Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is een unieke haarstylingtool die lucht gebruikt om je haar te stylen. Het is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, roze en blauw. Er zijn ook vier verschillende opzetkoppen die je kunt gebruiken om je haar te stylen: de volumeborstel, de gladmakende borstel, de krultang en het stylingmondstuk.

blauw, goud, roze en wit

De Dyson Airwrap gebruiken

Zet hem aan en kies de opzetkop die jij wilt gebruiken. Houd vervolgens de airwrap dicht bij jouw haar en begin met stylen. De lucht zal zich om je haar wikkelen en het stylen volgens de opzetkop die je gebruikt.

De Dyson Airwrap opzetstukken zijn unieke opzetstukken die zijn ontworpen om het haar te stylen zonder het te beschadigen. Het opzetstuk maakt gebruik van luchtdruk en luchtstroming om het haar op te tillen en te krullen. Het opzetstuk is voorzien van verschillende opzetstukken die elk een andere functie hebben.

De Dyson Airwrap opzetstukken zijn

 • De pre-styling borstel: deze borstel is bedoeld om het haar voor te bereiden op het stylingproces door ontwarring en het verwijderen van knopen.
 • De styling borstel: deze borstel is bedoeld om het haar te stylen en te krullen.
 • De föhn: deze is bedoeld om het haar te kammen en te ontwarren. Alle opzetstukken zijn gemaakt van zacht materiaal om het haar niet te beschadigen. Het opzetstuk is ook voorzien van een temperatuurregelaar om het haar niet te beschadigen door oververhitting.
Föhn, pre-styling borstel en de styling borstel

Voor iedereen die zijn haar zelf thuis wil stylen is de Dyson Airwrap precies wat je nodig hebt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en het geeft je de mogelijkheid om je haar op veel verschillende manieren te stylen. Bovendien is het veel goedkoper dan naar de salon te gaan om je haar te laten stylen.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart