AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® – Wasdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energielabel A++ kopen voor slechts €629,00
  • De laagste prijs van AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energielabel A++ werd verkregen op 20 april 2024 16:02.

 629,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energielabel A++ - €629,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energielabel A++
Laatste updates:
  • €629,00 - 8 april 2024
  • €599,00 - 7 april 2024
  • €629,00 - 1 april 2024
  • €599,00 - 25 maart 2024
  • €629,00 - 15 maart 2024
  • €659,00 - 11 maart 2024
  • €599,00 - 6 maart 2024
  • €649,00 - 4 maart 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €809,00 - 31 december 2023
  • Laagste prijs: €599,00 - 1 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:02
AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® – Wasdroger
AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® – Wasdroger

 629,00

Beschrijving

AEG TR737L2B Warmtepompdroger Review: Zuinigheid en Efficiëntie in één

Als je op zoek bent naar een nieuwe warmtepompdroger die zowel zuinig als efficiënt is, dan is de AEG TR737L2B zeker het overwegen waard. Met een laadvermogen van 7 kg en een energielabel A++, belooft deze droger niet alleen je kleding zorgvuldig te drogen, maar ook je energierekening te verlagen. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de plus- en minpunten van de AEG TR737L2B, en ontdekken we de vele handige functies die deze droger te bieden heeft.

Energiezuinigheid met Energielabel A++

Eén van de grootste pluspunten van de AEG TR737L2B is het feit dat deze warmtepompdroger een energielabel A++ heeft. Dit betekent dat hij zeer energiezuinig is en je dus geld bespaart op je energierekening. De warmtepomptechnologie die in deze droger wordt gebruikt, zorgt ervoor dat je kleding op lagere temperaturen wordt gedroogd, wat de energie-efficiëntie verhoogt. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Mild Drogen met SensiDry® Technologie

De AEG TR737L2B maakt gebruik van de SensiDry® technologie, waarmee je kleding op een milde manier wordt gedroogd. Dit betekent dat je kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte, wat de levensduur van je kledingstukken verlengt. Deze droger is geschikt voor verschillende soorten stoffen, omdat hij op lagere temperaturen droogt zonder de droogtijd te verlengen.

MixDry: Sorteren niet nodig

Een handige functie van de AEG TR737L2B is MixDry. Met MixDry kun je moeiteloos synthetische en katoenen kledingstukken drogen zonder dat je ze apart hoeft te sorteren. De warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat elk kledingstuk de juiste hoeveelheid warmte krijgt, waardoor je tijd bespaart en het energieverbruik laag blijft. Dit is vooral handig als je haast hebt en snel een lading was wilt drogen.

PreciseDry: Tijd en Energie Besparen

Dankzij de geavanceerde vochtigheidssensoren van PreciseDry, kun je tijd en energie besparen bij elke droogcyclus. Deze sensoren passen de droogtijd en het energieverbruik aan op basis van de lading, waardoor je kleding er langer op zijn best uitziet en aanvoelt. Dit zorgt niet alleen voor betere resultaten, maar ook voor minder verspilde tijd en energie.

EcoFlow-filter: Energie-efficiënt en Gemakkelijk te Reinigen

Het EcoFlow-filter in de AEG TR737L2B is niet alleen energie-efficiënt, maar ook gemakkelijk te reinigen. Dit enkele filter helpt energie te besparen door het energieverbruik stabiel te houden gedurende de levensduur van het apparaat. Het regelmatig schoonmaken van dit filter is eenvoudig en draagt bij aan een optimale werking van de droger.

Omkeerbare Deur voor Flexibiliteit

De AEG TR737L2B is voorzien van een volledig omkeerbare deur, waardoor je de keuze hebt uit vier verschillende posities voor de deurgreep. Hierdoor kun je de deur openen in de richting die het beste bij jouw wasruimte past. Of je nu je apparaten op elkaar stapelt of naast elkaar plaatst, de omkeerbare deur zorgt voor optimale toegang.

Startuitstel voor Gemak

Met de handige ‘Startuitstel’-functie kun je de droger laten draaien op het moment dat het jou het beste uitkomt. Stel eenvoudig de gewenste starttijd in en laat het droogprogramma beginnen wanneer jij dat wilt. Dit biedt flexibiliteit en maakt het gemakkelijker om je dag te plannen rondom je huishoudelijke taken.

Antikreuktechnologie voor Minder Kreukels

Niets is vervelender dan kleding uit de droger halen en ontdekken dat het vol zit met kreukels. Gelukkig is de AEG TR737L2B uitgerust met antikreuktechnologie. De trommel roteert in twee richtingen, waardoor kleding gelijkmatiger wordt gedroogd en het aantal plooien en kreukels wordt verminderd. Dit bespaart je tijd en moeite bij het strijken van je kleding.

Diverse Droogprogramma’s voor Verschillende Behoeften

De AEG TR737L2B biedt een scala aan droogprogramma’s om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu beddengoed, katoen, fijne was, dekens, sportkleding, synthetische materialen of andere kledingstukken wilt drogen, deze droger heeft een passend programma. Hierdoor kun je altijd de juiste instelling kiezen voor de specifieke lading wasgoed die je hebt.

Conclusie

De AEG TR737L2B is een warmtepompdroger die uitblinkt in zowel energiezuinigheid als efficiëntie. Met zijn energielabel A++, SensiDry® technologie, MixDry, PreciseDry, EcoFlow-filter en antikreuktechnologie, biedt deze droger tal van handige functies om je wasgoed zorgvuldig en efficiënt te drogen. De omkeerbare deur en startuitstel voegen extra flexibiliteit toe aan het gebruiksgemak. Kortom, de AEG TR737L2B is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een zuinige en effectieve droger die de levensduur van kledingstukken verlengt en tegelijkertijd de energierekening verlaagt.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

9.6Expert Score
AEG TR737L2B Warmtepompdroger Review: Zuinigheid en Efficiëntie in één Als je op zoek bent naar een nieuwe warmtepompdroger die zowel zuinig als efficiënt is, dan is de AEG TR737L2B zeker het overwegen waard. Met een laadvermogen van 7 kg en een energielabel A++, belooft deze droger niet alleen je kleding zorgvuldig te drogen, maar ook […]
Pluspunten
  • Energielabel A++ voor energiezuinig drogen.
  • SensiDry® technologie voor mild drogen en verlengde levensduur van kleding.
  • MixDry-functie om synthetische en katoenen kleding samen te drogen.
  • PreciseDry met vochtigheidssensoren voor tijd- en energiebesparing.
  • EcoFlow-filter voor energie-efficiëntie en eenvoudig onderhoud.
  • Omkeerbare deur voor flexibele plaatsing.
  • Startuitstel voor gemakkelijke planning.
  • Antikreuktechnologie voor kreukvrije kleding.
  • Diverse droogprogramma's voor verschillende behoeften.
- Minpunten
  • Relatief kleine trommel met een laadvermogen van 7 kg.

Extra informatie

Specificaties: AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® – Wasdroger

Merk

AEG

Model

TR737L2B

MPN (Manufacturer Part Number)

916 099 290

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Wasdroogcombinatie

Energieverbruik niveau

A++

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

211

Type droger

Warmtepompdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

7

Geluidsniveau drogen (dB)

66

Type condensafvoer

Opvang in reservoir

Programmaduur katoen maximale belading

162

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Nee

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Nee

Slimme functie

Startuitstel, Vochtigheidssensor

Bediening via mobiele app

Nee

Aantal instellingen

6

Programma's voor delicate stoffen

Nee

Type droogprogramma

Beddengoed, Katoen, Mix, Sportkleding, Synthetisch

Kleur

Wit

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Type wasdrogerdeur

Transparante deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Ja

Snoerlengte (m)

1.45

Gewicht (kg)

50

Product gewicht (kg)

50.50

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.60

Product hoogte (cm)

85

Product lengte (cm)

66.30

Verpakking breedte (cm)

64

Verpakking hoogte (cm)

89

Verpakking lengte (cm)

68

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energielabel A++
Laatste updates:
  • €629,00 - 8 april 2024
  • €599,00 - 7 april 2024
  • €629,00 - 1 april 2024
  • €599,00 - 25 maart 2024
  • €629,00 - 15 maart 2024
  • €659,00 - 11 maart 2024
  • €599,00 - 6 maart 2024
  • €649,00 - 4 maart 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €809,00 - 31 december 2023
  • Laagste prijs: €599,00 - 1 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AEG TR737L2B – 7000 serie SensiDry® – Wasdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart