuiger is een populair apparaat dat door veel mensen wordt gebruikt om het huishouden makkelijker te maken. Hoewel sommige reviewers erg positief zijn over de stofzuiger, zijn er ook veel negatieve reviews te vinden. Veel mensen vinden bijvoorbeeld dat de zuigkracht van de robotstofzuiger te zwak is, waardoor hij niet goed in staat is om haren en kruimels op te zuigen. Ook klagen sommige gebruikers over het feit dat de stofzuiger veel herrie maakt en dat de voorste wiel van plastic krassen achterlaat op de vloer.

Hoewel er dus wel wat verbeterpunten zijn, zijn er ook veel mensen die juist heel tevreden zijn over de Anodex Robotstofzuiger. Zo vinden veel gebruikers het handig dat de robotstofzuiger zelfstandig de ruimte kan stofzuigen, waardoor ze zelf tijd overhouden voor andere huishoudelijke taken. Ook zijn veel mensen positief over de sensoren van de stofzuiger, die ervoor zorgen dat hij na een paar keer gebruiken de ruimte goed leert kennen en nergens meer tegenaan botst.

Al met al lijkt de Anodex Robotstofzuiger een apparaat te zijn dat niet voor iedereen geschikt is. Als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger die in staat is om alle haren en kruimels op te zuigen, dan is deze stofzuiger wellicht niet de beste keuze. Maar als je op zoek bent naar een apparaat dat je kan helpen met het huishouden en waar je zelf niet veel omkijken naar hebt, dan is de Anodex Robotstofzuiger wellicht wel iets voor jou.

Voordelen van de Anodex Robotstofzuiger

De Anodex robotstofzuiger heeft vele voordelen, zoals de mogelijkheid om te stofzuigen, dweilen en vegen. Hierdoor hoef je niet meerdere apparaten te kopen om je huis schoon te houden. Daarnaast heeft hij een groot stof- en waterreservoir en is hij energiezuinig dankzij zijn lange batterijduur en de mogelijkheid om automatisch terug te keren naar het laadstation wanneer hij moet worden opgeladen. En met zijn geluidsarme ontwerp stoort hij je niet tijdens het schoonmaken.

Slimme robotstofzuiger met app en spraakbesturing

Een van de beste kenmerken van de Anodex dweilrobot is de mogelijkheid om te worden bediend met behulp van een app. Via de Tuya app kun je een dagelijks schoonmaakschema instellen, een schoonmaak sessie starten of stoppen en zelfs de status van je stofzuiger volgen. Bovendien kun je dankzij de spraakbesturing zelfs je stem gebruiken om de robotstofzuiger te bedienen met een slimme thuisassistent zoals Alexa of Google Home.

Krachtige motor en grote vuilnisbak

De Anodex robotstofzuiger heeft een krachtige motor met hoge zuigkracht en combiborstels die samenwerken om vuil, stof en puin op te zuigen van alle soorten vloeren. Bovendien heeft hij een grote vuilnisbak, waardoor je er langer over doet om hem leeg te maken. En met zijn capaciteit van 0.6 liter hoef je niet vaak het stofreservoir te legen.

Specificaties van de Anodex Robotstofzuiger

De Anodex robotstofzuiger heeft een werkingstijd van 90 – 120 minuten en een oplaadduur van 5 – 6 uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 180 ml en het vuilreservoir heeft een inhoud van 600 ml. De vacuümkracht van de robotstofzuiger is 2000 PA en de batterijcapaciteit is 4400 mAh. De afmetingen van de robotstofzuiger zijn 32 x 32 x 7.8 cm en de ingangsspanning is 7.4 V met een vermogen van 25 W.

Anodex robotstofzuiger: Duurzaam en betrouwbaar

Naast de vele voordelen van de Anodex robotstofzuiger, is hij ook duurzaam en betrouwbaar. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en beschadiging. Bovendien wordt het geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je tevreden zult zijn met je aankoop.

Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

De Anodex robotstofzuiger is zeer gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Het apparaat heeft een eenvoudig bedieningspaneel en kan met een afstandsbediening worden bediend. Daarnaast zijn de zijborstels en het stofreservoir gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken. En dankzij het automatische hervatten, kan het apparaat de schoonmaaktaak hervatten nadat het is opgeladen en gestopt.

Conclusie Anodex Robotstofzuiger

Als je op zoek bent naar een slimme en krachtige robotstofzuiger met dweilfunctie, dan is de Anodex robotstofzuiger de beste keuze. Met zijn systematische schoonmaakroute en krachtige zuigkracht kan hij gemakkelijk vuil, stof en puin opzuigen van alle soorten vloeren, inclusief tapijt, hardhout en tegels. Bovendien is hij uitgerust met ultramoderne sensoren waarmee hij gemakkelijk door je huis kan navigeren en elk hoekje en gaatje kan bereiken. En dankzij de app en spraakbesturing is hij zeer gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Kortom, de Anodex robotstofzuiger is de ultieme schoonmaakoplossing voor drukke huiseigenaren die hun huis schoon en netjes willen houden zonder dat ze er zelf tijd en moeite in hoeven te steken.

Bekijk meer robotstofzuigers op bol.com

Beste kruimeldieven

7.5Expert Score
Anodex Robotstofzuiger review: Ultieme schoonmaakoplossing De Anodex robotstofzuiger met dweilfunctie is de ultieme schoonmaakoplossing voor drukke huiseigenaren. Dit innovatieve apparaat is ontworpen om je huis schoon en netjes te houden, zonder dat je er zelf tijd en moeite in hoeft te steken. Met zijn systematische schoonmaakroute en krachtige zuigkracht kan hij gemakkelijk vuil, stof en […]
Pluspunten
  • Mogelijkheid om te stofzuigen, dweilen en vegen
  • Groot stof- en waterreservoir
  • Energiezuinig dankzij lange batterijduur
  • Bediening via app en spraakbesturing
  • Krachtige motor met grote vuilnisbak
  • Duurzaam en betrouwbaar
- Minpunten
  • Zuigkracht kan te zwak zijn
  • Voorste wiel van plastic kan krassen achterlaten op de vloer
  • Niet voor iedereen geschikt als je op zoek bent naar een stofzuiger die alle haren en kruimels opzuigt

Extra informatie

Specificaties: Anodex Robotstofzuiger – met dweilfunctie

Merk

Anodex

Model

D2-001

Kleur

Mat Zwart

Geluidsniveau (dB)

55

Capaciteit verzamel reservoir (l)

0.6

Hepa luchtfilter

Hepa

Operatie duur (minuut)

120

Airwatts

23

Oplaadtijd (uur)

5

Accu/batterij technologie

Lithium

Voltage (V)

7.4

Vorm

Rond

Gewicht (g)

3440

Afstandsbediening

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Aan te sturen via app, Laser, Systematisch via software

Automatisch hervatten

Ja

Afgronddetectie

Ja

Smart Home Platform

Google Assistant, Alexa Amazon

Automatisch opladen

Ja

Inclusief stootrand

Ja

Instelbaar tijdschema

Ja

Vuildetectie

Ja

Ronddraaiende middenborstels

Ja

Zijborstel

Ja

Verpakkingsinhoud

1x – Anodex Robotstofzuiger 1x – Oplaadstation 1x – Afstandsbediening 1x – Handleiding NL/FR/DE/SP 2x – Schoonmaakdoekjes 4x – Zijborstel 4x – Magische plakband

MPN (Manufacturer Part Number)

00001

Product gewicht (kg)

2.95

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Pick-up en return

Taal handleiding

Duits, Engels, Nederlands, Frans

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruik volgens handleiding vereist, anders kan de garantie komen te vervallen. Accu: 6 maanden

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aanbevolen voor type vloer

Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

Anti-vastloop systeem

Ja

Bumper

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor tapijt

Ja

Leegt automatisch

Nee

Maximale drempelhoogte (cm)

2

Product breedte (cm)

32

Product hoogte (cm)

7.8

Product lengte (cm)

32

Type gebiedsafbakening

Geen gebiedsafbakening

Vermogen (W)

25

Verpakking breedte (mm)

354

Verpakking hoogte (mm)

145

Verpakking lengte (mm)

421

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Anodex Robotstofzuiger - met dweilfunctie - met laadstation - Robotstofzuigers - 3 in 1 - Mat Zwart
Laatste updates:
  • €139,00 - 11 januari 2024
  • €129,99 - 23 november 2023
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €139,00 - 11 januari 2024
  • Laagste prijs: €129,99 - 23 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Anodex Robotstofzuiger – met dweilfunctie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart