Dyson Airwrap Review

Als je op zoek bent naar een nieuwe stylingtool om je haar te stylen, dan is de Dyson Airwrap misschien wel iets voor jou. In deze review gaan we dieper in op wat de Dyson Airwrap precies is, wat het kan en wat andere gebruikers ervan vinden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: HS05 Airwrap Complete violettblau – €579,00

Wat is de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is een stylingtool die gebruik maakt van lucht om het haar te stylen. In plaats van te bakken of te branden met hitte, gebruikt de Airwrap lucht om het haar te vormen. Hierdoor is het apparaat veel milder voor het haar en kan het helpen om beschadiging te voorkomen.

Het apparaat is voorzien van verschillende opzetstukken, waaronder krulborstels, borstelborstels en een föhnmondstuk. Zo kun je met de Dyson Airwrap je haar drogen, stylen en föhnen. Er zijn ook verschillende hittestanden beschikbaar, zodat je het apparaat aan kunt passen aan je specifieke haartype en -behoeften.

Koop Dyson Airwrap opzetstukken

De Dyson Airwrap Styler is een revolutionaire haarstylingtool die zonder extreme hitte in staat is om te föhnen, krullen, golven en stylen, wat resulteert in salonwaardige looks. Het apparaat is uitgerust met verschillende opzetstukken, waaronder krulopzetstukken van 30 en 40 mm, een stevige en zachte gladmakende borstel, een föhn- en gladmakende opzetstuk en een filterreinigingsborstel. De Airwrap werkt door middel van Coanda-effect, wat ervoor zorgt dat het haar wordt aangetrokken door de luchtstroom en om het opzetstuk wordt gezwiept, wat resulteert in een professionele styling zonder de schade die vaak wordt veroorzaakt door extreme hitte.

Lees meer over de Dyson Airwrap opzetstukken

Hoewel de Dyson Airwrap Styler aanzienlijk duurder is dan andere haarstylingtools op de markt, beweert het merk dat de kwaliteit en innovatie van het apparaat de hoge prijs waard is. Gebruikers van de Airwrap bevestigen dit, met velen die zeggen dat ze nooit meer terug willen naar hun oude haarstylingtools na het gebruik van de Airwrap. Echter, sommige mensen beweren dat de opzetstukken snel vervuild raken en moeilijk te reinigen zijn, wat kan leiden tot extra kosten voor het onderhoud van het apparaat.

Goedkopere opties

MAE® Airwrap Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn

LifeGoods 3-in-1 Magic Brush – Föhnborstel

BaByliss ® Beliss Big Hair AS960E – Roterende Föhnborstel

Wat kan de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap kan een aantal verschillende dingen met het haar. Zo kun je met de krulborstels krullen creëren, terwijl de borstelborstels kunnen helpen om het haar glad te maken en te stylen. Het föhnmondstuk kan worden gebruikt om het haar te drogen en te stylen, en de koude luchtknop kan worden gebruikt om het haar te föhnen zonder het te beschadigen.

De Dyson Airwrap is verkrijgbaar in twee afmetingen, een normale en een lange versie. De lange versie is aanbevolen voor mensen met langer haar, omdat het apparaat meer bereik heeft en gemakkelijker te gebruiken is. Er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar, dus je kunt het apparaat aanpassen aan je persoonlijke stijl.

Wat vinden andere gebruikers van de Dyson Airwrap?

Veel gebruikers zijn enthousiast over de Dyson Airwrap en geven het apparaat hoge cijfers. Veel mensen zijn onder de indruk van hoe mild het apparaat is voor het haar en hoe makkelijk het is om mee te werken. Ook zijn veel mensen onder de indruk van de verschillende opzetstukken en de hoeveelheid stijlmogelijkheden die het apparaat biedt.

Aan de andere kant zijn er ook een aantal gebruikers die minder enthousiast zijn over de Dyson Airwrap. Sommigen geven aan dat het apparaat niet goed werkt voor hun specifieke haartype, terwijl anderen klagen over de prijs van het apparaat. Ook zijn er enkele gebruikers die problemen hebben gehad met het apparaat en hebben gemeld dat het niet goed werkt of snel kapot gaat.

Lees Dyson Airwrap review van andere gebruikers

Dyson Airwrap Review: Is het echt €579 waard?

De nieuwe Dyson Airwrap Styler is eindelijk hier en onze zomer kapsels hebben er nog nooit zo goed uitgezien. Het merk, bekend om hun krachtige stofzuigers en haarapparaten, kondigde in maart aan dat hun meest populaire multi-styling tool in een nieuw jasje zou worden gestoken. En op de een of andere manier is het merk erin geslaagd om de tool nog beter te maken – wat we niet eens dachten mogelijk was, aangezien de originele tool het internet brak en meerdere keren uitverkocht was sinds de lancering in 2018.

De Dyson Airwrap is een föhn met meerdere opzetstukken die belooft om al je hete stylingtools te vervangen door één apparaat dat föhnt, krult, golft en stijlt – zonder extreme hitte – om salonwaardige looks haalbaar te maken voor mensen zonder echte haarstyling vaardigheden.

Ik weet het, het klinkt te mooi om waar te zijn. Daarom heb ik het (en al zijn accessoires) getest. Lees verder voor mijn eerlijke review van de Dyson Airwrap, inclusief voor- en nadelen, wat het speciaal maakt, voor welke haartypes het het beste werkt, en alles wat je verder nog moet weten voordat je overweegt deze €579 stylingtool aan te schaffen.

Waarom is de Dyson Airwrap zo uniek?

De Dyson Airwrap is een uniek stylingapparaat dat verschillende haarstylingtechnieken in één tool combineert. Zo heeft het de mogelijkheid om vochtig haar te stylen, wat normaal een twee-stappen proces vereist (drogen en stylen). Het apparaat wordt geleverd met meerdere accessoires – zes tot acht, afhankelijk van de variant die je koopt – voor ruw drogen, volumiseren, gladmaken/straighten en krullen. Daarnaast beschikt het over een intelligente warmteregeling, die ervoor zorgt dat de warmte gecontroleerd en aangepast wordt om beschadiging van het haar te voorkomen. Tot slot kan het zowel op droog als op nat haar gebruikt worden, wat het proces van haarstyling nog gemakkelijker maakt.

 • Stylen van vochtig haar: De Airwrap kan gebruikt worden om je haar te stylen terwijl het nog vochtig is, wat betekent dat wat normaal gesproken een twee-stappen proces is (drogen, dan stylen) nu in één stap kan gebeuren (drogen en stylen) voor drukke vrouwen.
 • Verschillende varianten voor verschillende haartypes: Er zijn drie varianten van de Airwrap beschikbaar, waaronder de Volume + Shape set voor fijn haar, de Smooth + Control set voor pluizig haar, en de Set die alle acht opzetstukken bevat.
 • Veel accessoires: De Airwrap wordt geleverd met meerdere accessoires, variërend van zes tot acht, afhankelijk van de variant die je koopt. Deze accessoires zijn voor ruw drogen, volumiseren, gladmaken/straighten, en krullen.
 • Intelligentie warmteregeling: De Airwrap heeft een intelligentie warmteregeling systeem dat de warmte controleert en aanpast om beschadiging van het haar te voorkomen, vooral belangrijk voor fijn en gekleurd haar.
 • Gebruik op droog en vochtig haar: De Airwrap kan gebruikt worden op droog en vochtig haar, wat betekent dat je je haar zowel kunt drogen als stylen met één apparaat.

Voordelen van de Dyson Airwrap

Er zijn verschillende voordelen aan de Dyson Airwrap. Ten eerste is het apparaat in staat om vochtig haar te stylen, wat betekent dat het normale twee-stappen proces (drogen en stylen) omgezet kan worden in een één-en-klaar proces (drogen en stylen). Dit is vooral handig voor drukke vrouwen. Verder zijn er drie verschillende varianten van de Airwrap beschikbaar voor verschillende haartypes, waaronder de Volume + Shape set voor fijn haar, de Smooth + Control set voor pluizig haar, en de Set die alle acht opzetstukken bevat.

Daarnaast wordt het apparaat geleverd met verschillende accessoires, variërend van zes tot acht afhankelijk van de variant die je koopt, voor ruw drogen, volumiseren, gladmaken/straighten en krullen. De Airwrap heeft ook intelligente warmteregeling, wat betekent dat de warmte gecontroleerd en aangepast wordt om beschadiging van het haar te voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor fijn en gekleurd haar.

Dyson Airwrap review

 1. Bounce en volume: De Airwrap maakt van plat haar in een paar seconden een blowout-waardige, bouncy krul.
 2. Alles-in-een stylingtool: De Airwrap doet bijna alles wat je föhn, krultang, stijltang en verwarmde stijltangborstels doen.
 3. Geen extreme hitte: Het hitte-controlesysteem beschermt tegen beschadiging; dit is vooral belangrijk voor fijn en gekleurd haar.
 4. Werkt op droog haar en op nat haar: De Airwrap kan worden gebruikt op zowel droog als vochtig haar, wat betekent dat je het haar kunt drogen en stylen tegelijkertijd.
 5. Er zijn verschillende varianten beschikbaar: De Airwrap is beschikbaar in drie verschillende sets voor verschillende haartypes, waaronder de Volume + Shape set voor fijn haar, de Smooth + Control set voor pluizig haar, en de Set, die alle acht opzetstukken bevat.

Nadelen van de Dyson Airwrap

Natuurlijk, zoals elk product heeft de Airwrap ook enkele nadelen. Hier zijn een paar:

Dyson Airwrap review

 1. Prijs: Met een prijskaartje van €579 is de Airwrap zeker niet goedkoop.
 2. Leercurve: Zoals met elk nieuw apparaat kan het even duren voordat je de hang van het gebruik ervan hebt. De Airwrap heeft verschillende opzetstukken die elk hun eigen unieke functie hebben, dus het kan even duren voordat je weet welke opzetstukken je wanneer moet gebruiken.
 3. Verkrijgbaarheid: Omdat de Airwrap zo populair is, kan het soms moeilijk zijn om hem te krijgen. Het apparaat is vaak uitverkocht.

Hoe moet ik de Dyson Airwrap gebruiken?

Om te beginnen moet je eerst beslissen welke opzetstukken je wilt gebruiken. De Dyson Airwrap Styler wordt geleverd met een aantal opzetstukken, zoals krul- en volumisatieborstels, een gladmakende borstel en een droog- en coandahouders. Kies de opzetstukken die het beste bij jouw haartype en stylingbehoeften passen.

Vervolgens moet je je haar voorbereiden op de styling. Gebruik je haar als het vochtig is, zodat het gemakkelijker te stylen is. Breng eventueel een stylingproduct aan voordat je begint te stylen, afhankelijk van je haarbehoeften.

Als je haar klaar is om te stylen, zet je het apparaat aan en kies je de gewenste temperatuur. Houd er rekening mee dat het apparaat intelligente warmteregeling heeft, wat betekent dat het de warmte automatisch aanpast om beschadiging van je haar te voorkomen.

Wanneer het apparaat op temperatuur is, kun je beginnen met het stylen van je haar. Gebruik het opzetstuk van je keuze en beweeg het over je haar om het te föhnen, krullen, golven of stijlen. Houd het apparaat dicht bij je haar om het beste resultaat te behalen.

Wanneer je klaar bent met stylen, zet je het apparaat uit en kun je je haar opmaken met haarspray of een ander stylingproduct. Laat het haar afkoelen voordat je het kamt of aanraakt om het beste resultaat te behouden.

Review Dyson Airwrap conclusie

In conclusie is de Dyson Airwrap een uitstekende aankoop voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctionele haarstyler. Het beste van alles is dat het een verscheidenheid aan stylingstijlen mogelijk maakt, maar bijzonder zacht is voor het haar. Als je van plan bent om het regelmatig te gebruiken en je houdt van een volumineuze, volle look, dan is het 100% de moeite waard. Hoewel de prijs en de leercurve om het goed te gebruiken soms een nadeel kunnen zijn, zijn de voordelen van het apparaat ruimschoots op te wegen tegen deze kleine minpuntjes. Als je op zoek bent naar een manier om je haar snel en gemakkelijk te stylen zonder het te beschadigen, dan is de Dyson Airwrap een geweldige optie.

Koop een Dyson Airwrap

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart