AEG TR71862B – 7000 serie SensiDry- Wasdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je AEG TR71862B - 7000 serie SensiDry- Wasdroger - Warmtepompdroger - 8kg - Energielabel A+++ kopen voor slechts €699,00
  • De laagste prijs van AEG TR71862B - 7000 serie SensiDry- Wasdroger - Warmtepompdroger - 8kg - Energielabel A+++ werd verkregen op 3 maart 2024 09:43.

 699,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG TR71862B - 7000 serie SensiDry- Wasdroger - Warmtepompdroger - 8kg - Energielabel A+++ - €699,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AEG TR71862B - 7000 serie SensiDry- Wasdroger - Warmtepompdroger - 8kg - Energielabel A+++
Laatste updates:
  • €699,00 - 19 februari 2024
  • €749,00 - 17 februari 2024
  • €699,00 - 16 februari 2024
  • €749,00 - 6 februari 2024
  • €799,00 - 3 februari 2024
  • €889,00 - 2 februari 2024
  • €699,00 - 1 januari 2024
  • €889,00 - 30 december 2023
Sinds: 19 november 2023
  • Hoogste prijs: €889,00 - 30 december 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 19 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 09:43
AEG TR71862B – 7000 serie SensiDry- Wasdroger
AEG TR71862B – 7000 serie SensiDry- Wasdroger

 699,00

Beschrijving

AEG TR71862B Review: Een Energiezuinige Warmtepompdroger met Slimme Technologie

Als je op zoek bent naar een energiezuinige warmtepompdroger met geavanceerde technologieën, dan is de AEG TR71862B wellicht de juiste keuze voor jou. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze warmtepompdroger, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij de aanschaf van een nieuwe wasdroger.

Capaciteit en Energie-efficiëntie: Perfect voor Huishoudens

Met een indrukwekkend laadvermogen van 8 kg biedt de AEG TR71862B voldoende ruimte om grote hoeveelheden wasgoed te drogen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gezinnen of huishoudens met veel wasgoed. Bovendien heeft deze warmtepompdroger een indrukwekkend energie-efficiëntieniveau van A+++, wat betekent dat het niet alleen je kleding zorgvuldig droogt, maar ook bijdraagt aan energiebesparing.

SensiDry Technologie: Delicate Zorg voor Kleding

Een van de opvallende kenmerken van de AEG TR71862B is de SensiDry technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat vocht uit stoffen wordt getrokken met de helft van de warmte die een normale droogkast zou gebruiken. Hierdoor blijft je kleding beschermd tegen overmatige hitte, wat de levensduur van je kleding verlengt. Bovendien maakt SensiDry het mogelijk om op lagere temperaturen te wassen, wat resulteert in een lager energieverbruik en milieuvriendelijker drogen.

ProSense Technologie: Slimme Vocht- en Temperatuurmeting

Een andere indrukwekkende eigenschap van de AEG TR71862B is de ProSense technologie. Deze warmtepompdroger is uitgerust met vochtigheidssensoren en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen op basis van de lading. Hierdoor wordt verspilling van tijd en energie voorkomen, terwijl je kleding altijd perfect droogt. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over het over- of onderdrogen van je wasgoed, wat de kwaliteit van je kleding ten goede komt.

ÖKOFlow Filtersysteem: Gemakkelijk Onderhoud

Het onderhoud van je warmtepompdroger is cruciaal voor de efficiëntie ervan. Met het ÖKOFlow filtersysteem van de AEG TR71862B wordt dit een stuk eenvoudiger. Het filter kan gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt, wat ervoor zorgt dat elke droogcyclus effectief en energiezuinig blijft. Bovendien heeft deze warmtepompdroger slechts één filter, wat het onderhoudsproces nog handiger maakt.

ProTex Trommel: Kreukvrij Drogen en Zorg voor Kleding

De AEG TR71862B is uitgerust met een ProTex trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. De trommel kan in beide richtingen draaien, waardoor kledingstukken gelijkmatig worden gedroogd en kreuken worden verminderd. Dit zorgt ervoor dat je kleding er langer als nieuw uitziet, zelfs na herhaaldelijk drogen.

Starttijduitstel: Gemak op Jouw Voorwaarden

Met het starttijduitstel van deze warmtepompdroger kun je het droogprogramma starten op een moment dat het jou het beste uitkomt. Als je wilt wachten met het draaien van de droogcyclus, kun je eenvoudig de starttijd uitstellen met een simpele knop. Dit biedt ultiem gemak en flexibiliteit in je dagelijkse routine.

Kenmerken en Programma’s: Veelzijdigheid voor Diverse Behoeften

De AEG TR71862B biedt een breed scala aan programma’s en functies om aan verschillende droogbehoeften te voldoen. Enkele van de beschikbare droogprogramma’s zijn onder andere Beddengoed, Cotton Eco, Anti-kreuk, Mix, Zijde, Sport, Tijdgestuurd, Wol en meer. Bovendien zijn er specifieke programma’s voor katoen en synthetische stoffen, met verschillende droogniveaus, zoals kastdroog, extra droog en strijkdroog. De indicatie van programmafasen, zoals anti-kreuk/einde, afkoelfase en drogen, houdt je op de hoogte van de voortgang van de droogcyclus.

Gebruikerservaringen: Tevredenheid van Klanten

De ervaringen van gebruikers van de AEG TR71862B zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers zijn onder de indruk van de energiezuinigheid van deze warmtepompdroger en de mogelijkheid om te drogen in de Eco stand. Met een volle droger duurt dit meestal tussen de 1 en 1,5 uur, wat redelijk snel is voor een warmtepompdroger. Hoewel het geluidsniveau aanvankelijk als harder wordt ervaren dan verwacht, stoort het niet tijdens het gebruik, zelfs niet als de deur gesloten is.

Conclusie: AEG TR71862B – Een Slimme Keuze voor Efficiënt Drogen

De AEG TR71862B warmtepompdroger biedt een uitgebreide reeks functies en technologieën die zorgen voor efficiënt drogen, energiebesparing en zorg voor je kleding. Met SensiDry en ProSense technologieën, een gemakkelijk verwijderbaar ÖKOFlow filtersysteem, een ProTex trommel en starttijduitstel, is deze warmtepompdroger zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk. Hoewel het geluidsniveau aanvankelijk even wennen kan zijn, zijn de meeste gebruikers zeer tevreden over de prestaties van deze droger. Kortom, de AEG TR71862B is een slimme keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte warmtepompdroger. Met zijn A+++ energie-efficiëntielabel en geavanceerde functies is het een milieubewuste en praktische toevoeging aan je huishouden.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

9.6Expert Score
AEG TR71862B Review: Een Energiezuinige Warmtepompdroger met Slimme Technologie Als je op zoek bent naar een energiezuinige warmtepompdroger met geavanceerde technologieën, dan is de AEG TR71862B wellicht de juiste keuze voor jou. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze warmtepompdroger, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen […]
Pluspunten
  • Energiezuinig met A+++ energie-efficiëntie.
  • SensiDry technologie voor zorgvuldig drogen op lagere temperaturen.
  • ProSense technologie past droogtijd aan op lading, bespaart tijd en energie.
  • Gemakkelijk onderhoud met ÖKOFlow filtersysteem.
  • ProTex trommel voor kreukvrij drogen en zorg voor kleding.
  • Starttijduitstel biedt flexibiliteit in droogplanning.
  • Breed scala aan programma's voor diverse droogbehoeften.
- Minpunten
  • Geen verlichting in de trommel.
  • Geluidsniveau kan aanvankelijk als harder worden ervaren.

Extra informatie

Specificaties: AEG TR71862B – 7000 serie SensiDry- Wasdroger

Merk

AEG

Model

TR71862B

MPN (Manufacturer Part Number)

916 099 288

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Extra garantie

Geen extra garantie

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Wasdroger, Condenser slots brush

Energieverbruik niveau

A+++

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

177

Energie besparing

Ja

Type droger

Warmtepompdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

8

Geluidsniveau drogen (dB)

66

Type condensafvoer

Opvang in reservoir

Programmaduur katoen maximale belading

175

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Ja

Geluidssignaal einde wasbeurt

Nee

Tumbler heeft verlichting

Ja

Slimme functie

Beladingssensor, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Bediening via mobiele app

Nee

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Aantal instellingen

14

Programma's voor delicate stoffen

Ja

Type droogprogramma

Beddengoed, Delicate stoffen, Jeans, Sportkleding, Synthetisch, Outdoor, Wol, Zijde, Katoen

Kleur

Wit

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

38

Type wasdrogerdeur

Transparante deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Ja

Snoerlengte (m)

1.45

Gewicht (kg)

50

Product gewicht (kg)

47

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Mei

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.60

Product hoogte (cm)

85

Product lengte (cm)

66.30

Verpakking breedte (cm)

64

Verpakking hoogte (cm)

89

Verpakking lengte (cm)

68

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AEG TR71862B - 7000 serie SensiDry- Wasdroger - Warmtepompdroger - 8kg - Energielabel A+++
Laatste updates:
  • €699,00 - 19 februari 2024
  • €749,00 - 17 februari 2024
  • €699,00 - 16 februari 2024
  • €749,00 - 6 februari 2024
  • €799,00 - 3 februari 2024
  • €889,00 - 2 februari 2024
  • €699,00 - 1 januari 2024
  • €889,00 - 30 december 2023
Sinds: 19 november 2023
  • Hoogste prijs: €889,00 - 30 december 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 19 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AEG TR71862B – 7000 serie SensiDry- Wasdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart