AEG TR958H4B – 9000 serie AbsoluteCare​ – Wasdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AEG TR958H4B - 9000 serie AbsoluteCare®​ - Wasdroger - Warmtepompdroger - 8 kg - Energielabel A+++ kopen voor slechts €949,00
  • De laagste prijs van AEG TR958H4B - 9000 serie AbsoluteCare®​ - Wasdroger - Warmtepompdroger - 8 kg - Energielabel A+++ werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 949,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG TR958H4B - 9000 serie AbsoluteCare®​ - Wasdroger - Warmtepompdroger - 8 kg - Energielabel A+++ - €949,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AEG TR958H4B - 9000 serie AbsoluteCare®​ - Wasdroger - Warmtepompdroger - 8 kg - Energielabel A+++
Laatste updates:
  • €949,00 - 23 april 2024
  • €849,00 - 22 april 2024
  • €949,00 - 2 april 2024
  • €899,00 - 27 maart 2024
  • €949,00 - 19 maart 2024
  • €919,00 - 15 maart 2024
  • €949,00 - 2 maart 2024
  • €849,00 - 26 februari 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €784,25 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:42
AEG TR958H4B – 9000 serie AbsoluteCare​ – Wasdroger
AEG TR958H4B – 9000 serie AbsoluteCare​ – Wasdroger

 949,00

Beschrijving

Review van de AEG TR958H4B Warmtepompdroger

In de wereld van huishoudelijke apparaten is AEG een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De AEG TR958H4B is een warmtepompdroger die de lat hoog legt als het gaat om droogprestaties en energiezuinigheid. Met een laadvermogen van 8 kg, geavanceerde technologieën zoals 3DScan en AbsoluteCare®, en een indrukwekkende energieklasse A+++, belooft deze wasdroger jouw kleding gelijkmatig te drogen zonder te krimpen en tegelijkertijd energie te besparen. In dit uitgebreide review nemen we een diepe duik in de AEG TR958H4B om te ontdekken wat deze warmtepompdroger te bieden heeft.

AbsoluteCare® Systeem: Voor Gelijkmatig Droog en Krimpvrij Wasgoed

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de AEG TR958H4B is het AbsoluteCare® systeem. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van warmtepomptechnologie in combinatie met nauwkeurige trommelbewegingen en temperaturen om ervoor te zorgen dat jouw kleding veilig wordt gedroogd. Wat dit betekent, is dat je niet meer bang hoeft te zijn voor gekrompen wol of vervormde zijde. Zelfs je meest delicate kledingstukken blijven in topvorm na het drogen. Bovendien is deze droger Woolmark Blue-gecertificeerd, wat aangeeft dat hij geschikt is voor het drogen van wol, zonder enige schade.

MixDry: Geen Sortering Nodig

Sorteren van je wasgoed voor het drogen kan een tijdrovende klus zijn. Met de MixDry functie van de AEG TR958H4B is dit verleden tijd. Deze warmtepompdroger kan moeiteloos, grondig en gelijkmatig zowel synthetische als katoenen kledingstukken drogen, zonder overmatig drogen of te weinig drogen. Dit betekent dat je je wasgoed gewoon in de trommel kunt gooien zonder je zorgen te maken over sorteren, en de warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat elk kledingstuk de juiste hoeveelheid warmte krijgt, wat resulteert in een laag energieverbruik.

3DScan-technologie: Perfecte Droging voor al je Kleding

Een andere baanbrekende functie van de AEG TR958H4B is de 3DScan-technologie. Deze technologie zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid en zorg bij het drogen. De droger scant tot 5 cm diep om vochtigheidsniveaus binnenin je wasgoed te meten. Dit betekent dat zelfs dikke dekbedden en winterjassen gelijkmatig worden gedroogd en hun pluizigheid en warmte behouden. Dus, of je nu je wintergarderobe opfrist of je beddengoed verzorgt, de AEG TR958H4B zorgt ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet.

SensiDry: Behoedzaam Drogen bij Lage Temperaturen

De SensiDry® technologie van deze warmtepompdroger gebruikt nauwkeurige sensoren om kleding gelijkmatig te drogen op lage temperaturen, zonder extra tijd te gebruiken. Dit betekent dat je kleding langer meegaat, omdat ze alleen worden blootgesteld aan de noodzakelijke hoeveelheid warmte voor mild drogen. Met SensiDry hoef je je nooit meer zorgen te maken over het oververhitten van je favoriete kledingstukken.

Energiezuinigheid: A+++ Energieklasse en EcoLine

Energie-efficiëntie is een belangrijk aspect bij het kiezen van een wasdroger, en de AEG TR958H4B stelt niet teleur. Met een indrukwekkende energieklasse A+++, behoort deze warmtepompdroger tot de meest energiezuinige apparaten op de markt. Hij verbruikt tot wel 68% minder energie in vergelijking met conventionele drogers, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Droogprogramma’s voor Elke Gelegenheid

De AEG TR958H4B is uitgerust met een breed scala aan droogprogramma’s om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu snel een kleine lading wilt drogen of je delicate zijden blouses wilt verzorgen, deze warmtepompdroger heeft het juiste programma voor jou. Enkele van de beschikbare droogprogramma’s zijn onder andere 3 kg Quick, Bedlinen XL, Cotton Eco, Katoen, Fijne was, Donsjassen, Hygiëne, MixDry, Outdoor, Zijde, Synthetica, en Wol. Met zo’n diversiteit aan opties ben je er zeker van dat je kleding altijd op de best mogelijke manier wordt behandeld.

Plus- en Minpunten van de AEG TR958H4B

Pluspunten:

  1. AbsoluteCare Systeem: Je kleding wordt veilig en gelijkmatig gedroogd zonder te krimpen.
  2. MixDry Functie: Sorteren van je wasgoed is niet nodig, waardoor je tijd bespaart.
  3. 3DScan-technologie: Zelfs dikke dekbedden en winterjassen worden perfect gedroogd.
  4. SensiDry Technologie: Behoedzaam drogen bij lage temperaturen om kleding te beschermen.
  5. Energiezuinigheid: A+++, met EcoLine-opties voor maximale energiebesparing.
  6. Diverse Droogprogramma’s: Voor elk type kleding en gelegenheid een geschikt programma.

Minpunten:

  1. Geen Stoomfunctie: De AEG TR958H4B heeft geen stoomfunctie voor het verminderen van kreukels en gemakkelijker strijken.

Conclusie

De AEG TR958H4B is zonder twijfel een indrukwekkende warmtepompdroger die in staat is om jouw wasgoed met zorg te drogen en tegelijkertijd energie te besparen. Met geavanceerde technologieën zoals AbsoluteCare, MixDry, 3DScan en SensiDry, biedt deze wasdroger een scala aan functies die ervoor zorgen dat je kleding er als nieuw uitziet, zonder te krimpen of te worden beschadigd. Bovendien is de energieklasse A+++ een geruststellende factor voor iedereen die graag zijn steentje bijdraagt aan het milieu. Hoewel het ontbreken van een stoomfunctie een klein nadeel kan zijn voor sommigen, wegen de voordelen van de AEG TR958H4B ruimschoots op tegen dit minpunt. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige warmtepompdroger die jouw kleding met de grootst mogelijke zorg behandelt, dan is de AEG TR958H4B zeker het overwegen waard.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

9.3Expert Score
Review van de AEG TR958H4B Warmtepompdroger In de wereld van huishoudelijke apparaten is AEG een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De AEG TR958H4B is een warmtepompdroger die de lat hoog legt als het gaat om droogprestaties en energiezuinigheid. Met een laadvermogen van 8 kg, geavanceerde technologieën zoals 3DScan en AbsoluteCare®, en een […]
Pluspunten
  • AbsoluteCare Systeem: Voorkomt krimpen en zorgt voor gelijkmatig drogen.
  • MixDry Functie: Geen sortering van wasgoed nodig, bespaart tijd.
  • 3DScan-technologie: Perfect drogen, zelfs voor dikke dekbedden en winterjassen.
  • SensiDry Technologie: Behoedzaam drogen bij lage temperaturen om kleding te beschermen.
  • Energiezuinigheid: A+++ energieklasse met EcoLine-opties voor maximale besparing.
  • Diverse Droogprogramma's: Geschikt voor elk type kleding en gelegenheid.
- Minpunten
  • Geen Stoomfunctie: Ontbreekt voor het verminderen van kreukels en makkelijker strijken.

Extra informatie

Specificaties: AEG TR958H4B – 9000 serie AbsoluteCare​ – Wasdroger

Merk

AEG

Model

TR958H4B

MPN (Manufacturer Part Number)

916 099 268

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Extra garantie

10 jaar garantie op de motor

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Was-droogcombinatie

Energieverbruik niveau

A+++

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

177

Energie besparing

Ja

Type droger

Warmtepompdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

8

Geluidsniveau drogen (dB)

64

Type condensafvoer

Met slang via waterafvoer, Opvang in reservoir

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Nee

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Ja

Slimme functie

Vochtigheidssensor

Bediening via mobiele app

Nee

Smart Home Platform

Geen platform

Aantal instellingen

6

Programma's voor delicate stoffen

Nee

Type droogprogramma

Beddengoed, Dons, Hygiëne, Katoen, Mix, Outdoor, Synthetisch, Wol, Zijde

Kleur

Wit, Zwart

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

38

Type wasdrogerdeur

Transparante deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Ja

Snoerlengte (m)

1.45

Gewicht (kg)

50

Product gewicht (kg)

49.50

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

60

Product hoogte (cm)

85

Product lengte (cm)

60

Verpakking breedte (cm)

64

Verpakking hoogte (cm)

89

Verpakking lengte (cm)

71

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AEG TR958H4B - 9000 serie AbsoluteCare®​ - Wasdroger - Warmtepompdroger - 8 kg - Energielabel A+++
Laatste updates:
  • €949,00 - 23 april 2024
  • €849,00 - 22 april 2024
  • €949,00 - 2 april 2024
  • €899,00 - 27 maart 2024
  • €949,00 - 19 maart 2024
  • €919,00 - 15 maart 2024
  • €949,00 - 2 maart 2024
  • €849,00 - 26 februari 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €784,25 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AEG TR958H4B – 9000 serie AbsoluteCare​ – Wasdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart