AG barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AG barbecue Ø 46 cm - Houtskoolbarbecues - Kogelbarbecue incl. Thermometer - temperatuur roestvrij - Ronde Barbecue - Incl. deksel en Wielen - traditionele bbq - 7 personen - Ventilatierooster voor zuurstofregulering -Zwart - kopen voor slechts €64,99
  • De laagste prijs van AG barbecue Ø 46 cm - Houtskoolbarbecues - Kogelbarbecue incl. Thermometer - temperatuur roestvrij - Ronde Barbecue - Incl. deksel en Wielen - traditionele bbq - 7 personen - Ventilatierooster voor zuurstofregulering -Zwart - werd verkregen op 19 april 2024 00:43.

 64,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AG barbecue Ø 46 cm - Houtskoolbarbecues - Kogelbarbecue incl. Thermometer - temperatuur roestvrij - Ronde Barbecue - Incl. deksel en Wielen - traditionele bbq - 7 personen - Ventilatierooster voor zuurstofregulering -Zwart - - €64,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AG barbecue Ø 46 cm - Houtskoolbarbecues - Kogelbarbecue incl. Thermometer - temperatuur roestvrij - Ronde Barbecue - Incl. deksel en Wielen - traditionele bbq - 7 personen - Ventilatierooster voor zuurstofregulering -Zwart -
Laatste updates:
  • €64,99 - 6 maart 2024
  • €62,99 - 24 december 2023
  • €64,99 - 25 november 2023
  • €68,99 - 7 november 2023
Sinds: 7 november 2023
  • Hoogste prijs: €68,99 - 7 november 2023
  • Laagste prijs: €62,99 - 24 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 00:43
AG barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues
AG barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues

 64,99

Beschrijving

AG Barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues: Robuust en Veelzijdig

De AG barbecue Ø 46 cm is een traditionele houtskoolbarbecue die je in staat stelt om de lekkerste barbecuegerechten te grillen. Met zijn robuuste constructie en veelzijdige functies, biedt deze barbecue een authentieke smaakervaring. Of je nu houdt van sappige hamburgers, gegrilde groenten of malse steaks, deze barbecue garandeert 100% barbecueplezier!

Compact en Lichtgewicht

Met zijn compacte formaat is de AG barbecue Ø 46 cm gemakkelijk te hanteren en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Dit maakt hem perfect voor gebruik in tuinen, patio’s, balkons en zelfs voor een gezellige picknick in het park. Bovendien is hij lichtgewicht, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar de ideale locatie voor je barbecuefeest.

Groot Grilloppervlakte en Deksel

Met een grilloppervlakte van Ø 46 cm biedt deze barbecue voldoende ruimte om tot wel 15 hamburgers tegelijk te grillen. Dit maakt het ideaal voor groepen tot 7 personen. Bovendien wordt de barbecue geleverd met een deksel, waarmee je een soort oveneffect kunt creëren. Hierdoor kun je gerechten langzaam garen met indirecte warmte, waardoor ze heerlijk mals en sappig worden. De deksel is ook handig om de barbecue af te sluiten na gebruik en kan gemakkelijk aan de zijkant worden opgehangen.

Robuust en Gemakkelijk te Reinigen

De AG barbecue Ø 46 cm is gemaakt van roestvrij materiaal, waardoor hij duurzaam en bestand is tegen de elementen. Dit betekent dat je hem met een gerust hart buiten kunt laten staan zonder je zorgen te maken over roest of corrosie. Bovendien is hij gemakkelijk te reinigen dankzij de uitneembare asschaal. Hiermee kun je eenvoudig de asresten verwijderen na het barbecueën, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Handig in Gebruik

De AG barbecue Ø 46 cm is voorzien van handige functies die je barbecue-ervaring optimaliseren. De roestvrijstalen ventilatieschuiven in de ketel zorgen voor een optimale warmteregulering, waardoor je de temperatuur van de barbecue nauwkeurig kunt controleren. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten die specifieke warmtevereisten hebben. Bovendien is de barbecue uitgerust met hittebestendige handvatten aan de zijkanten, waardoor je hem veilig kunt verplaatsen, zelfs wanneer hij warm is.

Conclusie

De AG barbecue Ø 46 cm is een uitstekende keuze voor liefhebbers van houtskoolbarbecues. Met zijn compacte formaat, grote grilloppervlakte en veelzijdige functies biedt deze barbecue alles wat je nodig hebt om heerlijke barbecuegerechten te bereiden. Het robuuste ontwerp en de roestvrijstalen materialen zorgen ervoor dat de barbecue lang meegaat en gemakkelijk te reinigen is. Of je nu een professionele grillmeester bent of gewoon wilt genieten van een gezellige barbecue in de achtertuin, deze AG barbecue zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Bestel vandaag nog en geniet van eindeloze barbecue-avonturen met vrienden en familie!

Bekijk meer barbeques op bol.com

Bekijk De Beste Pizzaovens

9.1Expert Score
AG Barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues: Robuust en Veelzijdig De AG barbecue Ø 46 cm is een traditionele houtskoolbarbecue die je in staat stelt om de lekkerste barbecuegerechten te grillen. Met zijn robuuste constructie en veelzijdige functies, biedt deze barbecue een authentieke smaakervaring. Of je nu houdt van sappige hamburgers, gegrilde groenten of malse […]
Pluspunten
  • Robuuste constructie voor langdurig gebruik
  • Veelzijdige functies voor diverse barbecuegerechten
  • Compact formaat, ideaal voor tuinen, patio's en balkons
  • Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen
  • Groot grilloppervlakte van Ø 46 cm, geschikt voor 15 hamburgers
  • Deksel zorgt voor langzaam garen en afsluiting na gebruik
  • Roestvrij materiaal voor duurzaamheid en weerbestendigheid
  • Gemakkelijk te reinigen dankzij uitneembare asschaal
  • Optimale warmteregulering door roestvrijstalen ventilatieschuiven
  • Handige hittebestendige handvatten voor veilig gebruik
- Minpunten
  • Houtskoolbarbecue vergt wat meer tijd en moeite in vergelijking met gasbarbecues
  • Niet geschikt voor grotere groepen

Extra informatie

Specificaties: AG barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues

Kleur

Zwart

Geschikt voor locatie

Balkon, Park, Tuin

Materiaal

Metaal

Type houtskoolbarbecue

Kogelbarbecue

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

46

Product breedte (cm)

43

Product lengte (cm)

47

Product hoogte (cm)

81

Product gewicht (kg)

6.5

Lengte grilloppervlak (cm)

46

Geschikt voor aantal hamburgers

15

Met handgreep / handgrepen

Ja

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Ja

Vet collector

Nee

Inclusief thermometer

Nee

Inclusief verwijderbare aslade

Ja

Inclusief luchtrooster

Ja

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Nee

Met zijtafel

Nee

Aantal branders

0

Verpakkingsinhoud

AG Houtskoolbarbecue inclusief handleiding.

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

On-site repair

Uitzonderingen fabrieksgarantie

niet van toepassing

Aanvullende functies

Geen aanvullende functies

Breedte grilloppervlak (cm)

46

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (kg)

8.2

Indicatielampje

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AGBBQ46

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Universeel

Timer

Nee

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Verpakking breedte (cm)

20

Verpakking hoogte (cm)

20

Verpakking lengte (cm)

60

Verwarming tijd (minuut)

0

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AG barbecue Ø 46 cm - Houtskoolbarbecues - Kogelbarbecue incl. Thermometer - temperatuur roestvrij - Ronde Barbecue - Incl. deksel en Wielen - traditionele bbq - 7 personen - Ventilatierooster voor zuurstofregulering -Zwart -
Laatste updates:
  • €64,99 - 6 maart 2024
  • €62,99 - 24 december 2023
  • €64,99 - 25 november 2023
  • €68,99 - 7 november 2023
Sinds: 7 november 2023
  • Hoogste prijs: €68,99 - 7 november 2023
  • Laagste prijs: €62,99 - 24 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AG barbecue Ø 46 cm – Houtskoolbarbecues”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart