AirKing – Statiefventilator

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand kopen voor slechts €67,00
  • De laagste prijs van AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand werd verkregen op 18 juni 2024 23:57.

 67,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand - €67,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand
Laatste updates:
  • €67,00 - 19 maart 2024
  • €89,99 - 18 maart 2024
  • €69,99 - 2 februari 2024
  • €89,99 - 28 januari 2024
  • €69,99 - 27 januari 2024
  • €67,00 - 20 januari 2024
  • €89,99 - 17 januari 2024
  • €69,99 - 22 december 2023
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 17 januari 2024
  • Laagste prijs: €67,00 - 20 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
AirKing – Statiefventilator

 67,00

Beschrijving

De AirKing Statiefventilator review: een stijlvolle en handige oplossing voor warme dagen

Als de temperaturen stijgen, is een goede ventilator onmisbaar. De AirKing Statiefventilator Ø 45 cm is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle manier om je huis of kantoor te koelen. Met een hoogte die je zelf kunt instellen, vijf verschillende snelheden, en een handige afstandsbediening, biedt deze ventilator alles wat je nodig hebt om de warmte het hoofd te bieden.

Reviewers zijn lovend over de AirKing Statiefventilator: een uitstekende keuze met handige functies en een modern design

Reviewers zijn lovend over de AirKing Statiefventilator, die wordt geprezen om zijn stabiliteit, geluidsarmoede en handige functies. Het apparaat wordt omschreven als makkelijk in elkaar te zetten en heeft verschillende standen en slaapstanden, die handmatig of met de afstandsbediening kunnen worden ingesteld. De ventilator is bijzonder stil en heeft vijf standen die variëren van een lichte bries tot een sterke bries. De timerfunctie en de afstandsbediening worden als zeer handig ervaren. Het enige nadeel dat genoemd wordt, zijn de felle indicatielampjes die een donkere slaapkamer toch flink kunnen oplichten. Dit is echter eenvoudig op te lossen door het lampje af te plakken.

De reviewers zijn onder de indruk van de kwaliteit van de AirKing ventilator en de stabiliteit die het voetstuk biedt. Ook het feit dat de ventilator op afstand te bedienen is, wordt als een groot voordeel ervaren. De afstandsbediening en het statief hebben dezelfde functies en knoppen, en de ventilator heeft een timer die tot acht uur kan worden ingesteld. De ventilator is daarnaast makkelijk in hoogte te verstellen en kan automatisch roteren van links naar rechts, wat vooral handig is tijdens het werken of in de slaapkamer.

Kortom, de AirKing Statiefventilator wordt geprezen om zijn moderne design, stabiliteit en handige functies zoals de timer en afstandsbediening. De ventilator is bijzonder stil en heeft verschillende standen die variëren van een lichte bries tot een sterke bries. Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten en kan op afstand bediend worden. Het enige nadeel is het felle indicatielampje, maar dat kan eenvoudig worden afgeplakt. Al met al wordt deze ventilator door reviewers gezien als een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en stille ventilator met veel handige functies.

Extra stil en roterend voor optimaal comfort

Een van de grootste voordelen van de AirKing Statiefventilator is dat hij extra stil is. Dit is te danken aan de speciale vorm van de bladen, die minder geluid produceren dan de meeste andere ventilatoren. Dit maakt deze ventilator uitermate geschikt voor gebruik in slaapkamers of op kantoren, waar rust en concentratie belangrijk zijn. Bovendien kun je de ventilator laten roteren van links naar rechts, zodat je een fijne luchtstroom creëert die de hele ruimte bereikt.

Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening

De AirKing Statiefventilator is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je niet alleen de snelheid en rotatie van de ventilator instellen, maar ook de timerfunctie gebruiken. Met deze functie kun je de ventilator automatisch uitschakelen na een bepaalde tijd, wat erg handig is als je bijvoorbeeld wilt dat de ventilator vanzelf stopt nadat je in slaap bent gevallen.

Verzwaarde voet voor extra stabiliteit

Hoewel een staande ventilator soms topzwaar kan zijn en daardoor mogelijk minder stabiel, is dat bij de AirKing Statiefventilator niet het geval. Deze ventilator heeft namelijk een verzwaarde voet die hem stevig op zijn plek houdt, zelfs als je hem op een hoogte instelt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de ventilator omvalt en schade veroorzaakt.

Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap

Een ander voordeel van de AirKing Statiefventilator is dat je hem gemakkelijk in elkaar kunt zetten zonder gereedschap. Dit betekent dat je geen technische kennis of speciale vaardigheden nodig hebt om hem in gebruik te nemen. Bovendien kun je hem net zo gemakkelijk weer uit elkaar halen als je hem wilt opbergen.

Conclusie: een uitstekende keuze voor warme dagen

Als je op zoek bent naar een ventilator die extra stil is, gemakkelijk te bedienen met afstandsbediening, en een automatische timerfunctie heeft, dan is de AirKing Statiefventilator Ø 45 cm een uitstekende keuze. Met zijn verzwaarde voet en eenvoudige montage is deze ventilator niet alleen functioneel, maar ook handig in gebruik. En dankzij het stijlvolle design past hij bovendien bij elke inrichting. Het enige nadeel van deze ventilator is dat hij niet als tafelmodel gebruikt kan worden, zoals de AirKing AK3in1-40BK. Als je echter op zoek bent naar een staande ventilator die een grotere ruimte kan verkoelen en die je gemakkelijk kunt verstellen en bedienen, dan is de AirKing Statiefventilator Ø 45 cm een uitstekende keuze.

Bekijk meer ventilatoren op bol.com

Bekijk de beste ventilatoren

Beste mobiele airco’s

8.6Expert Score
De AirKing Statiefventilator review: een stijlvolle en handige oplossing voor warme dagen Als de temperaturen stijgen, is een goede ventilator onmisbaar. De AirKing Statiefventilator Ø 45 cm is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle manier om je huis of kantoor te koelen. Met een hoogte die je zelf […]
Pluspunten
  • Extra stil en roterend voor optimaal comfort
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Verzwaarde voet voor extra stabiliteit
  • Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap
- Minpunten
  • Fel lampje

Extra informatie

Specificaties: AirKing – Statiefventilator

Merk

AirKing

Kleur

Zwart, Zwart

Waaiervorm

Blad

Type ventilator

Statiefventilator

Vermogen (W)

50

Geluidsniveau (dB)

35

Gewicht (g)

6860

Diameter (cm)

45

Snoerlengte (m)

1.65

Beweegbaar

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Draait automatisch

Ja

Kantelbaar

Ja

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Inklapbaar

Ja

Indicatielampje

Ja

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Verkoelingsfunctie

Verpakkingsinhoud

1x Ventilator Air-King 5 standen 1x Afstandsbediening 1x Handleiding

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal snelheden

5

CADR-waarde

3445 m³/h

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gaat automatisch aan en uit

Ja

Ingebouwde luchtkwaliteitmeter

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AKSF40BK

Maximale hoogte

135

Minimale hoogte (cm)

115

Model

AKSF40BK

Product breedte (cm)

45

Product gewicht (kg)

4.60

Product hoogte (cm)

135

Product lengte (cm)

135

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Nee

Smart Home Platform

Tuya Smart

Type reiniging

Geen reiniging

Type stroomaansluiting

Netstroom

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Verpakking breedte (mm)

496

Verpakking hoogte (mm)

165

Verpakking lengte (mm)

542

Verwarmingsfunctie

Nee

Voltage (V)

220

Waterverneveling

Nee

Zonder bladen

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand
Laatste updates:
  • €67,00 - 19 maart 2024
  • €89,99 - 18 maart 2024
  • €69,99 - 2 februari 2024
  • €89,99 - 28 januari 2024
  • €69,99 - 27 januari 2024
  • €67,00 - 20 januari 2024
  • €89,99 - 17 januari 2024
  • €69,99 - 22 december 2023
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 17 januari 2024
  • Laagste prijs: €67,00 - 20 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AirKing – Statiefventilator”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart