Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie

Met de WS-55 thermometer houd je de temperatuur en luchtvochtigheid binnen in de gaten. Plaats deze thermometer bijvoorbeeld in je keuken of slaapkamer om precies te zien hoe warm het daar is. De ingebouwde luchtvochtigheidsmeter vertelt je iets over de luchtkwaliteit. Zo zorg je voor een gezond binnenklimaat. De grote cijfers zorgen ervoor dat je de informatie op de thermometer eenvoudig afleest. De thermometer slaat daarnaast de laagste en hoogste gemeten waarde op. Zo controleer je bijvoorbeeld of de luchtvochtigheid in de loop van de dag niet te hoog of laag is geweest.

 18,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Alecto WS-55 - Thermometer & hygrometer voor binnen - Wit - €18,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Alecto WS-55 - Thermometer & hygrometer voor binnen - Wit
Laatste updates:
  • €18,99 - 19 januari 2024
  • €21,99 - 17 januari 2024
  • €18,99 - 3 november 2023
  • €23,95 - 30 oktober 2023
  • €18,99 - 24 oktober 2023
  • €18,29 - 23 oktober 2023
  • €18,99 - 21 oktober 2023
Sinds: 21 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €23,95 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €18,29 - 23 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:21
Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer
Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer

 18,99

Beschrijving

Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer review

Als je op zoek bent naar een handige en betaalbare thermometer en hygrometer om de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis te monitoren, dan is de Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer een goede keuze. Dit apparaat heeft een groot en duidelijk display, waarmee je snel en gemakkelijk de temperatuur en luchtvochtigheid kunt aflezen. In deze review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van de Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer, en geven we antwoord op de vraag of dit apparaat een goede aankoop is.

Ontwerp en gebruiksvriendelijkheid

De Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer heeft een simpel en strak ontwerp, waardoor hij in elk interieur past. Het display is groot en duidelijk, waardoor je de temperatuur en luchtvochtigheid gemakkelijk kunt aflezen. Het apparaat is voorzien van sensoren voor de registratie van de binnentemperatuur en luchtvochtigheid, en slaat de laagste en hoogste gemeten waarden op. Je kunt de Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer gewoon aan de muur monteren of op een tafeltje neerzetten. Het apparaat is dus zeer gebruiksvriendelijk.

Nauwkeurigheid

Een belangrijk aspect van een thermometer en hygrometer is de nauwkeurigheid van de metingen. Helaas geeft de Thermometer / Hygrometer niet altijd de meest nauwkeurige metingen. Volgens de handleiding kan de nauwkeurigheid van de thermometer een hele graad afwijken. Dit kan een probleem zijn als je zeer nauwkeurige metingen nodig hebt. Bovendien kan het beeldscherm soms raar doen wanneer je het apparaat oppakt.

Temperatuurveranderingen

Sommige reviewers geven aan dat veranderingen in temperatuur niet heel snel worden opgepikt door de thermometer. Dit geldt echter voor alle thermometers die in een kastje zitten. Wil je snellere metingen, dan kun je beter iets met een bedrade externe voeler kopen.

Prijs-kwaliteitverhouding

De Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer is met een prijs van ongeveer €20,- een betaalbare optie om de temperatuur en luchtvochtigheid in huis te monitoren. Gezien de functionaliteiten en het gemak van de bediening is de prijs-kwaliteitverhouding goed. Wel is het goed om op te merken dat de nauwkeurigheid van de metingen tot op een hele graad kan afwijken, zoals in de handleiding wordt vermeld. Voor zeer precieze metingen is deze hygrometer dan ook wellicht niet de meest geschikte optie.

Conclusie Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer

De Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer is een betaalbare en gebruiksvriendelijke optie om de temperatuur en luchtvochtigheid in huis te monitoren. Het apparaat heeft een simpel en strak ontwerp en kan zowel aan de muur worden gemonteerd als op een tafeltje worden geplaatst. Het grote en duidelijke display maakt het gemakkelijk om de metingen af te lezen, hoewel het contrast vrij laag is. De nauwkeurigheid van de metingen kan tot op een hele graad afwijken, wat een nadeel kan zijn voor mensen die zeer precieze metingen nodig hebben. Toch is deze thermometer / hygrometer nauwkeurig genoeg voor dagelijks gebruik en het monitoren van de temperatuur en luchtvochtigheid in huis.

De beste CO2 meters van 2023

Bekijk meer hygrometers op Bol.com

9.3Expert Score
Met de WS-55 thermometer houd je de temperatuur en luchtvochtigheid binnen in de gaten. Plaats deze thermometer bijvoorbeeld in je keuken of slaapkamer om precies te zien hoe warm het daar is. De ingebouwde luchtvochtigheidsmeter vertelt je iets over de luchtkwaliteit. Zo zorg je voor een gezond binnenklimaat. De grote cijfers zorgen ervoor dat je de informatie op de thermometer eenvoudig afleest. De thermometer slaat daarnaast de laagste en hoogste gemeten waarde op. Zo controleer je bijvoorbeeld of de luchtvochtigheid in de loop van de dag niet te hoog of laag is geweest.
Pluspunten
  • Gemakkelijk
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Design
  • Duidelijk leesbaar
- Minpunten
  • Display niet verlicht
  • Nauwkeurigheid

Extra informatie

Specificaties: Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer

Analoog of Digitaal

Digitaal

Tijdweergave

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Inclusief barometer

Nee

Hygrometer

Ja

Inclusief windsnelheidmeter

Nee

Inclusief neerslagmeter

Nee

Weersvoorspelling

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

Geen

Aantal sensoren

1

Accu/batterij code

CR2025

Accu/batterij model

Geen batterijen

Accu/batterij technologie

Lithium

Bereik (m)

0

CE markering

Zichtbaar

Co2-meter

Nee

Draadloze weersensor

Nee

Frequentie

Niet van toepassing

Gewicht (g)

95

Inclusief Windrichting meter

Nee

Inclusief wekkerfunctie

Nee

Kleur

Wit

Ophangwijze

Vrijstaand, Wandmontage

Product breedte (cm)

10

Product diepte (cm)

1.0

Product hoogte (cm)

8.10

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Temperatuur indicator

Ja

Verpakking breedte (mm)

96

Verpakking hoogte (mm)

20

Verpakking lengte (mm)

136

Verpakkingsinhoud

Hygro-thermometer, Knoopcel CR2025, Handleiding NL, FR, DE, EN, Universele handleiding

Voeding

Geen netstroom

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Weergave maanstand

Nee

Werkt op elektriciteit

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Alecto WS-55 - Thermometer & hygrometer voor binnen - Wit
Laatste updates:
  • €18,99 - 19 januari 2024
  • €21,99 - 17 januari 2024
  • €18,99 - 3 november 2023
  • €23,95 - 30 oktober 2023
  • €18,99 - 24 oktober 2023
  • €18,29 - 23 oktober 2023
  • €18,99 - 21 oktober 2023
Sinds: 21 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €23,95 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €18,29 - 23 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Alecto WS-55 Thermometer + Hygrometer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart