Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Fietsen4all.
  • Bij fietsen4all.nl kun je Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v kopen voor slechts €1.049,00
  • De laagste prijs van Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v werd verkregen op 20 april 2024 03:53.

 1.049,00

Beste deal op: fietsen4all.nlfietsen4all.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v - €1.049,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v
Laatste updates:
  • €1.049,00 - 16 januari 2024
  • €1.078,00 - 21 november 2023
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.078,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €1.049,00 - 16 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:53
Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v
Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v

 1.049,00

Beschrijving

Altec Sakura E-bike review: De Ultieme Alleskunner voor Jouw Fietsavonturen

Ontdek de veelzijdige wereld van de Altec Sakura E-bike – jouw betrouwbare metgezel voor al je fietsavonturen.

De Altec Sakura E-bike heeft de harten van fietsliefhebbers veroverd dankzij zijn indrukwekkende kenmerken en functionaliteiten. Met het Shimano Nexus 3 schakelsysteem ben je verzekerd van een soepele en nauwkeurige schakelervaring. Het is een systeem dat zichzelf bewezen heeft op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties. Deze elektrische transportfiets beschikt over een voordrager, wat niet alleen praktisch is, maar ook je boodschappen of schooltas veilig en overzichtelijk vervoert. De dubbelwandige velgen bieden extra stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor dagelijkse uitdagingen. Bovendien is het aluminium frame een slimme keuze, omdat het niet alleen het gewicht van de fiets vermindert, maar ook roestvorming tegengaat. Het stuur is in hoogte verstelbaar voor een gepersonaliseerde rijervaring. Kortom, de Altec Sakura E-bike is ontworpen met oog voor detail en praktische bruikbaarheid.

De Veelzijdige Prijswinnaar: Altec Sakura E-bike

De Altec Sakura E-bike is niet zomaar een fiets – het is een veelzijdige prijswinnaar die een scala aan mogelijkheden biedt. Met verschillende kleuropties en een focus op veelzijdigheid, is de Altec Sakura geschikt voor allerlei doeleinden. Of je nu je schooltas, boodschappen of andere bagage wilt meenemen, de Altec Sakura staat voor je klaar. Bovendien is deze elektrische transportfiets ideaal voor woon-werkverkeer, waarbij je kunt rekenen op betrouwbare prestaties en comfortabele ritjes.

Krachtige Motor en Uitgebreide Actieradius

De krachtige voorwielmotor van de Altec Sakura E-bike biedt moeiteloos rijplezier, ongeacht de omstandigheden. Zelfs heuvels vormen geen obstakel meer, en lange afstanden worden eenvoudig afgelegd. Met een 518Wh batterij aan boord, ben je verzekerd van een royale actieradius. Afhankelijk van verschillende factoren en je gebruik, kun je afstanden tussen de 60-100 kilometer bereiken op één enkele acculading. Dit maakt de Altec Sakura tot een absolute topper in zijn prijssegment.

Stabiliteit en Kracht in Één: Altec Sakura E-bike

De Altec Sakura E-bike staat bekend om zijn stabiliteit en kracht, dankzij slimme ontwerpkenmerken. De voordrager maakt het eenvoudig om extra ladingen te vervoeren, of het nu gaat om een krat, mand of sporttas. Het stuurslot vergrendelt het stuur in de parkeerstand, waardoor het voorwiel rechtop blijft staan. Een dubbelpotige standaard zorgt voor evenwichtige ondersteuning, zelfs wanneer je fiets volgeladen is.

Intuïtieve Bediening en Comfortabele Versnellingen

Met de Altec Sakura E-bike geniet je van intuïtieve bediening dankzij de analoge display. Deze display is overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen, met plus- en minknoppen om eenvoudig het gewenste ondersteuningsniveau te selecteren. De vijf verschillende ondersteuningsniveaus bieden aanpasbare kracht voor verschillende rijomstandigheden. De drie versnellingen stellen je in staat om de juiste trapweerstand te vinden en comfortabel te rijden, ongeacht het terrein.

Meer dan Je Verwacht: Extra Functies van de Altec Sakura E-bike

De Altec Sakura E-bike biedt meer dan alleen een geweldige rit. Met een uitneembare batterij onder de bagagedrager en meegeleverde oplader, ben je altijd klaar voor avontuur. Het Axa Solid Plus slot biedt gecertificeerde bescherming tegen diefstal, maar het wordt aanbevolen om je fiets aan een vast object te bevestigen met een extra kettingslot voor maximale veiligheid. Het achterlicht kan eenvoudig worden ingeschakeld door de “plusknop” vijf seconden ingedrukt te houden en weer uitgeschakeld op dezelfde manier.

Technische Specificaties van de Altec Sakura E-bike

De technische specificaties van de Altec Sakura E-bike omvatten een aluminium frame voor lichtgewicht duurzaamheid, een framemaat van 53 cm voor comfortabele rijposities, een garantie van 2 jaar voor gemoedsrust, reflecterende banden voor zichtbaarheid, 3-versnellingen voor aanpasbare rijprestaties, en nog veel meer. Met de stalen voordrager, vaste voorvork en dubbelwandige aluminium velgen, is de Altec Sakura E-bike gebouwd om aan de eisen van diverse fietsavonturen te voldoen.

Kortom, de Altec Sakura E-bike is de ultieme alleskunner die kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid combineert voor zorgeloze fietservaringen. Kies voor de Sakura en ontdek een nieuwe wereld van fietsplezier.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

8.1Expert Score
Altec Sakura E-bike review: De Ultieme Alleskunner voor Jouw Fietsavonturen Ontdek de veelzijdige wereld van de Altec Sakura E-bike – jouw betrouwbare metgezel voor al je fietsavonturen. De Altec Sakura E-bike heeft de harten van fietsliefhebbers veroverd dankzij zijn indrukwekkende kenmerken en functionaliteiten. Met het Shimano Nexus 3 schakelsysteem ben je verzekerd van een soepele […]
Pluspunten
  • Soepele Shimano Nexus 3 schakelsysteem voor nauwkeurig schakelen.
  • Praktische voordrager voor veilig vervoer van bagage.
  • Sterke dubbelwandige velgen voor duurzaamheid.
  • Lichtgewicht aluminium frame dat roestvorming voorkomt.
  • Hoogte verstelbaar stuur voor persoonlijk comfort.
  • Krachtige voorwielmotor voor moeiteloos rijplezier.
  • Royale actieradius van 60-100 km op één acculading.
  • Veelzijdig inzetbaar voor diverse fietsdoeleinden.
  • Intuïtieve analoge display met 5 ondersteuningsniveaus.
  • Handige 3 versnellingen voor diverse rijomstandigheden.
- Minpunten
  • Beperkt verstelbaar stuur (alleen hoogte).
  • Geen vering in de voorvork voor extra comfort op hobbelige wegen.
  • Alleen batterijverlichting aan de voorkant, achterlicht op de accu.

Extra informatie

Specificaties: Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v

Type fiets

Transportfiets

Kleur

Grijs, Groen, Zwart

Framemaat

53

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

28

Product gewicht (kg)

34

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Type rem (voor)

V-brake

Type rem (achter)

Rollerbrake

Fietsmotor

Ananda

Positie motor

Voorwiel

Accupositie

Achterdrager

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

5

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

75 tot 100 km

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Dames

Gewicht (kg)

34

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Motorvermogen in Watt (W)

518

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Rotatiesensor

Type vering

Geen vering

Verpakking breedte (cm)

26

Verpakking hoogte (cm)

92

Verpakking lengte (cm)

142

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v
Laatste updates:
  • €1.049,00 - 16 januari 2024
  • €1.078,00 - 21 november 2023
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.078,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €1.049,00 - 16 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Altec Sakura E-bike Dames 28 inch 53cm 3v”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart