Alpina Elektrische Deken

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken

Onderdeken | 10 warmtestand(en) | Boven

 21,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: alpina Elektrische Deken - Warmtedeken - 3 Standen - met Afstandsbediening - Wasbaar - 1-Persoons - €21,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor alpina Elektrische Deken - Warmtedeken - 3 Standen - met Afstandsbediening - Wasbaar - 1-Persoons
Laatste updates:
  • €21,99 - 16 maart 2024
  • €24,39 - 2 maart 2024
  • €26,99 - 29 februari 2024
  • €27,00 - 22 februari 2024
  • €27,99 - 21 februari 2024
  • €29,99 - 17 februari 2024
  • €26,49 - 16 februari 2024
  • €24,99 - 10 februari 2024
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €21,99 - 16 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12

Beschrijving

Alpina Elektrische Deken Review

Heb je het koud in bed? Dan is het tijd om je leven te veranderen met de Alpina elektrische deken. Alpina is een toonaangevend merk in de industrie voor huishoudelijke apparaten en biedt een innovatieve, veilige en comfortabele manier om je bed te verwarmen.

Met de Alpina elektrische deken wordt jouw bed nooit meer te koud. Deze eenpersoons deken is 80 x 150 centimeter en heeft 3 warmtestanden. Je plaatst de deken direct over je matras, naar onder toe, en bedient de deken makkelijk met de bedrade afstandsbediening. Het elektrische deken heeft een ingebouwde thermostaat en zorgt op een veilige manier voor comfortabele warmte. De deken ondersteunt de bloedsomloop en verhoogt het algemene welzijn. Ook is de deken voorzien van een dubbele veiligheidsisolatie en voldoet aan beschermingsklasse II. Deze Alpina elektrische deken is wasbaar met de hand of met een wolprogramma in je wasmachine. Investeren in een elektrische deken is zeker een goede zet voor je portemonnee en je gezondheid. Kortom, een warm bed en ontspanning in een oogwenk!

Verschillende elektrische dekens

Voordelen van een elektrisch deken

Als je naar een warme, comfortabele manier zoekt om jezelf te ontspannen, dan is de Alpina elektrische deken misschien wel wat voor jou. Deze innovatieve deken biedt uitgebreide ondersteuning voor je bloedsomloop, waardoor je spierzones worden ontspannen en je algemene welzijn wordt verhoogd.

De Alpina elektrische deken heeft een speciale thermo-actieve stof die warmte direct doorgeeft aan het lichaam. Het materiaal is ademend en zorgt ervoor dat je niet te warm wordt tijdens het gebruik. Het deken is ook uitgerust met een automatisch uitschakelmechanisme, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over te warm worden.

De Alpina elektrische deken heeft 3 temperatuur standen, zodat je de deken precies kunt instellen om aan te passen aan je persoonlijke behoefte.

De Alpina elektrische deken is gecertificeerd volgens de strenge Europese veiligheidsnormen en is ontworpen met speciale, hittebestendige materialen. Zo kun je genieten van veiligheid en comfort. Geniet van een aangename warmte in je bed en ontspan!

Bediening van het elektrisch deken

De Alpina elektrische deken heeft een bedrade afstandsbediening die je gemakkelijk kunt bedienen. Het heeft 3 verwarmingsstanden voor verschillende situaties. De hoogste stand (stand 3) is ideaal om je bed voor te verwarmen. De middelste stand (stand 2) voor kort gebruik als je er zelf in ligt. Wil je dat het bed je langer dan 1 uur verwarmt? Zet de thermostaat dan in de laagste stand (stand 1).

Wassen van het elektrisch deken

Als je op zoek bent naar een comfortabele, warme deken die je veilig in de wasmachine kunt wassen, is de Alpina elektrische deken de perfecte oplossing. Deze deken is uitgerust met een dubbele veiligheidsisolatie en voldoet aan beschermingsklasse II. Hierdoor is het mogelijk om de matrashoes te wassen. Dit kan handmatig of machinaal in je wasmachine op een temperatuur van maximaal 40 graden Celsius. Vergeet alleen niet om de afstandsbediening er eerst af te halen voordat je begint met wassen.

De Alpina elektrische deken is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, warme deken die eenvoudig schoon te maken is. Met deze deken ben je altijd verzekerd van een heerlijk warm bed.

Specificaties van het elektrisch deken

Het Alpina elektrisch deken is een onderdeken die je comfortabel en warm houdt tijdens de koude wintermaanden. Het deken heeft een maatvoering van 80 cm breed en 150 cm lang en is gemaakt van polyester met een wit kleur. Ook is het wasbaar en heeft een gewicht van 975 g. Het deken heeft een vermogen van 180 W en een snoerlengte van 1 m.

Er zijn 3 verschillende warmtestanden, een automatische uitschakelfunctie die na 3 uur in werking treedt. Er is geen fabrieksgarantie, maar het product is CE gekeurd en heeft een overhittingsbeveiliging. Ook heeft het deken geen smartfuncties en geen afstandsbediening.

Het Alpina elektrisch deken is een uitstekend product voor elke winter. Het is comfortabel en warm en heeft een lange levensduur. Het is een goede keuze voor iedereen die zich warm wil houden tijdens de koudere maanden.

Koop nu op Bol.com

De Beste Petroleum Kachel

Warm jezelf op met de beste koffiemachine

Vindt de beste thermostaat

Extra informatie

Specificaties: Alpina Elektrische Deken

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte (cm)

80

Product lengte (cm)

150

Type Deken

Onderdeken

Locatie snoer

Boven

Artikelnummer

17445

Materiaal

Polyester

Kleur

Wit

Wasbaar

Ja

Gewicht (kg)

1

Anti-allergie

Nee

Aantal warmtestanden

10

Apart instelbare voetenwarmte

Nee

Vermogen (Watt)

180

Snoerlengte

1000

Aantal schakelaars

1

Afstandsbediening

Nee

Antibacteriele coating

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatisch uitschakelen na

3

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Overhittingsbeveiliging

Nee

Product hoogte (cm)

0.5

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Geen display

Smartfuncties

Geen smartfuncties

Stroomvoorziening

Nee

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Timer

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

287

Verpakking hoogte (mm)

107

Verpakking lengte (mm)

408

Verpakkingsinhoud

1x Onderdeken met afstandsbediening, handleiding

Verstelbaar

Nee

Verweven koolstofvezels

Nee

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor alpina Elektrische Deken - Warmtedeken - 3 Standen - met Afstandsbediening - Wasbaar - 1-Persoons
Laatste updates:
  • €21,99 - 16 maart 2024
  • €24,39 - 2 maart 2024
  • €26,99 - 29 februari 2024
  • €27,00 - 22 februari 2024
  • €27,99 - 21 februari 2024
  • €29,99 - 17 februari 2024
  • €26,49 - 16 februari 2024
  • €24,99 - 10 februari 2024
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €21,99 - 16 maart 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Alpina Elektrische Deken

4.0 uit 5
0
1
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Sanne van Dijk

    Ik ben tevreden met de warmtedeken omdat deze snel opwarmt en de temperatuur goed regelt. Er zijn echter twee kritiekpunten. Ten eerste staat er op de doos dat de deken een automatische uitschakelfunctie heeft, maar deze kan alleen handmatig worden bediend. Ten tweede is de deken in totaal 1.50 meter lang, maar de warmtedraden zijn slechts 1.25 meter lang. Aangezien ikzelf 1.68 meter ben, had de deken echt wel 1.50 meter mogen zijn.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart