Terrasverwarmer infrarood

Stel je eens voor hoeveel warmer het zou zijn als er een energiebron zou zijn die je terras in de winter zou kunnen verwarmen zonder propaan te gebruiken. Met een terrasverwarmer kunt u zich in de winter warm voelen. Wilt u ook in de koudere maanden van het jaar genieten van uw terras in de achtertuin? Dat kan met een infrarood terrasverwarmer. De meeste mensen houden er immers van om in de zomer buiten op hun terras te zitten voor een avondmaaltijd of voor een andere activiteit, maar hoe zit het als het buiten vriest?

Bekijk onze infrarood terrasverwarmers

Wat is een infrarood terrasverwarmer?

Infraroodstralers zijn een prima alternatief voor conventionele terrasverwarmers. Ze gebruiken elektriciteit om infraroodwarmte te produceren en hebben geen open vuur of bewegende delen.

Elektrische infraroodstralers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en wattages, waardoor ze perfect zijn voor elk formaat terras of balkon. U kunt kiezen tussen tafelmodel terrasverwarmers of vrijstaande modellen, die aan de muur of vrijstaand kunnen worden gemonteerd.

Het belangrijkste voordeel van elektrische infrarood terrasverwarmers ten opzichte van conventionele gas terrasverwarmers is dat ze geen dampen afgeven, dus ze zijn veel veiliger in de buurt van kinderen en huisdieren. Ze hebben ook geen bewegende delen, dus er is minder kans op mechanische defecten in vergelijking met terrasverwarmers op gas.

Terrasverwarmer infrarood of een propaan terrasverwarmer

Terrasverwarmer infrarood

 • Infrarood verwarmt je. Terwijl conventionele terrasverwarmers de hele ruimte verwarmen, richten infraroodstralers zich op het lichaam van de gebruiker. Hierdoor is de gevoelstemperatuur veel hoger.
 • Infrarood terrasverwarmers stoten geen afvalstoffen uit en zijn daardoor milieuvriendelijk.
 • Infrarood is stil.
 • Infraroodstraling verwarmt objecten en niet de lucht, dus het wordt niet beïnvloed door wind.

Propaan terrasverwarmer

 • Het is mogelijk om een gaslekkage hebben en het heeft ventilatie nodig.
 • Een propaan terrasverwarmer is makkelijk te verplaatsen.
 • Goedkoop, maar u zult constant uw propaan tank moeten laten vullen.
 • Het produceert meer warmte, maar het verwarmt de lucht en het kan worden beïnvloed door wind.

Kies wat past voor u

Terrasverwarmer infrarood of propaan? Hoewel zowel infrarood- als propaanmodellen de klus heel goed zullen klaren, ligt het verschil tussen beide in de manier waarop ze de gewenste resultaten bereiken.

Infraroodstralers gebruiken een kleine hoeveelheid elektriciteit om elektromagnetische golven op te wekken die vervolgens op objecten worden gericht. De verwarmingselementen in deze apparaten produceren stralingswarmte, wat betekent dat het niet zo heet is als conventionele gas- of elektrische kachels. Dit maakt infrarood units veilig voor mensen die ademhalingsproblemen hebben of gevoelig zijn voor rook of stof.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart