Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Fietsen4all.
  • Bij fietsen4all.nl kun je Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v kopen voor slechts €999,00
  • De laagste prijs van Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v werd verkregen op 19 mei 2024 03:41.

 999,00

Beste deal op: fietsen4all.nlfietsen4all.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v - €999,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v
Laatste updates:
  • €999,00 - 7 maart 2024
  • €919,00 - 13 januari 2024
  • €999,00 - 21 november 2023
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €919,00 - 13 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024 03:41
Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v
Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v

 999,00

Beschrijving

Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v review: De Perfecte Reisgenoot

De Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v is een ideale reisgenoot voor wie graag onderweg is. Deze compacte elektrische vouwfiets combineert betaalbaarheid met kwaliteit en biedt een scala aan handige functies die reizen nog gemakkelijker maken. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande blik op deze vouwfiets, van zijn opvouwbaarheid tot zijn technische specificaties en prestaties.

Voordelig en Kwalitatief Hoogstaand

Een van de meest opvallende kenmerken van de Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een betaalbare prijs krijg je een fiets die zowel handig als betrouwbaar is. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor pendelaars, vakantiegangers en iedereen die graag de vrijheid van fietsen en het gemak van een vouwfiets wil ervaren.

Shimano Derailleur 7 Versnellingen

Een hoogtepunt van deze vouwfiets is de Shimano derailleur met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem biedt niet alleen een ruime keuze aan versnellingen, maar is ook bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid. Of je nu een glooiend terrein tegenkomt of gewoon wat extra snelheid wilt, met de 7 versnellingen kun je de juiste instelling kiezen voor een soepele en efficiënte rit.

Vouwbaar en Openbaar Vervoer Vriendelijk

Een van de grootste voordelen van deze vouwfiets is zijn vouwbaarheid. Het compacte ontwerp stelt je in staat om de fiets snel op te vouwen wanneer dat nodig is, waardoor het ideaal is voor pendelaars en reizigers die vaak gebruikmaken van het openbaar vervoer. Bovendien mag deze vouwfiets gratis mee in treinen, bussen en metro’s, waardoor je flexibel en zonder extra kosten kunt reizen.

Dubbelwandige Velgen voor Extra Stevigheid

De dubbelwandige aluminium velgen van de Altec Comfort E-bike Vouwfiets zijn een welkome toevoeging. Ze bieden niet alleen extra stevigheid aan de fiets, maar zijn ook licht van gewicht. Dit zorgt voor een soepele rit en vermindert de kans op beschadigingen, zelfs op hobbelige wegen.

Krachtige Voorwielmotor voor Efficiënt Fietsen

De voorwielmotor van deze elektrische vouwfiets is een gamechanger. Het drijft het voorwiel aan, wat betekent dat je zonder veel inspanning lange afstanden kunt afleggen. Dit is vooral handig gezien het feit dat vouwfietsen kleinere wielen hebben, wat normaal gesproken meer trappen vereist om dezelfde afstand af te leggen. Met deze e-bike is dat verleden tijd, en je kunt de mate van ondersteuning zelf instellen voor de perfecte rijervaring.

Uitneembare Accu voor Gemak

De accu van de Altec Comfort E-bike Vouwfiets bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig uitneembaar. Dit is handig als je de accu binnen wilt opladen of als je de vouwfiets ergens wilt parkeren. De accu is een van de meest waardevolle onderdelen van de fiets, dus het is verstandig om deze te verwijderen wanneer je de fiets onbeheerd achterlaat.

Veiligheid Voorop met V-brake Handremmen

Veiligheid is een absolute prioriteit bij deze vouwfiets. De V-brake handremmen stellen je in staat om snelheid veilig te verminderen wanneer dat nodig is. Het is echter belangrijk om deze remmen regelmatig, om de 3 maanden, af te stellen om een betrouwbare werking te garanderen. Hierdoor kun je met vertrouwen rijden, wetende dat je altijd kunt stoppen wanneer dat nodig is.

Soepel Schakelen met 7 Versnellingen

Zelfs als je geen ondersteuning van de motor wilt, bieden de 7 versnellingen van de Altec Comfort E-bike Vouwfiets een aangename rijervaring. Je kunt eenvoudig schakelen tussen versnellingen om de juiste trapzwaarte te vinden, ongeacht de omstandigheden. Of je nu een steile heuvel beklimt of een vlakke weg afdaalt, deze vouwfiets past zich moeiteloos aan.

Handig Achterlicht met Plusknopje Bediening

Het achterlicht van deze vouwfiets is eenvoudig te bedienen. Druk simpelweg het “plusknopje” gedurende 5 seconden in om het licht aan te zetten. Om het licht uit te schakelen, herhaal je deze handeling nogmaals gedurende 5 seconden. Deze gebruiksvriendelijke bediening zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar bent, wat essentieel is voor veiligheid tijdens het fietsen.

Compact en Handig Ingeklapt

Wanneer de fiets is ingeklapt, heeft deze afmetingen van 80 cm in lengte, 44 cm in breedte en 72 cm in hoogte. Dit compacte formaat maakt het gemakkelijk om de vouwfiets op te bergen in kleine ruimtes, zoals in een kast of in de bagageruimte van een auto. Dit draagt bij aan de veelzijdigheid van de fiets en maakt het een geweldige keuze voor mensen met beperkte opbergruimte.

Conclusie: De Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v – Een Slimme Keuze

Kortom, de Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v biedt een uitstekende combinatie van betaalbaarheid, kwaliteit en handige functies. Of je nu dagelijks pendelt, op vakantie gaat of gewoon graag fietst, deze vouwfiets zal aan je verwachtingen voldoen. Met zijn Shimano derailleur 7, uitneembare accu, veilige V-brake handremmen en compacte ontwerp is hij klaar om je overal naartoe te brengen. Met de toegevoegde bonus van elektrische ondersteuning wordt fietsen leuker en gemakkelijker dan ooit tevoren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, handige en betaalbare vouwfiets, is de Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v een slimme keuze.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9.5Expert Score
Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v review: De Perfecte Reisgenoot De Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v is een ideale reisgenoot voor wie graag onderweg is. Deze compacte elektrische vouwfiets combineert betaalbaarheid met kwaliteit en biedt een scala aan handige functies die reizen nog gemakkelijker maken. In dit uitgebreide review nemen we een […]
Pluspunten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Shimano derailleur met 7 versnellingen voor soepel schakelen.
  • Vouwbaar en geschikt voor openbaar vervoer.
  • Sterke dubbelwandige aluminium velgen.
  • Krachtige voorwielmotor voor moeiteloos rijden.
  • Uitneembare accu voor gemakkelijk opladen.
  • Veilige V-brake handremmen.
  • 7 versnellingen voor aanpassingsvermogen.
  • Gebruiksvriendelijke bediening van achterlicht.
  • Compact formaat wanneer ingeklapt.
- Minpunten
  • Geen vering in de voorvork (comfort kan worden beïnvloed op hobbelige wegen).

Extra informatie

Specificaties: Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v

Type fiets

Vouwfiets

Kleur

Bruin, Zwart

Framemaat

53

Materiaal frame

Staal

Wielmaat (Inch)

20

Product gewicht (kg)

23

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Type rem (voor)

V-brake

Type rem (achter)

V-brake

Fietsmotor

Ananda

Positie motor

Voorwiel

Accupositie

Achterdrager

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

5

Actieradius

75 tot 100 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Heren

Gewicht (kg)

23

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type frame

Low Frame

Verpakking breedte (cm)

26

Verpakking hoogte (cm)

92

Verpakking lengte (cm)

142

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v
Laatste updates:
  • €999,00 - 7 maart 2024
  • €919,00 - 13 januari 2024
  • €999,00 - 21 november 2023
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €919,00 - 13 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart