De Beste Elektrische Vouwfiets

We zijn op een superleuke en opwindende zoektocht gegaan naar de allerbeste elektrische vouwfietsen! We hebben talloze merken onder de loep genomen om die ene perfecte fiets voor jou te vinden. Iedereen heeft natuurlijk verschillende behoeften, maar elektrische vouwfietsen geven je net dat beetje extra power om nog meer te genieten van je rit. Mensen zijn dol op vouwfietsen vanwege hun draagbaarheid en het feit dat ze zo makkelijk op te bergen zijn. Dus als je op zoek bent naar een compacte, lichte fiets die geen kostbare ruimte in beslag neemt in de trein, dan moet dat zeker je topprioriteit zijn. Maar als je van plan bent om langere avonturen te ondernemen, zorg er dan voor dat je een fiets met een betrouwbare batterij scoort. Om je te helpen de ultieme elektrische vouwfiets te vinden, hebben we een fantastische lijst met de beste modellen samengesteld die je online kunt scoren. Lees snel verder en ontdek waar je op moet letten bij het vergelijken van al die geweldige fietsen!

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Vouwfiets | Framemaat: 14 cm | Voor unisex | 1 versnelling(en) | 14 inch
More details +
 535,00
KOOP PRODUCT
Beste deal op: bol.com
Pluspunten:
  • Lichtgewicht en compact, gemakkelijk op te vouwen en op te bergen
  • Bereik tot 25 km per oplaadbeurt en snelheden tot 25 km per uur
  • Eenvoudig te gebruiken twist-and-go gashendel en display voor snelheid, batterijniveau en actieradius
  • Soepele rit met een 250 W motor en 3 trap-ondersteuningsniveaus
  • Kwaliteit van Duitse fabrikant en innovatief ontwerp
  • Comfortabel zadel, goed ontworpen pedalen en lage frame
  • Voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
Minpunten:
  • Accu presteert beter naarmate deze meer wordt gebruikt
  • Ketting moet af en toe strakker worden gezet om vreemde geluiden te voorkomen
  • Ontbreken van verlichting op de fiets en een kort spatbord achter kan ongemak veroorzaken in het donker
  • Topsnelheid kan de actieradius beperken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Voor Unisex | Motorpositie: Achterwiel | 40 cm | Accupositie: In frame | Aantal versnellingen: 3 versnelling(en)
More details +
 749,99
KOOP PRODUCT
Beste deal op: bol.com
Pluspunten:
  • Opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag en vervoer
  • Krachtige 250W motor voor soepele en stille rit, ook op heuvelachtig terrein
  • Drie versnellingen voor aanpassing van de snelheid aan de omstandigheden van de weg
  • Geïntegreerde accu in het frame met een capaciteit van 7,5 Ah voor een bereik van ongeveer 40 km
  • Voor- en achterlichten, schijfremmen en elektrische rem voor veilige en betrouwbare remkracht
  • Informatie over de resterende levensduur van de batterij en de snelheid beschikbaar op het dashboard
Minpunten:
  • Het gewicht van de fiets wanneer deze is opgevouwen kan hoog zijn
  • De handleiding kan door sommige reviewers als te beknopt worden beschouwd
  • Mogelijke problemen met de accu in koud weer die kunnen resulteren in een kortere levensduur van de batterij en minder kilometers op een enkele lading.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
More details +
 599,00
KOOP PRODUCT
Beste deal op: bol.com
Pluspunten:
  • Compact en draagbaar ontwerp, gemakkelijk op te vouwen en op te bergen
  • Hoogwaardige bouwkwaliteit met een maximaal draagvermogen van ongeveer 120 kg
  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik, verstelbare zadelhoogte en duaal mechanisch remsysteem
  • Voor- en achterlichten voor veilig rijden in donkere omstandigheden
  • Eenvoudig LED-display dat de batterijduur weergeeft, waardoor rijders snel kunnen zien hoeveel energie er nog over is
  • Krachtige motor en duurzame batterij voor een maximale afstand van ongeveer 20 kilometer
  • Betrouwbaar en efficiënt alternatief voor traditioneel stadsvervoer
Minpunten:
  • Het eigenzinnige ontwerp kan niet ieders smaak zijn
  • Beperkte weergave van informatie op het LED-display
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Motorpositie: Achterwiel | Actieradius: 0 tot 75 km | 37,5 cm | 3 versnelling(en)
More details +
 539,99
KOOP PRODUCT
Beste deal op: bol.com
Pluspunten:
  • Compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen en op te bergen is
  • Eenvoudig te monteren
  • Waar voor je geld
  • Gebruiksvriendelijk display voor eenvoudige aanpassingen aan uw behoeften
  • Lange batterijduur met een bereik tot 50 km per lading
  • Voorzien van vergrendelbaar stuur en frame voor extra veiligheid
  • Stijlvol en modern design
Minpunten:
  • Zachte banden bij eerste gebruik
  • Roest op pedalen
  • Slechte klantenservice voor sommige gebruikers
  • Moeilijk te monteren voor sommige gebruikers

Windgoo B 20 De Beste Elektrische Vouwfiets

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare, lichtgewicht, opvouwbare elektrische fiets die je moeiteloos door de stad laat zoeven, zoek dan niet verder dan de fantastische Windgoo B 20! Onze testers waren laaiend enthousiast en gaven deze fiets de allerhoogste scores voor zijn geweldige vermogen, indrukwekkend bereik en enorme veelzijdigheid – en dat allemaal voor een absoluut onverslaanbare prijs. De Windgoo B20 kwam als beste elektrische vouwfiets uit onze tests en is de perfecte keuze voor iedere stadsbewoner die op zoek is naar een razendsnelle en efficiënte manier om zich door de stad te verplaatsen.

Windgoo B 20 Elektrische vouwfiets – Zwart

1

Windgoo B 20 Elektrische vouwfietsDe Windgoo b 20 e-bike is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, betaalbare en gebruiksvriendelijke fiets.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Windgoo B20 V3- APP IOS Android – Elektrische vouwfiets – E Bike – 7.8Ah Batterij – 250W – 14 Inch – 25 KM/H – Zwart – €535,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Windgoo B20 V3- APP IOS Android – Elektrische vouwfiets – E Bike – 7.8Ah Batterij – 250W – 14 Inch – 25 KM/H – Zwart
Laatste updates:
  • €535,00 – 29 april 2024
  • €519,00 – 3 april 2024
  • €545,00 – 8 maart 2024
  • €565,00 – 21 februari 2024
Sinds: 21 februari 2024
  • Hoogste prijs: €565,00 – 21 februari 2024
  • Laagste prijs: €519,00 – 3 april 2024

De Windgoo b 20 e-bike is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, betaalbare en gebruiksvriendelijke fiets. Het is perfect voor woon-werkverkeer, boodschappen doen of gewoon door de stad reizen. Met zijn 14-inch wielen en 250 watt motor kan de Windgoo b 20 e-bike snelheden tot 25 km per uur halen, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die snel willen rondreizen. De fiets heeft ook een bereik van maximaal 25 km per oplaadbeurt, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die lange afstanden willen afleggen zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. De e-bike is ook heel gemakkelijk te gebruiken, met een simpele twist-and-go gashendel waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt, en een display dat je snelheid, batterijniveau en actieradius laat zien.

Compacte Opvouwbare E-bike

De Windgoo B20 Compact weegt slechts 17,5 kg en is daarmee een van de lichtste elektrische vouwfietsen op de markt. Hij kan ook gemakkelijk in slechts 10 seconden worden opgevouwen, waardoor hij ideaal is om in kleine ruimtes op te bergen.

Soepel rijden

Deze stijlvolle en moderne fiets is voorzien van een 250 W hogesnelheidsmotor en 3 trap-ondersteunings-niveaus die je een extra boost geven wanneer je die nodig hebt. Met slechts één druk op de knop kunt u overschakelen van handmatig trappen naar fietsen met trapondersteuning. Dit maakt het een geweldige optie voor woon-werkverkeer of boodschappen doen in de stad.

De Windgoo B 20 is Duitse kwaliteit

De Windgoo B 20 is in Duitsland gebouwd, ook worden de beste onderdelen van over de hele wereld ingekocht om deze e-bike te maken. Als je op zoek bent naar een kwaliteitsvolle e-bike, dan is deze Duitse e-bike perfect. Duitse fabrikanten van e-bikes staan bekend om hun aandacht voor detail en innovatieve ontwerpen.

Windgoo B 20 actieradius

Het bereik en de snelheid van de Windgoo B 20 is indrukwekkend. Met een actieradius van maximaal 25 kilometer en een topsnelheid van 25 kilometer per uur is het een uitstekende keuze om door de stad te reizen of een lange reis te maken. Houd er wel rekening mee dat als u op topsnelheid rijdt, u mogelijk niet het volledige bereik uit de scooter haalt.

Veilig en comfortabel

Wij zijn van mening dat dit de comfortabelste elektrische fiets op de markt is, vanwege factoren als het comfortabele zadel, de goed ontworpen pedalen en het lage frame. Het op- en afstappen van deze fiets is eenvoudig en het zadel kan door de berijder op de gewenste hoogte worden afgesteld. Ook op het gebied van veiligheid scoorde deze elektrische fiets van Windgoo hoog; hij voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van dubbele rem en ingebouwde verlichting. De banden zijn ook stevig en zorgen voor een goede demping.

Zeer goede trapondersteuning

De trapondersteuning van de Windgoo B 20 werkt echt super. Ga op de fiets zitten en begin met trappen en de fiets helpt je meteen. Dankzij de trapondersteuning bereik je snel de gewenste snelheid. Deze snelheid stel je vervolgens in met de cruise control functie, net zoals je dat in een auto zou doen. Dat maakt langeafstandsritten een stuk aangenamer.

Snel opladen

De Windgoo B 20 is een fijne elektrische fiets omdat hij een krachtige accu heeft. Deze batterij levert uitstekende specificaties en kan bovendien snel worden opgeladen. Binnen 4 uur is de accu weer helemaal opgeladen en na 4 uur kun je weer 25 kilometer fietsen/steppen/rijden op deze elektrische fiets.

Conclusie

Wij vinden de Windgoo B20 een prima elektrische fiets. De fiets is van uitstekende kwaliteit, gebruiksvriendelijk en heeft een aantal geweldige extra’s. De fiets ziet er ook goed uit en is zeer veilig. Dankzij het comfortabele zadel en de trapondersteuning geniet je van veel comfort. Elke rit op de Windgoo B 20 is een waar feest!

2

Hitway 14F005 Elektrische VouwfietsDe Hitway 14F005 is een moderne elektrische fiets met een trendy ontwerp.

Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen 3 verschillende rijstanden; bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor het apparaat als een reguliere fiets kan worden gebruikt. Hiernaast is er de ondersteunende stand, waarbij er slechts licht getrapt hoeft te worden om vooruit te gaan. Indien gewenst, kan de elektrische stand worden ingeschakeld, om volledig elektrisch te rijden.

De fiets is uitgerust met een dashboard op het stuur waarop u zowel de kilometerstand van de huidige rit als de totaal afgelegde afstand kan zien. Ook kunt u er de snelheid en het batterijniveau op aflezen. Verder worden er op het dashboard foutmeldingen weergegeven, mocht er zich een systeemfout voordoen.

Bij het ontwerp van de fiets is er de hoogste prioriteit aan veiligheid gegeven en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Uiteraard ontbreken de koplamp, achterlicht en bel niet, die met een knop op het dashboard geactiveerd kunnen worden.

Voor optimaal gemak kan tijdens het rijden de cruise control ingeschakeld worden, waarmee de fiets automatisch aan een constante snelheid blijft rijden.

Eigenschappen

– Hellingen tot 25°zijn geen probleem voor de krachtige 250W motor.
– Zowel hoogte van het stuur als van het zadel zijn verstelbaar
– Schijfrem voor en achter + elektrische rem
– De fiets is opvouwbaar en kan gemakkelijk vervoerd worden
– Voorzien van schokdempers

3

Windgoo B3 Elektrische VouwfietsDe Windgoo B3 elektrische mini-step wordt ook wel loopfiets genoemd. Deze mini E-bike is zeer licht, makkelijk in de hand te houden om in de trein, tram of trap te stappen.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Windgoo – B3 Elektrische E-Bike met Trappers – E-bike – 25Km / H – Zwart – €599,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Windgoo – B3 Elektrische E-Bike met Trappers – E-bike – 25Km / H – Zwart
Laatste updates:
  • €599,00 – 20 maart 2024
  • €585,00 – 15 maart 2024
  • €545,00 – 22 februari 2024
Sinds: 22 februari 2024
  • Hoogste prijs: €599,00 – 20 maart 2024
  • Laagste prijs: €545,00 – 22 februari 2024

Windgoo B3 elektrische fiets is de perfecte metgezel voor woon-werkverkeer. Met een motor van 350 W die tot 17 km ondersteuning biedt op een enkele lading, dekt deze fiets gemakkelijk het gemiddelde woon-werkverkeer en kan hij in 4 uur worden opgeladen. Het strakke ontwerp met een opvouwbaar lichtgewicht frame zorgt ervoor dat hij opvalt!

Windgoo B3 combineert het gemak van een e-scooter met het comfort van een e-bike. Het is een veel goedkoper elektrisch voertuig dan alles wat je op een autoparkeerplaats vindt!

In het midden van het frame is een handige draagbeugel ingebouwd om het hanteren gemakkelijker en evenwichtiger te maken. Op die manier kun je hem gewoon oppakken en gaan – zo gemakkelijk als zondagochtend.

Vanwege ander overheidsbeleid is de B3 e-bike beperkt tot 25 km/u, wat een klein duwtje nodig heeft om te gaan werken. 350W motor zou het benodigde vermogen bieden. U hoeft alleen maar de batterij-energie op het LED-scherm te controleren.

De B3 e-bike is uitgerust met een elektronische bel, schijfremsysteem achter, LED-voorlicht en achterlicht voor veilig rijden.

4

Hitway Elektrische VouwfietsDeze Hitway is een moderne elektrische fiets met een trendy ontwerp.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Hitway BK5 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 16 Inch | Hitway BK5 250W Motor | Zwart – €539,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Hitway BK5 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 16 Inch | Hitway BK5 250W Motor | Zwart
Laatste updates:
  • €539,99 – 11 april 2024
  • €599,99 – 9 april 2024
  • €539,99 – 20 maart 2024
  • €599,99 – 5 maart 2024
  • €519,99 – 23 februari 2024
  • €529,99 – 21 februari 2024
  • €559,99 – 20 februari 2024
  • €529,99 – 19 februari 2024
Sinds: 19 februari 2024
  • Hoogste prijs: €599,99 – 5 maart 2024
  • Laagste prijs: €519,99 – 23 februari 2024

Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen verschillende rijstanden; bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor het apparaat als een reguliere fiets kan worden gebruikt. Hiernaast is er de ondersteunende stand, waarbij er slechts licht getrapt hoeft te worden om vooruit te gaan. Indien gewenst, kan de elektrische stand worden ingeschakeld, om volledig elektrisch te rijden.

De fiets is uitgerust met een dashboard op het stuur waarop u zowel de kilometerstand van de huidige rit als de totaal afgelegde afstand kan zien. Ook kunt u er de snelheid, het batterijniveau en -spanning op aflezen.Verder worden er op het dashboard foutmeldingen weergegeven, mocht er zich een systeemfout voordoen.

Bij het ontwerp van de fiets is er de hoogste prioriteit aan veiligheid gegeven en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, voor extra robuustheid en stabiliteit.

Voor een veilige rijervaring is de fiets uitgerust met een koplamp, bel, en reflectoren voor, achter en op de banden.

Het zadel met dubbele laag heeft een schokdempende werking en voorkomt vermoeidheid van het zitten. De oppervlaktelaag kanaliseert hitte die tijdens het rijden gegenereerd wordt naar buiten. Binnenin bevat het zadel een flexibele siliconenlaag. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, waardoor lange ritten geen probleem zijn.

Eigenschappen

– Er kan worden geschakeld tussen 3 verschillende snelheidsstanden: 10, 15 en 25km/u
– Hellingen tot 25°zijn geen probleem voor de krachtige 250W motor
– Zowel hoogte van het stuur als van het zadel zijn verstelbaar
– Schijfrem voor en achter
– De fiets is eenvoudig op te vouwen voor gemakkelijk vervoer en ruimtebesparing
– Beschikt over een bagagedrager voor een last tot 15kg (niet geschikt voor personen)
– De batterij is uitneembaar, waardoor deze los van de fiets kan worden opgeladen

Waar op letten bij het kopen van een Elektrische vouwfiets

Accu

De acca van een elektrische fiets is geïntegreerd of afneembaar. Om diefstal te voorkomen, verstoppen de meeste leveranciers de accu in het frame of in het zadel. In het geval van een afneembare batterij bevindt deze zich meestal achter het zadel.

De levensduur van de accu is afhankelijk van het vermogen dat deze kan genereren en het wattage. Kwaliteitsbatterijen zijn 500W en kunnen gedurende een langere periode worden gebruikt. Opladen kan langer duren, maar investeren in een krachtige batterij is de meerprijs waard. Dit is een belangrijk kenmerk van elke elektrische vouwfiets, dus het is cruciaal om het beste te krijgen.

Opvouwen

Welke maat en vorm moet je fiets hebben? Dit is uw eerste overweging. Moet je hem helemaal kunnen opklappen of alleen het stuur en de stoel? Er zijn veel mogelijkheden en u moet weten wat uw wensen zijn en wat voor u het handigst is.

Gewicht

Het gewicht van een elektrische vouwfiets is alleen van belang als je hem moet vervoeren. Een groot voordeel van de fiets is dat sommige wieltjes hebben, zodat het niet inspannend is om hem van de ene plaats naar de andere te brengen als hij eenmaal is opgevouwen. Als u echter merkt dat u hem over trappen of een flinke helling moet dragen, wordt het belangrijk hoe slank en licht de fiets is. Over het algemeen is het gewicht afhankelijk van de grootte van de batterij en het materiaal van het frame.

Snelheid

Kies je voor een elektrische vouwfiets? Bedenk waar je het voor gaat gebruiken en welke maximale snelheid je nodig hebt. Een elektrische vouwfiets heeft een elektrische motor en kan hoge snelheden bereiken. Er zijn ook elektrische modellen met een lager vermogen, waardoor de limiet 25 km/u is. Elektrische fietsen kunnen tot 45 km/u halen, maar als je alleen in de stad reist, heb je niet meer dan 25 km/u nodig. Zorg ervoor dat je de fiets vindt die bij je past.

Wielen

Kortere wielen leiden tot minder evenwicht en minder snelheid tijdens het rijden. Hoe groter de velgen, hoe meer actieradius u uit de accu haalt, op voorwaarde dat alle andere onderdelen hetzelfde zijn.

Het kader

Het belangrijkste kenmerk van een vouwfiets is het frame. Het moet ongelooflijk duurzaam zijn en toch flexibel genoeg om zonder gebreken op te vouwen. Hij mag niet buigen of zijn vorm verliezen waardoor de fiets niet meer recht zou rijden of in het ergste geval zelfs niet meer zou kunnen vouwen. Het in perfecte staat vastzetten is de belangrijkste afwijking van het hebben van een normale fiets.

Remmen

Fietsen wordt meestal geassocieerd met verschillende vormen van remmen – schijfremmen, V-brakes en trommelremmen. Elke rem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wanneer het tijd is om de remmen te vervangen, kunt u er het beste een kopen die niet al te duur is en gemakkelijk te kopen is.

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

We zullen blij zijn om uw mening te zien

      Laat een reactie achter

      Review Hoek
      Logo
      Nieuwe Account Aanmaken
      Vergelijk items
      • Totaal (0)
      Vergelijken
      Shopping cart