Dyson Airwrap opzetstukken

Je haar stylen met de Dyson Airwrap is eenvoudig. Wil je jou look veranderen? De Dyson Airwrap is een gemakkelijke oplossing die ontworpen is voor elke vrouw. De zes opzetstukken met elk meerdere stylingopties maken het gemakkelijk om binnen enkele seconden thuis een professionele salonstijl te creëren. Je kunt je look in enkele seconden veranderen zonder de moeite of de kosten van een bezoek aan een salon.

Met zijn zes verwisselbare opzetstukken kun je met de Dyson Airwrap haarstylingtool tientallen stijlen creëren. Dit doe je thuis zonder dat je een salon hoeft te bezoeken. Het is gemakkelijk te gebruiken het wordt geleverd met volledige instructies.


De verschillende opzetstukken

Haardrogers Coanda opzetstuk

Het Coanda gladmakende opzetstuk is gemaakt om u te helpen thuis blowouts van salonkwaliteit te bereiken. Het heeft twee instellingen: één die functioneert als een standaard föhn. En één waarbij de lucht extreem gericht is en de tool over het haar kan worden geschoven om losse haren glad te strijken en vorm te geven.

Opzetstuk voor krullen

De opzetstukken voor te krullen van 40 mm Ø en 30 mm Ø zijn speciaal ontworpen om een ​​soepele en krachtige luchtstroom te gebruiken om je haar snel te krullen, te golven of recht te trekken. Plaats het opzetstuk eenvoudig op je haar en geniet van de perfecte krullen! Het opzetstuk van 30 mm Ø is ontworpen voor losse golvende krullen en golven; de 40 mm Ø loop creëert strakkere golven tot 5 cm.

Ronde volumeborstel opzetstuk

De Dyson Airwrap Volumizing Brush is een opzetborstel voor uw Dyson Föhn die de tijd die nodig is om uw haar te stylen en te drogen, verkort. Gebruik de borstel met elke haarlengte, of je nu kort, lang of krullend haar hebt. Deze borstel minimaliseert het werk dat normaal gesproken gepaard gaat met één föhn in de ene hand en een borstel in de andere hand.

Gladmakende borstel opzetstuk

Krijg gladde, föhnachtige resultaten met de zachte gladmakende opzetborstel. Deze borstel is ontworpen met afgeronde, bolvormige borstelharen die zacht zijn voor de hoofdhuid en voorkomt gespleten punten. Deze borstel droogt het haar zachter dan een traditionele föhn.

Koop Dyson Airwrap opzetstukken

Alle Dyson Airwrap-opzetstukken zijn universeel

De Dyson Airwrap Complete wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Als u extra apparaten wilt kopen, vooral die ouder zijn of afzonderlijk worden verkocht zijn ze afzonderlijk verkrijgbaar.

Leer meer

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart