Henry stofzuigers

Henry stofzuigers

Henry stofzuigers zijn een merk stofzuigers die bekend staan ​​om hun duurzaamheid en prestaties. Als je op zoek bent naar een krachtige, maar toch lichtgewicht stofzuiger, dan is de Henry stofzuiger een prima optie. Deze stofzuiger is perfect voor mensen met veel vloerbedekking of harde vloeren, omdat hij een krachtige zuigkracht heeft die elk type vuil of puin aankan. De Henry-stofzuiger is ook gemakkelijk te manoeuvreren dankzij het lichtgewicht ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met beperkte opslagruimte.

Bekijk Henry stofzuigers

Numatic

Numatic International is een Britse fabrikant die voornamelijk huishoudelijke, commerciële en industriële reinigings- en onderhoudsapparatuur produceert die wereldwijd wordt gedistribueerd. Het is een van de belangrijkste producenten van stofzuigers in het Verenigd Koninkrijk. De Henry huishoudstofzuiger en de bijbehorende modellen, met glimlachend gezicht. Numatic produceert mischien wel de beste kwaliteit stofzuigers ter wereld voor consumenten.

Het bedrijf werd opgericht in 1969 en is vanaf 2021 uitsluitend in handen van Chris Duncan, die de compacte vorm voor de stofzuiger heeft gecreëerd. Het bedrijf heeft een productiefaciliteit in Chard, Somerset, in het zuidwesten van Engeland, en vier volledige internationale distributeurs in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zuid-Afrika. In 2017 had het bedrijf meer dan 1000 mensen in dienst en produceerde het 4.500 eenheden per dag, waarvan meer dan 40% wordt geëxporteerd.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart