3D-Pen Starterspakket

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: 3D&Print 3D-Pen Starterspakket Zwart - Incl. 50 Meter PLA Filament Vullingen in 10 Kleuren - 5 Stencils - Starterkit voor Kinderen en Volwassenen - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor 3D&Print 3D-Pen Starterspakket Zwart - Incl. 50 Meter PLA Filament Vullingen in 10 Kleuren - 5 Stencils - Starterkit voor Kinderen en Volwassenen
Laatste updates:
  • €29,99 - 6 april 2024
  • €36,99 - 27 maart 2024
  • €30,95 - 25 maart 2024
  • €34,99 - 24 maart 2024
  • €30,95 - 22 maart 2024
  • €32,99 - 15 maart 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
  • €26,99 - 30 december 2023
Sinds: 26 december 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €26,99 - 30 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 03:52

Beschrijving

Review: 3D-Pen Starterspakket – Leerzame en Creatieve Hobby

Met de 3D-Pen Starterspakket kun je in de lucht tekenen en prachtige 3D modellen creëren. Dit complete starterspakket is ideaal voor zowel kinderen als volwassen hobbyisten. Het pakket is online verkrijgbaar en omvat 10 verschillende kleuren filamenten en 5 ontwerpstencils.

Snel en Gemakkelijk Opwarming

Sluit de 3D-pen aan op het netstroom en druk op de aanknop. Binnen 80 seconden is de 3D-pen opgewarmd en klaar om te gebruiken. Je kunt de pen instellen op 3 verschillende snelheden en 2 temperatuurstanden, waardoor je altijd de perfecte snelheid en temperatuur hebt voor je projecten.

Flexibele Gebruiksmogelijkheden

Met de 3D-pen kun je nuttige plastic voorwerpen maken of decoratieve creaties. Of je nu je eigen sieraden, kunstwerken, bouwmodellen of gerepareerd speelgoed wilt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. De pen werkt met filamenten, waardoor je als het ware knutselt met kunststof en de hitte smelt het filament, waarna je het direct weer kunt tekenen.

Starterskit Inhoud

Met het starterspakket kun je direct aan de slag, want het bevat 10 x 5m filament in verschillende kleuren en 5 ontwerpstencils. Je kunt direct aan de slag met de volgende 3D-ontwerpen: Eiffeltoren, Vlinder, Huis, Fiets en Bril.

Gebruiksaanwijzing

Het gebruik van de 3D-pen is zeer eenvoudig: pak de pen, sluit hem aan op het netstroom, wacht tot de pen opgewarmd is en plaats het filament aan de bovenkant. Nu is de pen klaar voor gebruik en kan je tekenen!

Product Specificaties

De 3D-Pen Starterspakket heeft een CE markering en is wit van kleur. Het gewicht is 511 g en de maximale printdikte en minimale printdikte zijn beide 1.75. De verpakking heeft de afmetingen 179 mm breedte, 73 mm hoogte en 258 mm lengte.

Conclusie 3D-Pen Starterspakket

De 3D-Pen Starterspakket is een leerzame en creatieve hobby voor zowel kinderen als volwassenen. Het starterspakket is snel en gemakkelijk op te warmen en biedt flexibele gebruiksmogelijkheden. Ga direct aan de slag en ontdek de vele mogelijkheden van de 3D-pen.

Bekijk meer 3d pennen op Bol.com

De beste 3d pennen

 

8.4Expert Score
Review: 3D-Pen Starterspakket – Leerzame en Creatieve Hobby Met de 3D-Pen Starterspakket kun je in de lucht tekenen en prachtige 3D modellen creëren. Dit complete starterspakket is ideaal voor zowel kinderen als volwassen hobbyisten. Het pakket is online verkrijgbaar en omvat 10 verschillende kleuren filamenten en 5 ontwerpstencils. Snel en Gemakkelijk Opwarming Sluit de 3D-pen […]
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede handleiding
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Complete set
  • Genoeg materiaal om te starten
- Minpunten
  • Lastig voor linkshandige
  • Kort snoer

Extra informatie

Specificaties: 3D-Pen Starterspakket

CE markering

Zichtbaar

Diameter printmateriaal

1.75

Gewicht (g)

501

Kleur

Zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

917-black

Maximale printdikte

1.75

Minimale printdikte

1.75

Verpakking breedte (mm)

179

Verpakking hoogte (mm)

72

Verpakking lengte (mm)

257

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor 3D&Print 3D-Pen Starterspakket Zwart - Incl. 50 Meter PLA Filament Vullingen in 10 Kleuren - 5 Stencils - Starterkit voor Kinderen en Volwassenen
Laatste updates:
  • €29,99 - 6 april 2024
  • €36,99 - 27 maart 2024
  • €30,95 - 25 maart 2024
  • €34,99 - 24 maart 2024
  • €30,95 - 22 maart 2024
  • €32,99 - 15 maart 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
  • €26,99 - 30 december 2023
Sinds: 26 december 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €26,99 - 30 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor 3D-Pen Starterspakket

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Robert Veldman

    Ik heb in jaren niet meer zoveel plezier gehad als met deze pen. Nadat ik het product aan een aantal vrienden had laten zien, waren zij ook net zo enthousiast. Het filament raakt redelijk snel op, maar dat is geen probleem omdat het gemakkelijk verkrijgbaar is. De pen is duidelijk en heeft een goed aantal functies, plus een overzichtelijke handleiding (lees deze zorgvuldig voordat je navullingen koopt, anders kan je de pen beschadigen!). De pen heeft verschillende temperatuurinstellingen. Je kunt ervoor kiezen om de pen automatisch door te laten lopen of handmatig te bedienen. In beide gevallen kan je de snelheid aanpassen met de schakelaar aan de zijkant. Als je verschillende kleuren wilt gebruiken en deze niet wilt mixen, zorg er dan voor dat er ongeveer 10 cm vulling in de pen achterblijft. Kort samengevat: een geweldige pen met veel functies en gemakkelijk in gebruik.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart