Goedkoop

De goedkoopste koelkast

Zoekt u de goedkoopste koelkast? Welke maat heeft u nodig? Wilt u een koel-vriescombinatie of een mini koelkast? Er zijn honderden modellen om uit te kiezen en talloze technische termen om te begrijpen, dus lees onze koopgids zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van een koelkast.

In deze blog post vergelijken wij koel-vriescombinatie koelkasten. Wij hebben per energie label een koelkast gekozen. Zo kunt u bewust kiezen. Per energie label hebben wij de goedkoopste koelkast gekozen die ook goed is.

LG GBB92STBAP DoorCooling

De LG DoorCooling GBB92MCBAP is een koelkast van goede kwaliteit met veel goede interne ruimte die ideaal is om je etenswaren koel te houden. De instelling van de temperatuurregeling kan beter, maar dit is slechts een kleine klacht als je kijkt naar de andere functies van de koelkast. Het heeft lage gebruikskosten, waardoor het ook veel waar voor uw geld biedt.

Geniet van een grote hoeveelheid opbergruimte, met in totaal 384 liter ruimte in deze strakke koelkast/vriezer. Deze koelkast beschikt over 277 liter ruimte. De vriezer is 107 liter is dit kwaliteitsapparaat perfect om al je voedsel gemakkelijk in te bewaren.

Samsung RB38A7B6BB1/EF

De Samsung RB38A7B6BB1 is een vrijstaande koelkast met vriezer waarmee je eenvoudig je boodschappen vers houdt. Het koelgedeelte heeft een volume van 200 liter. Het vriesvak (onderin) heeft een volume van 73 liter. Dat is genoeg ruimte voor al je boodschappen! Vooral in deze zwarte uitvoering staat deze koelkast echt modern in je keuken. En dankzij het energielabel B is hij ook nog eens heel zuinig op stroom.

Dankzij de grote inhoud is het mogelijk om de boodschappen van een gezin van vijf gezinsleden of meer in deze koel/vriescombinatie te bewaren. Dankzij Twin Cooling Plus tasten geurtjes je eten niet aan, waardoor het langer soepel blijft. Voorkom nare geurtjes dankzij Twin Cooling Plus. Zo drogen de boodschappen niet uit. Door energieklasse B bespaar je in vergelijking met andere modellen op de energiekosten per jaar. Dankzij de No Frost-technologie is het ontdooien van het vriesvak niet meer nodig.

Bosch KGE368LCP

Bewaar groenten en fruit langer in de VitaFresh-lade van de Bosch KGE368LCP koel-vriescombinatie dankzij de instelbare vochtigheidsregeling. Door deze bediening aan te passen maak je de lade geschikt voor groente of fruit. Het C-energielabel betekent dat de koelkast redelijk energiezuinig is. Met een geluidsniveau van 38 decibel zet je hem zo in een open keuken. Met EasyAccess-planken kunt u ze naar u toe trekken als u op zoek bent naar die pot mayo of andere items, zodat u minder snel andere potten omgooit. Naast de Low Frost-functie, wat inhoudt dat je je vriesvak maar ongeveer 1 of 2 keer per jaar hoeft te ontdooien.

Veripart VPKVC180W

Met een koelvak van 253L en een vriesvak van 71L heb je genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Dankzij de luchtcirculatie heeft elk schap dezelfde temperatuur. Het maakt dus niet uit waar je je pot jam of je favoriete kaas bewaart. Heb je veel boodschappen voor het vriesvak gekocht? Zet superfreeze aan, zodat de temperatuur tijdelijk naar beneden gaat. Zo vriezen je boodschappen goed in en blijft de smaak behouden. Dankzij No Frost hoef je het vriesvak niet te ontdooien. Dit bespaart u tijd.

Veripart VPKVC143

De Veripart VPKVC143 heeft luchtcirculatie, daardoor is het aan de bovenkant net zo koud als de onderkant. De koelkast heeft een inhoud van 170 liter. Voor een huishouden met 3 tot 4 personen is dit genoeg. Onderin de koelkast is een groentelade speciaal voor al uw groente. Er zijn 3 planken om al je boodschappen over te verdelen. Zo heeft u gemakkelijk ruimte voor alle wekelijkse boodschappen. Bovenaan deze koelkast vind je een vriezer met een inhoud van 35L, geschikt voor 2 broden of 6 diepvriespizza’s.

Zanussi ZTAN24FU0

Bovenaan zit het Zanussi ZTAN24FU0 vriesvak, waardoor je niet hoeft te bukken als je zin hebt in een diepvriespizza. Het koelvak heeft 2 planken en 3 deurvakken voor eenvoudig opbergen. Je kunt er de boodschappen voor 3 personen in kwijt. De groentelade is diep genoeg om veel verse groenten of fruit van de markt te bewaren. De achterkant van de koelkast is afgedekt, zodat er geen stof op het rek kan komen. Hierdoor is er minder onderhoud nodig. Daarnaast heeft het vriesvak Low Frost, waardoor ijsvorming wordt verminderd. Dat betekent dat je hem maar 1 of 2 keer per jaar hoeft te ontdooien.

Vind de goedkoopste koelkast

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Laat een reactie achter

   Review Hoek
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   Shopping cart