7 in 1 Hairwrap – Aestra

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je 7 in 1 Hairwrap - Aestra - 65.000RPM - Airstyler - Haarborstel - Föhn met Diffuser - Krulborstel - Krultang - Haardroger - Föhnborstel - Stijltang - 1000W - Zwart kopen voor slechts €59,95
  • De laagste prijs van 7 in 1 Hairwrap - Aestra - 65.000RPM - Airstyler - Haarborstel - Föhn met Diffuser - Krulborstel - Krultang - Haardroger - Föhnborstel - Stijltang - 1000W - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 06:33.

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: 7 in 1 Hairwrap - Aestra - 65.000RPM - Airstyler - Haarborstel - Föhn met Diffuser - Krulborstel - Krultang - Haardroger - Föhnborstel - Stijltang - 1000W - Zwart - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor 7 in 1 Hairwrap - Aestra - 65.000RPM - Airstyler - Haarborstel - Föhn met Diffuser - Krulborstel - Krultang - Haardroger - Föhnborstel - Stijltang - 1000W - Zwart
Laatste updates:
  • €59,95 - 28 maart 2024
  • €69,95 - 22 februari 2024
  • €89,95 - 20 februari 2024
  • €109,95 - 1 februari 2024
  • €89,95 - 30 januari 2024
  • €99,95 - 25 november 2023
  • €89,95 - 24 november 2023
  • €99,95 - 23 november 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 28 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:33

Beschrijving

Aestra Hairwrap Review: Jouw Gids naar Moeiteloze en Veelzijdige Styling

De zoektocht naar een stylingtool die jouw haar transformeert tot prachtig gestylede lokken is voorbij met de 7 in 1 Hairwrap – Aestra. Met zijn geavanceerde technologie en elegante design biedt deze innovatieve tool alles wat je nodig hebt voor moeiteloze en veelzijdige styling. Van ongeëvenaarde kracht en snelheid tot aanpasbare krachtstanden en veelzijdige stylingopties, de Hairwrap heeft het allemaal. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de verschillende aspecten van deze revolutionaire tool.

Ongeëvenaarde Kracht en Snelheid: De 65.000RPM Motor

De kern van de Aestra Hairwrap is de krachtige 65.000RPM motor. Stel je voor dat je met deze motor in een handomdraai de meest adembenemende looks kunt creëren. De ongeëvenaarde luchtstroom van de Hairwrap omhult je haar moeiteloos en brengt het in de gewenste vorm. Of je nu volumineus haar, perfect gedefinieerde krullen of zijdezacht glad haar wilt, de Hairwrap levert salonkwaliteit resultaten. Dankzij de snelheid en precisie van de motor bereik je met gemak elke dag een nieuwe stylinghoogte, terwijl je haar langdurig zijn vorm behoudt.

Drie Krachtstanden voor Volledige Controle

De Aestra Hairwrap biedt maar liefst 3 krachtstanden, waardoor je de luchtstroom kunt aanpassen aan jouw voorkeur en stylingbehoeften. Of je nu een subtiele styling wilt creëren of juist maximale volume wilt bereiken, met de krachtstanden regel je de intensiteit van de luchtstroom. Dit geeft je volledige controle over het vormen en stylen van je haar. Van zachtere, delicate styling tot snelle, efficiënte styling, met de Aestra Hairwrap bepaal je zelf de regels van je haarstyling.

Perfecte Balans voor Jouw Haarstyling

De Aestra Hairwrap biedt de ideale balans tussen kracht en warmte, cruciaal voor de perfecte haarstyling. Of je nu gaat voor strakke krullen, volumineus haar of een gladde look, met de aanpasbare kracht- en warmte-instellingen bereik je moeiteloos de gewenste stijl. De veelzijdigheid van de Hairwrap in combinatie met de aanpasbare instellingen garandeert prachtige en langdurige resultaten. Hiermee straal je elke dag met je haar en geniet je van de veelzijdigheid van de Aestra Hairwrap.

Veelzijdige Stylingopties: Krullen, Golven en Gladhaar

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Hairwrap is de eindeloze reeks stylingmogelijkheden. Dankzij een assortiment aan opzetstukken, elk ontworpen voor specifieke stylingtechnieken, kun je je haar op verrassende manieren transformeren. Met het krulopzetstuk creëer je weelderige, veerkrachtige krullen die de show stelen. Het golfopzetstuk zorgt voor prachtige, natuurlijke golven die je een speelse en moeiteloze uitstraling geven. Voor een strakke en zijdezachte stijl is het gladmakende opzetstuk een uitkomst. Met de Hairwrap ben je de regisseur van je eigen stijl en kun je dagelijks een unieke look creëren die bij elke gelegenheid past.

Gezondheid en Glans: Beschermend voor je Haar

Naast het creëren van adembenemende looks zorgt de Hairwrap ook voor de gezondheid en glans van je haar. Dankzij intelligente warmteregeling wordt je haar beschermd tegen overmatige hitte en mogelijke beschadiging. Gespleten haarpunten en broos haar behoren tot het verleden. Met de Hairwrap kun je met een gerust hart je haar stylen, wetende dat je haar gezond en glanzend blijft.

Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Aestra streven we naar niets minder dan hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De Hairwrap is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en robuuste onderdelen om langdurige prestaties te waarborgen. We begrijpen dat jouw haarstylingroutine essentieel is voor je dagelijks leven. Daarom hebben we gezorgd dat de Hairwrap bestand is tegen intensief gebruik. Met de Aestra Hairwrap investeer je in een stylingtool die niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Conclusie: Transformeer Jouw Haarstyling met Aestra Hairwrap

Voeg de Aestra Hairwrap vandaag nog toe aan je stylingroutine en ontdek de ongekende mogelijkheden om je haar te transformeren. Of je nu op zoek bent naar prachtige krullen, natuurlijke golven of zijdezacht glad haar, deze innovatieve stylingtool biedt eindeloze opties. Met gebruiksvriendelijke functies, hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor gezond haar zal de Aestra Hairwrap jouw stylingervaring veranderen.

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

9.3Expert Score
Aestra Hairwrap Review: Jouw Gids naar Moeiteloze en Veelzijdige Styling De zoektocht naar een stylingtool die jouw haar transformeert tot prachtig gestylede lokken is voorbij met de 7 in 1 Hairwrap – Aestra. Met zijn geavanceerde technologie en elegante design biedt deze innovatieve tool alles wat je nodig hebt voor moeiteloze en veelzijdige styling. Van […]
Pluspunten
  • Krachtige motor voor adembenemende looks.
  • 3 aanpasbare krachtstanden voor volledige controle.
  • Ideale balans tussen kracht en warmte voor perfecte styling.
  • Veelzijdige stylingopties met diverse opzetstukken.
  • Intelligente warmteregeling beschermt haar tegen hitte.
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik.
- Minpunten
  • Leercurve voor nieuwe technieken en opzetstukken.
  • Niet geschikt voor alle haartypes.

Extra informatie

Specificaties: 7 in 1 Hairwrap – Aestra

Type krultang

Rechte krultang

Diameter (cm)

3

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Opzetborstel, Opzetkam, Platte stijlborstel, Ronde krulborstel

Kleur

7 in 1 Hairwrap – 65.000RPM – Zwart

Merk

Aestra

Afgeronde platen

Ja

Breedte van de platen

Smalle platen (smaller dan 2,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Steam styler

Nee

Vorm platen

Afgeronde platen

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

60 °C

Maximale temperatuur

135 °C

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

2

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

5

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

2

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruik op drijfnatte haren, kortsluiting

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

800

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

Aestra

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor 7 in 1 Hairwrap - Aestra - 65.000RPM - Airstyler - Haarborstel - Föhn met Diffuser - Krulborstel - Krultang - Haardroger - Föhnborstel - Stijltang - 1000W - Zwart
Laatste updates:
  • €59,95 - 28 maart 2024
  • €69,95 - 22 februari 2024
  • €89,95 - 20 februari 2024
  • €109,95 - 1 februari 2024
  • €89,95 - 30 januari 2024
  • €99,95 - 25 november 2023
  • €89,95 - 24 november 2023
  • €99,95 - 23 november 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 28 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “7 in 1 Hairwrap – Aestra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart