AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je AEG AB61A4DB - Animal 6000 - Stofzuiger met zak - Stofzuigers - Parketborstel - Dierenhaar - Hepa 13 kopen voor slechts €173,63 , wat 13% lager is dan de prijs opCoolblue (€199,00).
  • De laagste prijs van AEG AB61A4DB 6000 Animal werd verkregen op 15 juni 2024 11:42.

 173,63

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG AB61A4DB - Animal 6000 - Stofzuiger met zak - Stofzuigers - Parketborstel - Dierenhaar - Hepa 13 - €173,63
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AEG AB61A4DB - Animal 6000 - Stofzuiger met zak - Stofzuigers - Parketborstel - Dierenhaar - Hepa 13
Laatste updates:
  • €173,63 - 1 mei 2024
  • €179,00 - 25 april 2024
  • €184,89 - 24 april 2024
  • €169,77 - 22 april 2024
  • €153,22 - 21 april 2024
  • €182,85 - 19 april 2024
  • €145,71 - 18 april 2024
  • €169,00 - 11 april 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €219,00 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €142,38 - 2 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 06:22
AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak
AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak

 173,63

Beschrijving

AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak review – De ideale stofzuiger voor een schoon huis met huisdieren

De AEG AB61A4DB is een krachtige stofzuiger die speciaal is ontworpen voor huizen met harde vloeren, tapijt of parket. Als je huisdieren hebt, is deze stofzuiger ideaal omdat hij moeiteloos honden- en kattenharen opzuigt dankzij de speciale turboborstel. Bovendien wordt de AB61A4DB geleverd met een standaard zuigmond en een parketzuigmond, die speciaal geschikt is voor meer kwetsbare vloersoorten. De stofzuiger heeft een lichtgewicht ontwerp van slechts 5 kg, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Met zijn krachtige prestaties, gebruiksgemak en geavanceerde filtratietechnologie zorgt de AEG stofzuiger voor grondige schoonmaakresultaten, zelfs terwijl het stofreservoir zich vult.

Krachtige prestaties en zichtbare resultaten

De AEG AB61A4DB biedt indrukwekkende zuigkracht en zorgt voor zichtbare resultaten op harde vloeren en tapijten. De zuigmond is speciaal ontworpen om fijnstof efficiënt op te zuigen, waardoor je vloeren grondig worden gereinigd. Het handige ontwerp van de zuigmond maakt het mogelijk om moeiteloos tussen verschillende vloeroppervlakken te schakelen, zonder dat je handmatig de zuigmond hoeft aan te passen.

Gemakkelijk in gebruik dankzij voetbediening

De AEG stofzuiger is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de voetbediening. Je kunt eenvoudig de zuigkracht aanpassen zonder dat je hoeft te bukken. Dit maakt het schoonmaken een stuk comfortabeler en ergonomischer.

Krachtige filtratie voor schonere lucht

Deze stofzuiger is voorzien van een Hepa 13-filter dat tot 99,99% van de deeltjes verwijdert, waardoor de lucht in je huis schoner en gezonder wordt. Het filter is speciaal ontworpen om dierenharen effectief op te vangen, waardoor het ideaal is voor huisdierbezitters. Je kunt dus genieten van een frisse en gezonde leefomgeving, zelfs als je huisdieren hebt.

Duurzaam geproduceerd met gerecycled kunststof

Als je waarde hecht aan duurzaamheid, dan is de AEG stofzuiger een goede keuze. Deze stofzuiger is gemaakt van 50% gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan een verminderde milieubelasting. Met deze stofzuiger maak je niet alleen je huis schoon, maar draag je ook bij aan een schonere planeet.

Wendbaar en praktisch

Dankzij de handige wielen met een rubberen laag kan de AEG stofzuiger moeiteloos over verschillende vloeroppervlakken bewegen. Met een actieradius van maar liefst 12 meter kun je gemakkelijk verschillende ruimtes bereiken zonder dat je steeds van stopcontact hoeft te wisselen. Dit zorgt voor een efficiënte en soepele schoonmaakervaring.

Inclusief accessoires voor optimale reiniging

De AEG AB61A4DB wordt geleverd met een aantal handige zuigmonden, waaronder de combizuigmond, parketzuigmond en turbozuigmond. De combizuigmond is de standaard zuigmond die geschikt is voor harde vloeren en tapijten. De parketzuigmond is speciaal ontworpen voor het stofzuigen van kwetsbare vloersoorten, zoals marmer en onbehandeld hout. De turbozuigmond is ideaal voor het verwijderen van dierenharen en is ook zeer geschikt voor vloerbedekking dankzij de draaiende borstels.

Een betere schoonmaakervaring met de AEG AB61A4DB

De AEG stofzuiger is een stofzuiger die zorgt voor een verbeterde schoonmaakervaring. Met zijn krachtige prestaties, voetbediening, krachtige filtratie en wendbare wielen kun je efficiënt en comfortabel je huis schoonmaken. Dankzij het innovatieve design en de automatische vloerstand op de zuigmond kun je ononderbroken schoonmaken voor een perfect resultaat. Bovendien minimaliseert de stofzuiger met Anti Odour-technologie de geurtjes van opgezogen huisdierharen, waardoor je huis fris blijft ruiken.

Specificaties van de AEG AB61A4DB

  • Merk: AEG
  • Model: AB61A4DB
  • Kleur: Denim Blue
  • Type stofopvang: Met zak
  • Snoerlengte: 9 m
  • Vermogen: 650 W
  • Type zuigmond: Combizuigmond | Parketzuigmond | Turbozuigmond
  • Actieradius: 12 m
  • Capaciteit stofreservoir: 3.50 l
  • Gewicht stofzuiger: 5 kg
  • Geluidsniveau: 73 dB
  • HEPA 13-filter
  • Inclusief accessoires: combizuigmond, parketzuigmond, turbozuigmond
  • Duurzaam geproduceerd met 50% gerecycled kunststof

Conclusie

Kortom, de AEG AB61A4DB stofzuiger is een veelzijdige en krachtige stofzuiger die ideaal is voor mensen met huisdieren en verschillende soorten vloeroppervlakken. Met zijn gebruiksvriendelijke functies, krachtige filtratie en duurzame ontwerp zorgt deze stofzuiger voor grondige schoonmaakresultaten en een schonere en gezondere leefomgeving. Voeg de AEG AB61A4DB toe aan je huishoudelijke apparatuur en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige stofzuiger.

Bekijk meer stofzuigers met zak op bol.com

Beste stofzuiger met zak

8.8Expert Score
De AEG AB61A4DB - Animal 6000 - Stofzuiger met zak is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die ideaal is voor huizen met huisdieren en verschillende vloeroppervlakken. Met zijn indrukwekkende zuigkracht, gebruiksgemak en geavanceerde filtratietechnologie zorgt deze stofzuiger voor grondige schoonmaakresultaten. Daarnaast draagt het duurzame ontwerp bij aan een schonere planeet. Hoewel het geen zuigmond met ledverlichting heeft en geen bediening op de handgreep, biedt de AEG AB61A4DB toch een uitstekende schoonmaakervaring.
Pluspunten
  • Krachtige zuigkracht voor zichtbare resultaten op harde vloeren en tapijten
  • Gemakkelijk te bedienen met voetbediening voor aanpassing van de zuigkracht
  • Krachtige filtratie met Hepa 13-filter voor schonere lucht
  • Gemaakt van 50% gerecycled kunststof, een duurzame keuze
  • Wendbaar ontwerp met rubberen wielen en een actieradius van 12 meter
  • Inclusief accessoires zoals de combizuigmond, parketzuigmond en turbozuigmond voor optimale reiniging
- Minpunten
  • Beschikt niet over een zuigmond met ledverlichting
  • Geen bediening op handgreep aanwezig

Extra informatie

Specificaties: AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak

Merk

AEG

Model

AB61A4DB

Kleur

Denim Blue

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

9

Vermogen (W)

650

Type zuigmond

Combizuigmond, Parketzuigmond, Turbozuigmond

Actieradius (m)

12

Capaciteit verzamel reservoir (l)

3.50

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Roestvrij staal

Gewicht (g)

5000

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger, Handleiding, Deep cleaning brush, parketto pro, 3-in-1 tool

Airwatts

550

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

32

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geluidsniveau (dB)

73

Gewicht stofzuiger (kg)

5

Hepa luchtfilter

HEPA 13

Inclusief stootrand

Ja

Led verlichting zuigmond

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

900 258 641

Maximale capaciteit vacuümzak

3.5

Product breedte (cm)

43.67

Product hoogte (cm)

30

Product lengte (cm)

30.66

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (cm)

61

Verpakking hoogte (cm)

30

Verpakking lengte (cm)

38.50

Wasbare stofzuigerzak

Nee

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Elektronisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor AEG AB61A4DB - Animal 6000 - Stofzuiger met zak - Stofzuigers - Parketborstel - Dierenhaar - Hepa 13
Laatste updates:
  • €173,63 - 1 mei 2024
  • €179,00 - 25 april 2024
  • €184,89 - 24 april 2024
  • €169,77 - 22 april 2024
  • €153,22 - 21 april 2024
  • €182,85 - 19 april 2024
  • €145,71 - 18 april 2024
  • €169,00 - 11 april 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €219,00 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €142,38 - 2 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AEG AB61A4DB – Animal 6000 – Stofzuiger met zak”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart