Aigostar Heetwaterdispenser – Instant waterkoker – Met Digitaal Display – 2200W

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Aigostar 30HB7 - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - Met Digitaal Display - 2200W kopen voor slechts €45,99
  • De laagste prijs van Aigostar 30HB7 - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - Met Digitaal Display - 2200W werd verkregen op 20 april 2024 03:54.

 45,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Aigostar 30HB7 - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - Met Digitaal Display - 2200W - €45,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Aigostar 30HB7 - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - Met Digitaal Display - 2200W
Laatste updates:
  • €45,99 - 3 april 2024
  • €39,99 - 19 januari 2024
  • €42,99 - 16 januari 2024
  • €46,99 - 14 januari 2024
  • €39,99 - 12 januari 2024
  • €44,64 - 9 januari 2024
  • €46,99 - 27 november 2023
  • €59,99 - 26 november 2023
Sinds: 26 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €39,99 - 12 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:54
Aigostar Heetwaterdispenser – Instant waterkoker – Met Digitaal Display – 2200W
Aigostar Heetwaterdispenser – Instant waterkoker – Met Digitaal Display – 2200W

 45,99

Beschrijving

Aigostar Heetwaterdispenser review- Tijdbesparend en veelzijdig

Bespaar tijd en geniet van direct heet water met de Aigostar 30HB7 Spring heetwaterdispenser. Dit apparaat is een ideale toevoeging aan je kantoor, thuis of caravan, waarmee je binnen enkele seconden kunt genieten van heet water, thee of koffie.

Instelbare temperatuur voor elke behoefte

De Aigostar heetwaterdispenser is uitgerust met 7 verschillende temperatuurinstellingen, variërend van 25 ℃ tot 100 ℃ (25/45/55/60/85/90/100 ℃). Hierdoor heb je voor elke situatie de perfecte watertemperatuur binnen handbereik. Naast het bereiden van drankjes, kun je het hete water ook gebruiken voor het koken van groenten, pasta, rijst en meer.

Flexibele capaciteit en zelfreinigende functie

De heetwaterdispenser biedt keuze uit 4 verschillende hoeveelheden water: 120 ml, 250 ml, 360 ml en 500 ml. Hierdoor kun je altijd de juiste hoeveelheid water selecteren voor je drankjes of gerechten. Daarnaast beschikt het apparaat over een handige zelfreinigende functie, waardoor je het gemakkelijk schoon kunt houden.

Gebruiksvriendelijk LED-touchscreen

De Aigostar 30HB7 is zeer eenvoudig te bedienen dankzij het handige LED-touchscreen. Met een paar tikken op het scherm kun je de gewenste temperatuur en hoeveelheid water selecteren. Plaats simpelweg een beker onder de dispenser, en je kunt direct van heet water genieten. Het indicatielampje geeft aan wanneer het waterpeil laag is en wanneer het apparaat ontkalkt moet worden, waardoor je hier zelf niet constant op hoeft te letten.

Verwijderbaar waterreservoir voor gemakkelijk bijvullen

De heetwaterdispenser is uitgerust met een verwijderbaar waterreservoir met een capaciteit van 2.5 liter. Dit betekent dat je niet vaak water hoeft bij te vullen en het reservoir gemakkelijk schoon kunt maken. Met een simpele handeling kun je het reservoir verwijderen en nieuw water toevoegen.

Krachtig en veilig ontwerp

Met een vermogen van 2400 Watt kan de Aigostar Heetwaterdispenser snel water op de gewenste temperatuur leveren. Het apparaat is uitgerust met een kinderslotbeveiliging om onbedoeld gebruik te voorkomen. Bovendien schakelt de dispenser automatisch uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt of wanneer er geen water meer in het reservoir zit, wat zorgt voor extra veiligheid.

Technische specificaties en productinformatie

De Aigostar 30HB7 heeft een gewicht van 2.95 kg en een vermogen van 2400 Watt. De behuizing is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal. Het snoer heeft een lengte van 0.7 meter, waardoor je wat flexibiliteit hebt bij het plaatsen van het apparaat. Het is beschikbaar in de kleur zwart.

Conclusie – Een veelzijdige en efficiënte heetwaterdispenser

De Aigostar Heetwaterdispenser is een uitstekende aanvulling op je keuken of kantoor, waarmee je tijd en moeite bespaart bij het bereiden van warme dranken en gerechten. Met de instelbare temperatuur en verschillende hoeveelheidsopties kun je het apparaat aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het verwijderbare waterreservoir maakt het bijvullen en schoonmaken gemakkelijk, terwijl het LED-touchscreen en de automatische uitschakelfunctie zorgen voor gebruiksgemak en veiligheid. Kortom, de Aigostar Heetwaterdispenser biedt een geweldige mix van functionaliteit, gemak en efficiëntie, waardoor het een waardevolle investering is voor elke huishouden of kantooromgeving.

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk meer heetwaterdispensers op Bol.com

8.2Expert Score
Aigostar Heetwaterdispenser review- Tijdbesparend en veelzijdig Bespaar tijd en geniet van direct heet water met de Aigostar 30HB7 Spring heetwaterdispenser. Dit apparaat is een ideale toevoeging aan je kantoor, thuis of caravan, waarmee je binnen enkele seconden kunt genieten van heet water, thee of koffie. Instelbare temperatuur voor elke behoefte De Aigostar heetwaterdispenser is uitgerust […]
Pluspunten
  • Tijdbesparend: Geniet binnen enkele seconden van heet water, thee of koffie.
  • Instelbare temperatuur: 7 verschillende temperatuurinstellingen voor elke behoefte.
  • Flexibele capaciteit: Keuze uit 4 verschillende hoeveelheden water.
  • Zelfreinigende functie: Gemakkelijk schoon te houden.
  • Gebruiksvriendelijk LED-touchscreen: Eenvoudige bediening met indicatielampje.
- Minpunten
  • Geen automatische ontkalker: Ontkalken moet handmatig worden gedaan.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Aigostar 30HB7 - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - Met Digitaal Display - 2200W
Laatste updates:
  • €45,99 - 3 april 2024
  • €39,99 - 19 januari 2024
  • €42,99 - 16 januari 2024
  • €46,99 - 14 januari 2024
  • €39,99 - 12 januari 2024
  • €44,64 - 9 januari 2024
  • €46,99 - 27 november 2023
  • €59,99 - 26 november 2023
Sinds: 26 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €39,99 - 12 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aigostar Heetwaterdispenser – Instant waterkoker – Met Digitaal Display – 2200W”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart