Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees recensie

 99,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Alice's Garden | BBQ Serge | Houtskool | 114x75x98cm | Zwart - €99,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Alice's Garden | BBQ Serge | Houtskool | 114x75x98cm | Zwart
Laatste updates:
  • €99,99 - 27 februari 2024
  • €129,99 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €129,99 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €99,99 - 27 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:22
Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool
Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool

 99,99

Beschrijving

Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool: Een veelzijdige Amerikaanse smoker

De Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue is een indrukwekkende barbecue met de uitstraling van een echte Amerikaanse smoker. Deze multifunctionele barbecue biedt de mogelijkheid om zowel te grillen als te roken, waardoor je diverse kookstijlen kunt verkennen en gevarieerde gerechten kunt bereiden.

Multifunctioneel ontwerp voor uitstekende resultaten

Het ontwerp van deze barbecue doet denken aan een grote ton, wat zorgt voor een optimale circulatie van warmte. Dit draagt bij aan een gelijkmatige garing en een mooi resultaat bij het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het ruime grilloppervlak stelt je in staat om grote hoeveelheden eten tegelijkertijd te bereiden, ideaal voor familiebijeenkomsten of tuinfeesten. Bovendien staat de barbecue op een stevig onderstel, waardoor je comfortabel op werkhoogte kunt koken. De grote zijtafels en handvatten bieden extra gemak en functionaliteit.

Voordelen van de Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue

  1. Bak en deksel met ventilatie: De barbecue is voorzien van een bak en deksel met ventilatie, waardoor je de temperatuur en luchtstroom gemakkelijk kunt regelen voor optimale kookresultaten.
  2. Makkelijk te verplaatsen: Dankzij het onderstel met twee wielen is de barbecue eenvoudig te verplaatsen, waardoor je hem gemakkelijk kunt positioneren waar je maar wilt.
  3. Zowel roken als grillen: Met deze barbecue kun je zowel roken als grillen, waardoor je een breed scala aan culinaire mogelijkheden hebt en je gasten kunt verrassen met heerlijke gerechten.

Technische kenmerken van de Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue

De barbecue wordt geleverd met 3 gechroomde roosters, waaronder een warmhoudrooster, een bakrooster en een rooster voor het houtskool. Daarnaast bevat het 2 inklapbare zijtafels gemaakt van hout, die handig zijn voor het plaatsen van keukengerei, borden en ingrediënten tijdens het koken. De barbecue heeft in totaal 5 ventilatiesystemen, waarvan 2 aan elke kant van de bak en 1 op de deksel, evenals 1 op de asschaal. De hendels voor de ventilatie van de bak en deksel zijn gemaakt van hout en de asschaal is voorzien van ventilatie en een receptor. Het onderstel van de barbecue is stevig en is uitgerust met 2 wielen voor gemakkelijke verplaatsing.

Normen en aanvullende informatie

De Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue voldoet aan de Europese conformiteitsnorm EN1860-1 en de aanbeveling DGCCRF n° 2004/64 met betrekking tot voedselcontact. Dit zorgt voor gemoedsrust bij het gebruik van de barbecue en garandeert dat deze aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Afmetingen van de Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue

De totale afmetingen van de barbecue zijn L114xP75xH98cm wanneer de zijtafels zijn uitgevouwen, en L94xP52xH98cm wanneer de zijtafels zijn opgevouwen. Het bakoppervlak meet L70,5xP35cm en de hoogte van het rooster is 79cm. Daarnaast heeft de barbecue een hangend rooster van L68xP15cm, een frontale tafel van L69xP24cm, een zijtafel van L38xP24cm en een onderste plank van L53xP39cm. Het houtskoolrooster heeft de afmetingen L66xP30cm.

Maak het aansteken van de barbecue eenvoudiger met een brikettenstarter

Om het aansteken van de barbecue nog gemakkelijker te maken, biedt Alice’s Garden een brikettenstarter aan in het assortiment voor houtskoolbarbecues. Met behulp van deze handige tool kun je de briketten snel en efficiënt aansteken, zodat je sneller aan het grillen of roken kunt beginnen.

Conclusie

De Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue is een veelzijdige en indrukwekkende barbecue die de mogelijkheid biedt om te grillen en te roken. Met zijn Amerikaanse smoker-uitstraling, ruime grilloppervlak en handige functies zoals bak en deksel met ventilatie, is deze barbecue een uitstekende keuze voor liefhebbers van barbecueën en buiten koken. Of je nu hamburgers voor een kleine bijeenkomst of een uitgebreide barbecue voor vrienden en familie wilt bereiden, deze barbecue zal je niet teleurstellen. Zorg ervoor dat je de Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue toevoegt aan je lijst van favoriete barbecues om van heerlijke gerechten te genieten en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Bekijk meer barbeques op bol.com

Bekijk De Beste Pizzaovens

7.5Expert Score
Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool: Een veelzijdige Amerikaanse smoker De Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue is een indrukwekkende barbecue met de uitstraling van een echte Amerikaanse smoker. Deze multifunctionele barbecue biedt de mogelijkheid om zowel te grillen als te roken, waardoor je diverse kookstijlen kunt verkennen en gevarieerde gerechten kunt bereiden. […]
Pluspunten
  • Bak en deksel met ventilatie voor optimale temperatuurregeling
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij onderstel met wielen
  • Mogelijkheid om zowel te roken als te grillen voor diverse kookstijlen

Extra informatie

Specificaties: Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool

Kleur

Zwart

Geschikt voor locatie

Tuin

Materiaal

Staal

Type houtskoolbarbecue

Smokerbarbecue

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

0

Product breedte (cm)

52

Product lengte (cm)

114

Product hoogte (cm)

98

Lengte grilloppervlak (cm)

70.50

Geschikt voor aantal hamburgers

21

Met handgreep / handgrepen

Ja

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Nee

Inclusief thermometer

Nee

Inclusief verwijderbare aslade

Ja

Inclusief luchtrooster

Ja

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Nee

Met zijtafel

Ja

Aantal branders

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Aanvullende functies

Geen

Breedte grilloppervlak (cm)

35

Gewicht (kg)

0.02

Indicatielampje

Nee

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Timer

Nee

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Verpakking breedte (mm)

47

Verpakking hoogte (mm)

30.5

Verpakking lengte (mm)

82.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Alice's Garden | BBQ Serge | Houtskool | 114x75x98cm | Zwart
Laatste updates:
  • €99,99 - 27 februari 2024
  • €129,99 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €129,99 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €99,99 - 27 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Alice’s Garden | BBQ Serge | Houtskool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart