Beste CO2 meters van 2023

1 Solhouse Professionele CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - binnen - CO2 melder & monitor - Horeca - Thermometer - CO2 detector - Koolstofdioxide meter

Solhouse Professionele CO2 meter

Werkt op: Batterij, Netstroom
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
9.4
2 Rovary RV2000P CO2 meters

Rovary RV2000P CO2 meter

Werkt op: Accu | Netstroom
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
9.3
3 Airthings Wave Plus CO2 meter

Airthings Wave Plus CO2 meter

Werkt op: Batterij
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
9.2
4 Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor

Nomestic CO2 Meter

Werkt op: USB | Accu | Netstroom
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
9
5 Claire airbox co2 meter

Claire Airbox CO2 meter

Werkt op: Accu | Netstroom | USB
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.9
6 Smartwares FGA-13900 CO2 meter

Smartwares FGA-13900 CO2 meter

Werkt op: Accu
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.1

De beste CO2-meters beschikbaar op de markt

Stel je voor dat je in een kamer zit waar je niet alleen comfortabel en energiek bent, maar ook weet dat je in een gezonde omgeving verkeert. Klinkt als een droom, toch? Maar wacht! Dit is geen luchtkasteel; het is precies wat een CO2-meter voor jou kan betekenen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de wondere wereld van CO2-meters, waarbij we de beste opties van 2023 onder de loep nemen.

Waarom is een CO2-meter zo belangrijk, vraag je je misschien af? Welnu, het is een cruciaal hulpmiddel om de luchtkwaliteit binnenshuis te meten. Een te hoge CO2-concentratie kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en een verminderd concentratievermogen. Een CO2-meter helpt je om de ideale balans te vinden, zodat je je beter voelt en productiever bent, zowel thuis als op kantoor.

Een CO2-meter is niet alleen een slimme investering in je gezondheid en welzijn, maar ook in onze planeet. Door bewust te zijn van de CO2-niveaus in je omgeving, kun je gerichte maatregelen nemen om je ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Dus, ben je klaar om een diepe, frisse teug adem te nemen en je leefomgeving te transformeren? Blijf lezen en ontdek de beste CO2-meters van 2023, zorgvuldig geselecteerd om jou te helpen bij het creëren van een gezonder en groener binnenklimaat.

1

Solhouse Professionele CO2 meterBuild complex layouts easily

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Solhouse Professionele CO2 meter – Luchtkwaliteitsmeter – binnen – CO2 melder & monitor – Horeca – Thermometer – CO2 detector – Koolstofdioxide meter – €49,95

Ontdek de Solhouse Professionele CO2 Meter: dé tool voor het bewaken van de luchtkwaliteit in elke situatie! In deze review duiken we in de vele voordelen en functies van dit fantastische apparaat. De Solhouse CO2 Meter is uitgerust met een NDIR CO2-sensor en een slimme chip, waardoor je altijd verzekerd bent van nauwkeurige metingen van de luchtkwaliteit, vochtigheid en temperatuur. Reviewers zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid, het stijlvolle ontwerp en de veelzijdigheid van deze CO2 meter, waardoor hij geschikt is voor thuis, op kantoor of zelfs in productieomgevingen.

Verbeter de luchtkwaliteit met de Solhouse CO2 Meter

De Solhouse CO2 Meter heeft een full-color groot HD-scherm met intelligente achtergrondverlichting, waardoor je in één oogopslag inzicht krijgt in de luchtkwaliteit. Het apparaat beschikt ook over een geavanceerd alarmsysteem dat waarschuwt wanneer de CO2-concentratie te hoog is, zodat je altijd weet wanneer het tijd is om te ventileren. Door de luchtkwaliteit te bewaken en verbeteren, zul je merken dat je meer energie hebt, productiever bent en beter slaapt!

Solhouse CO2 Meter: Nauwkeurige metingen voor een gezonde en veilige omgeving

Hoewel sommige reviewers opmerken dat de batterijduur van de Solhouse CO2 Meter verbeterd kan worden, zijn de meeste gebruikers zeer tevreden met hun aankoop. Deze CO2 meter biedt nauwkeurige metingen en is een onmisbare tool voor iedereen die de luchtkwaliteit binnenshuis serieus neemt. Investeer in een gezonde en veilige omgeving voor jezelf en anderen met de Solhouse Professionele CO2 Meter!

Lees meer

2

Rovary RV2000P CO2 meterDe ROVARY RV2000P CO2 Meter heeft een visuele waarschuwing die u kunt instellen om een seintje te geven als de CO2-waarden te hoog worden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Rovary RV2000P CO2 meter & Hygrometer – CO2 melder en monitor binnen – Inclusief E-book – Luchtkwaliteitsmeter – draagbaar en oplaadbaar – met alarm – €74,99

Rovary RV2000P CO2 meter review

Met deze Rovary RV2000P CO2 meter heeft u voortaan altijd inzicht in de luchtkwaliteit in uw ruimte. Zo weet u wanneer het nodig is om te ventileren om de lucht te verversen. Deze meter is geschikt voor elke ruimte en helpt u om een gezond binnenklimaat te creëren. Naast de gezondheidsvoordelen heeft schone lucht ook het voordeel dat het de kans op virusverspreiding verkleint, energie bespaart en de productiviteit verhoogt. Rovary is een merk dat gespecialiseerd is in meetapparatuur en de RV2000P is gecertificeerd voor gebruik op de Europese markt en voldoet aan hoge eisen. De meter is ISO gecertificeerd, wat betekent dat hij is getest en voldoet aan bepaalde kwaliteits- en prestatienormen.

Voordelen van de Rovary CO2 meter

Een van de voordelen van de ROVARY RV2000P CO2 Meter is dat hij oplaadbaar is. Dit betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen, wat zowel tijd als geld bespaart. Het apparaat is ook gemakkelijk te bedienen, met een duidelijke weergave van de gemeten waarden. Je kunt de meter eenvoudig meenemen, wat handig is als je meerdere ruimtes wilt meten.

Lees meer

3

Airthings Wave Plus CO2 meterDeze co2 meter is perfect voor mensen die zoveel mogelijk informatie willen zien en bijhouden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Airthings Wave Plus – White – €203,42
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Airthings Wave Plus – White
Laatste updates:
  • €203,42 – 10 april 2024
  • €215,20 – 4 april 2024
  • €193,00 – 2 april 2024
  • €203,00 – 31 maart 2024
  • €193,00 – 27 maart 2024
  • €230,00 – 20 maart 2024
  • €219,00 – 19 maart 2024
  • €203,00 – 18 maart 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €230,00 – 20 maart 2024
  • Laagste prijs: €155,20 – 11 maart 2024

Airthings Wave Plus CO2 meter review

De Airthings Wave Plus CO2 meter geeft gedetailleerde informatie over zes binnenluchtfactoren weer: totale VOC’s (chemische stoffen in de lucht), luchtvochtigheid, temperatuur, koolstofdioxide (CO2), luchtdruk en radon. Het meet geen deeltjesstof en heeft daarom geen PM2,5 of PM10-waarden.

Airthings Wave Plus app

Als je de app niet wilt openen, kun je met je hand voor het apparaat zwaaien om een visuele kleurcodering te krijgen van de algehele luchtkwaliteit: groen (goed), geel (matig) en rood (slecht).

Het werkt ook met Alexa, Google Assistant en IFTTT (if this then that) voor degenen die van huisintegratie houden. Apple’s HomeKit wordt niet ondersteund.

Om het meeste uit de Wave Plus te halen, moet je de Airthings Wave-app downloaden en installeren voor iOS of Android. Deze app verbindt via Bluetooth met de Wave Plus en geeft inzicht in de luchtkwaliteit die je aan het testen bent. De Wave Plus is alleen via Bluetooth te gebruiken, dus je moet binnen Bluetooth-bereik van je mobiele apparaat zijn om deze updates te krijgen. Nadat de gegevens via Bluetooth zijn gesynchroniseerd en je internetverbinding hebt op je mobiele apparaat, worden de gegevens verder naar de cloud gestuurd, waardoor je je gegevens kunt bekijken op het online dashboard.

Kenmerken Airthings Wave Plus CO2 meter

Een andere leuke functie van de Wave Plus is de optie om luchtkwaliteitsdoelen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je wilt dat de luchtvochtigheid binnen een bepaald bereik blijft en als de luchtvochtigheid buiten dat bereik valt, krijg je een melding om het op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van een luchtbevochtiger of het openen van ramen om de lucht te verversen.

Ook kun je instellen dat je wilt dat de CO2-waarden binnen een bepaald bereik blijven en als ze buiten dat bereik vallen, krijg je ook een melding. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er te weinig ventilatie is in de ruimte en dat het tijd is om de ramen te openen of een luchtreiniger te gebruiken.

Lees meer

4

Nomestic CO2 MeterDe Nomestic luchtkwaliteitsmeter is een compact en handig apparaat om de luchtkwaliteit in huis, op kantoor of in de winkel in de gaten te houden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor – €69,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor
Laatste updates:
  • €69,00 – 4 april 2024
  • €62,00 – 1 april 2024
  • €57,00 – 8 maart 2024
  • €57,95 – 5 maart 2024
Sinds: 5 maart 2024
  • Hoogste prijs: €69,00 – 4 april 2024
  • Laagste prijs: €57,00 – 8 maart 2024

Nomestic CO2 Meter review

De luchtkwaliteit in ons huis, op kantoor of in de winkel is van groot belang voor onze gezondheid en welzijn. De meter geeft nauwkeurige gegevens weer, zodat je precies weet wat de huidige luchtkwaliteit is en wat je kunt doen om deze te verbeteren. Het is het essentieel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden. De Nomestic luchtkwaliteitsmeter is een uitstekend hulpmiddel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden en te verbeteren. Zo kun je gemakkelijk zorgen voor een gezonde leefomgeving voor jezelf en degenen om je heen.

De Nomestic luchtkwaliteitsmeter houdt nauwkeurig het binnenklimaat in de gaten en toont up-to-date resultaten. Zo kun je er zeker van zijn dat je gezin, klanten en jezelf altijd ademhalen in een ruimte met zuivere lucht. De CO2-meter is uitgerust met een geavanceerde NDIR-sensor, wat voor de meest nauwkeurige CO2-metingen zorgt. Dit geeft je de mogelijkheid om zorgeloos gebruik te maken van je handelsruimte, leefruimte of kantoor, terwijl je toch voor optimale gezondheid kiest. Met de Nomestic luchtkwaliteitsmeter kun je gemakkelijk het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad in de gaten houden. Zo kun je er zeker van zijn dat je gezin, klanten en jezelf altijd ademhalen in een ruimte met een gezond binnenklimaat.

Kenmerken Nomestic CO2 Meter

Naast het meten van het CO2-gehalte, is de Nomestic luchtkwaliteitsmeter ook uitgerust met een thermometer en luchtvochtigheidsmeter. Zo kun je het volledige binnenklimaat in de gaten houden met slechts één apparaat. Daarnaast heeft de meter ook een automatische kalibratie, wat ervoor zorgt dat je altijd nauwkeurige gegevens krijgt.

Een ander voordeel van de Nomestic luchtkwaliteitsmeter is de proactieve melding bij verhoogde CO2-gehaltes. Zo kun je op tijd actie ondernemen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Bovendien heeft de meter duidelijke kleurindicators, wat het gemakkelijk maakt om te zien of de luchtkwaliteit in orde is of niet.

Lees meer

5

Claire Airbox CO2 meterIn het algemeen biedt de Claire PTH-5 CO2 meter veel waarde voor zijn prijs. Het is klein van formaat, gemakkelijk mee te nemen en kan overal geplaatst worden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Claire Airbox CO2 meter – Luchtkwaliteitsmeter – Met hygrometer en thermometer – Draagbaar & oplaadbaar – Zelfkalibrerende NDIR sensor – €59,95

Claire Airbox CO2 meter review

De Claire airbox CO2 meter is een handig en betrouwbaar apparaat om de luchtkwaliteit te monitoren in jouw huis of op het werk. Door het elegante design past het in ieder interieur. Het duidelijke display en de handige stoplicht waarschuwingen geven je direct aan wanneer het nodig is om te ventileren. Dit is vooral belangrijk als je lange tijd in een gesloten ruimte verblijft, zoals in een kantoor, waarbij het belangrijk is om voldoende frisse lucht te hebben.

Claire Airbox CO2 meter accu

De Claire PTH-5 heeft een ingebouwde accu, zodat je het apparaat overal kunt gebruiken, zelfs als er geen netstroom beschikbaar is. Dit is bijvoorbeeld handig als je op reis bent en de luchtkwaliteit in je hotelkamer wilt controleren. De CO2 meter is voorzien van een automatische kalibratie, wat hem onderscheidt van andere meters in deze prijsklasse.

Claire Airbox luchtkwaliteitsmeter

Het apparaat is ook voorzien van een thermometer en luchtvochtigheidsmeter, wat het gemakkelijk maakt om de temperatuur en vochtigheid van de lucht te meten. De Claire PTH-5 werkt met een NDIR sensor, wat betekent dat het nauwkeurig en betrouwbaar is. Het is ook een Nederlands merk met een Nederlandstalige handleiding, wat het voor Nederlandse gebruikers makkelijker maakt om het apparaat te gebruiken.

Lees meer

6

Smartwares FGA-13900 CO2 meterOp de Smartwares FGA-13900 CO2 meter is niet heel veel te zien. Het is een vrij simpele co2 meter, ook meet het de luchtvochtigheid en temperatuur.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Smartwares FGA-13900 CO2 meter – €92,00

Smartwares FGA-13900 CO2 meter review

Bent u op zoek naar een gezonder binnenklimaat voor uw huis of kantoor? De Smartwares FGA-13900 CO2 meter kan je daarbij helpen. Met zijn drie hoogwaardige sensoren meet dit apparaat kooldioxide (CO2), temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte waar het is geplaatst. Het heeft een LED-indicator die van kleur verandert op basis van de kwaliteit van de lucht: groen voor normaal, geel voor arm en rood voor slecht. Als de luchtkwaliteit slecht of slecht is, geeft het alarm je ook een gesproken waarschuwing in een van de zes verschillende talen, om je te laten weten dat het tijd is om te ventileren.

Naast de hoofdfuncties heeft de Smartwares FGA-13900 co2 meter ook een omgevingslichtdetectiefunctie die de helderheid van LED’s aanpast om de impact op de slaap te verminderen. Hij is ook eenvoudig te installeren – bevestig hem eenvoudig aan de muur of plaats hem in de kamer, en hij zal automatisch kalibreren. De melder heeft zelfs een back-up batterij waardoor hij bij stroomuitval tot wel 12 uur kan blijven werken.

Waarom kiezen voor de Smartwares FGA-13900 Luchtkwaliteitsalarm?

Het is uitgerust met hoogwaardige sensoren die CO2-, temperatuur- en vochtigheidsniveaus meten, het heeft een gesproken waarschuwingssysteem in zes verschillende talen, het is eenvoudig te installeren en het is ontworpen met een omgevingslichtdetectiefunctie voor extra gemak. Bovendien wordt hij geleverd met een 12V-adapter en handleiding in de doos, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Bescherm het welzijn van je dierbaren en verbeter de productiviteit van je werknemers, studenten, bewoners of klanten door een gezond binnenklimaat te creëren met de Smartwares FGA-13900 Luchtkwaliteitsalarm.

Lees meer

De beste co2 meters voor een verbeterde luchtkwaliteit in huis

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vergelijken van de beste co2 meters. Als je nog vragen hebt over het kopen van een co2 meter, of als je op zoek bent naar meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om je te helpen bij het vinden van de beste co2 meter voor jouw specifieke behoeften. Bedenk dat het kopen van een co2 meter een investering is in je gezondheid en het welbevinden van jou en je gezin. Door de luchtkwaliteit in huis te verbeteren, kun je niet alleen jouw eigen gezondheid verbeteren, maar ook die van je gezin. Dus als je op zoek bent naar een manier om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren, overweeg dan zeker om een co2 meter te kopen.

Bekijk meer co2 meters op bol.com

Wat is een co2 meter?

De beste thermostaat

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Ik wil even laten weten dat ik echt blij ben met mijn Rovary RV2000P CO2 meter! Het apparaat werkt super makkelijk en geeft me accurate metingen van de CO2-niveaus in mijn huis. Vooral in deze tijden waarin we meer tijd binnen doorbrengen, is het belangrijk om de luchtkwaliteit te monitoren en de Rovary RV2000P maakt dat echt super easy.

    Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een CO2 meter voor thuis. Het heeft me echt wat meer gemoedsrust gegeven om te weten dat ik de luchtkwaliteit kan monitoren en bijhouden.

    Bedankt voor de tip in je blogpost, het heeft me echt geholpen bij het maken van mijn keuze.

  2. Graag deel ik mijn ervaring met de Nomestic CO2 Meter. Ik heb deze meter gekocht nadat ik deze blog post had gelezen en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb. De meter geeft nauwkeurige gegevens weer over het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad in mijn huis. Ik vind het erg handig dat ik met slechts één apparaat het volledige binnenklimaat in de gaten kan houden.

    Daarnaast is de proactieve melding bij verhoogde CO2-gehaltes erg nuttig. Zo kan ik op tijd actie ondernemen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te zorgen voor een gezonde leefomgeving voor mijzelf en mijn gezin. De duidelijke kleurindicators maken het gemakkelijk om te zien of de luchtkwaliteit in orde is of niet.

    Ik ben zeer tevreden over de Nomestic CO2 Meter en kan ik deze zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om de luchtkwaliteit in hun huis, kantoor of winkel te meten en te verbeteren. Bedankt voor de aanbeveling in de blog post!

    Laat een reactie achter

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart