Dyson Airwrap

De nieuwe Dyson Airwrap Styler is eindelijk hier. Het merk, dat bekend staat om zijn krachtige stofzuigers en haartools, kondigde in maart aan dat zijn bestverkochte multi-stylingtool opnieuw ontworpen zou worden. En op de een of andere manier heeft het merk de tool nog beter gemaakt – waarvan we niet eens wisten dat het mogelijk was. De originele tool was zo populair dat het internet brak, en meerdere keren uitverkocht was sinds de lancering in 2018.

Koop een Dyson Airwrap

De Airwrap Styler was meteen een succes toen hij vorig jaar werd gelanceerd. Met een cult-aanhang van vrouwen die erbij zweren om losse golven of strakke krullen te creëren voor elk haartype, is het geen wonder dat deze tool zo populair is.

De nieuwste Dyson Airwrap

Je denkt misschien, waarom? Waarom is er een nieuwe terwijl de andere zo goed was, toch? Met de nieuwe Airpwap zijn enkele functies bijgewerkt. De grootste update die ze voor de Airwrap hebben gedaan, is voor de barrels. Je hoeft ze niet meer van links naar rechts te veranderen.

Dyson airwrap barrels opzetstukken
Dyson Airwrap barrels opzetstukken

Koop Dyson Airwrap opzetstukken

De Dyson Airwap draagtas

De draagtas is een geweldige toevoeging omdat deze wordt geleverd met zes bijlagen. Het is technisch acht omdat de ronde barrel bevestiging uit 2 stukken bestaat. Dus eigenlijk zijn het zes verschillende soorten bijlagen.

Dyson airwrap draagtas
Dyson Airwrap draagtas

Haardroger Coanda opzetstuk

Dit is dus de Coanda haardroger opzetstuk. Het vervangt eigenlijk je pre-styling-drogeropzetstuk, dus het is een twee-in-een. Je kunt dit gebruiken om je haar tot ongeveer 80% te drogen en om eventuele losse of gebroken haren die eruit kunnen steken glad te strijken. Ter informatie: Coanda verwijst naar het Coanda-effect. Nu ben ik niet iemand die wetenschappelijke termen uitlegt, maar in feite verwijst het naar hoe de lucht stroom, het haar rond blaast om het opzetstuk heen. Deze bevestig je dus gewoon op de Air Wrap Styler. Stel de Dyson Airwrap in met deze kleine pijlen, en als je hem in de droogmodus wilt gebruiken, draai je deze knop naar de kleinere pijl. En dan kun je zien dat er hier een opening is en dat is waar de luchtstroom naar buiten zal komen en je kunt gewoon je haar drogen zoals normaal.

Coanda haardroger pijlen
Coanda haardroger pijlen

Opzetstukken voor krullen

Laten we het hebben over hoe je je gekrulde haar kunt gebruiken. Het goede nieuws is dat de techniek precies hetzelfde is, ongeacht de maat ton die je gebruikt: de kleine loop van 30 millimeter of de grote loop van 40 millimeter. Het maakt ook niet uit in welke richting je je haar krult – de stappen zullen nog steeds hetzelfde zijn.

Als je je haar gaat krullen, zorg er dan voor dat het op de hoogste luchtstroomstand staat. Je kunt dat variëren, afhankelijk van wat voor soort haar je hebt.

Dyson airwrap instellingen
Dyson airwrap instellingen

Begin met je rond te krullen en te drogen. Als je voelt dat je haar droog en klaar is, schuift de knop omhoog en houdt deze een paar seconden vast om wat koele lucht te geven (cold shot); dit helpt bij het stylen en vasthouden van het haar.

Je houdt gewoon een paar centimeter afstand van je hoofd terwijl je de Airwrap recht over elke krul beweegt totdat je het einde van de krul bereikt – breng het niet helemaal naar de bovenkant van je hoofd, anders glijden ze er gewoon af!

Dyson-airwrap-long-barrel-short-barrel-hulpstukken

Ronde volume borstel

Begin met het onderste deel van het haar en borstel het van onder naar boven. Borstel helemaal tot aan de punten. Wanneer elke sectie bijna droog is, rol je het haar rond de borstel tot het droog is en gebruik 5-10 seconden cold shot. Herhaal door het hele haar.

Dyson airwrap volume borstel voor en na

Gladmakende borstel opzetstuk

Begin met een handdoek en droog het haar. Gebruik een zachte, gladmakende borstel om de onderste delen van je haar glad te strijken, van de wortels tot de punten. Herhaal dit proces totdat je haar droog is. Gebruik de cold shot gedurende 5-10 seconden om je stijl vast te leggen. Maak de bovenste delen van je haar los en strijk ze glad van de wortels tot de punten. Til delen van je haar bij de kruin op voor wortelvolume. Buig de borstel naar beneden om de haarpunten vorm te geven. Eindig met de cold shot gedurende 5-10 seconden om de stijl in te stellen.

Dyson airwrap gladmakende borstel voor en na
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Ik ben zo blij met mijn aankoop! Mijn haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Ik kan het allemaal met gemak zelf. Mijn haar krullen is nog nooit zo eenvoudig geweest en het ziet er glanzend en verzorgd uit als ik het stijl. Dit is een absolute musthave!

 2. Vroeger betwijfelde ik of het gemakkelijk was om mijn haar te krullen, maar nadat ik de Dyson Airwrap van een vriendin heb uitgeprobeerd, ben ik van gedachten veranderd! Nu is het zo gemakkelijk om mijn haar te krullen. Ik heb heel dik haar, en voorheen gingen mijn krullen maar een paar uur mee, ook al kostte het me uren om het te krullen. Met de Dyson ben ik binnen een half uur klaar, en het duurt dagen. Ik krijg alleen maar complimenten 🙂 Had ik hem maar eerder gekocht…

  Laat een reactie achter

  Review Hoek
  Logo
  Nieuwe Account Aanmaken
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  Shopping cart